Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Amit Kínában műveltek és művelnek a természeti környezettel, nem csoda, hogy ez ott megesik. Eleve 100 méter magas dombot hordtak össze a kitermelt földből, amit csak raktak és raktak, egészen mostanáig, amíg szépen ki nem terült. Nem olyan rég láttam egy videót, hogy annyira szennyezett már a levegő sok helyen, hogy a gyümölcsfák porzását már nem a méhek végzik, hiszen azok már elpusztultak arrafelé pár éve, hanem az emberek. Emberek másznak létrára, aztán fel a fára, hogy kis fülpiszkáló szerűségekkel porozzák be a virágokat. Gratulálok. Remélem belefulladnak a saját fosukba. Wait... már megtörtént.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.12.21. 23:23:08

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
A sár nem viccel...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tuvok
Na ennek a végén is ott van. 😊

SimaSuna
szeretem a média haknikat...brutál szó hallatán nem épp egy szétszedett kasznira gondoltam..
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gordon 24
Csak kell hozzá egy csavarhúzó :-))) De szerencsére még nem volt szerencsém ehhez.. :-)

Downhill!!

Nekem is volt ilyen. Nagy buli kereket cserélni defekt után az út szélén

PetruZ
CCT-103: néhány ebben is benne van az előző videóból.
gordon 24
Én vettem a Fordra (mondeo) gyári Ford de (Focusra való) dísztárcsát. Baszki úgy rászorult a felnire, hogy csak úgy lehet leszedni, ha egy csavarhúzóval benyúlsz és megtolod a rugót.. :-) A múltkor ketten húztuk és nem akart lejönni. Remélem így nem fog sikerülni lelopni róla :-))

Downhill!!

Biztos egy doboz cigarettára kell a pénz...idióták ezek.
PetruZ
Csak azt nem értem, minek. A legtöbbje tényleg tescos vacak, párezer forint, eladni sem tudja. A sajátjára kell? Vagy lehet másra is használni?
Ezeket a levehető felniket lopják mint a szart...munkatársam volt Kecskeméten, a kórháznál megállt 2 órára és az idő alatt lelopták mind a 4-et...
Tuvok
Nabaszki 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet h pont a télapó miatt törölték 😄DD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Fater is ezt játsza, bár most elhagytam az egyiket, remélem nem akar rá venni másikat 😄

Tuvok
Utolsó ? 😄

PetruZ
Nekem azt lopták el, amivel vettem, a használt, karcos, bárhol megvehető filléres vackot. 😊 Azóta én is lesz*rom és nem vettem rá másikat.
+1

Amúgy ahogy észrevettem ez a dísztárcsa dolog tipikus időskori szindróma 😄 Faterom is dettó ugyanezt csinálta..hazahoztuk az autót a szalonból, első éjszaka lelopták a gyári dísztárcsákat (amivel amúgy egész jól nézett ki). Mondom sebaj, kék autó, fekete lemezfelnik..egész jól néz ki így is. Még aznap elment a tescoba venni valami undorító maszatot. "...mert az kell rá és kész". 5 évig hiába könyörögtem, hogy levehessem róla 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SötétBarom
Hát nem tom. Ha valaki pofánverné a bmw dísztárcsáimat, úgy szarnám le, ahogy van. Mondjuk nem vennék teszkósat, járnék simán acélfelnivel, ingyé'.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

"És amikor eladja, akkor meg természetesen szar az autó, lehet rá locsolni többszázezret..."

...és amikor ezt elmondod neki akkor ő van a legjobban meglepődve/felháborodva 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

petee
Én meg azt mondom, hogy ha telik rá egy x1 bmw-re, akkor függetlenül attól, hogy nyugger vagy sem, legyen már pénze 4db bmw-s dísztárcsára, vagy ne adj isten 4 db egyforma "tescosra" legalább. Ez a tipikus igénytelenség, verda megvan az a lényeg. Az ilyenek szoktak kendácsolni ezerrel, meg okosba csinálgatni az autót. És amikor eladja, akkor meg természetesen szar az autó, lehet rá locsolni többszázezret...

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Alien69
Ok, ez rendben is van (a nagy lókakit persze). De ha már idős, mi a fakknak Neki autó??? Menjen taxival, az olcsóbb, és biztonságosabb is. <#papakacsint> Legalábbis az Összes többi ember (és állat, ill. a többi BMW-s) részére. <#ravasz1>

Adaaam
Jó, de te már inkább osztrák területen vagy, mint magyaron 😄

everything's better with music

SötétBarom
Felénk X1-el csak nyugdíjasok járnak.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
Az ocsmány autóhoz pont passzol 😊
Tinman
Nyugdíjas bácsi X nemtomhányas BMW-vel. Valamit rosszul csinálunk -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Egy nyugdíjas bácsi volt , szerintem ő már magasról szarik rá , hogy a téli dísztárcsája a tescoból van 😄

Alien69
Furcsa is volt, mert nem szokás BMW-re szart kenni direkte. Láttam már Audit VW-s kerekekkel, meg VW-t audis kerékkel, de ilyet még nem. Tipikus pancser.<#vigyor5>

w77d
hát most baszhatja a fillért, nem két forint lesz a javíttatás 😄

z0ty4
és még csak nem is egyforma <#vigyor1>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

petee
Figyeled azt a tesco-s dísztárcsát az utolsó képen? Ez is vmi fillérb@szós BMW-s lehet.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Alien69
BMW-s. <#vigyor1> Fogadjunk, le akarta rövidíteni az utat, és egyenesen le menni. A franc fog körbe menni, ugye?<#idiota>

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Funny videos? <#wow2>

PetruZ
Elég vacak minőségű, sajnos, sok helyen látszik, hogy monitorról lett lefilmezve és összeillesztve.

b-boy benzinkutas kis felüdölés ebbe az egyórás szarba.Elképesztő hogy simán nemlátnak 2-3 métert se.Előre meg oldalra se

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.12.16. 00:43:05

Tinman
WTF? Majdnem 1 óra? Na baz, ezt majd részletekben melóhelyen ^^

w77d
Ukrán rendszámos autó, tehát szó szerint érkezik 😄

Roger6
Érkezik Ukrajna/Oroszország hozzánk is <#nezze>

Link

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PetruZ
Az Index írja, hogy a kamionos elvétette a lehajtót és megpróbált tolatni a ködben...
SimaSuna
szvsz elaludt a volánnál...

Alien69
Karácsony előtt? Ezen mit nem értesz? Aki eddig nem ült egész évben autóba, most az az idióta is bele ül. <#wilting> Mondjuk, nem 100%, de ez 10 ker Üllői út lenne? <#nemtudom>

w77d
nem tudom vasárnap délelőtt ezt hogyan sikerült összehozni 😞