Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Annyira tipikus totális orosz agyhalottság az egész megint.
Egyébként megvettem a kamerát úgy 2 hónapja a kocsiba, és meglepően gyorsan szaporodnak a különféle szituációk, hamarosan compilation lesz belőle. 😄 Szerencsére semmi komoly nem történt eddig (és remélem így is marad !), de hihetetlen mennyi állat van az utakon, javarészt másnapra elfelejtem őket, de így megörökítve és visszanézve félelmetes.
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
az első ázsiai nő a dakar történelmében, a felvezető szakasz 6.5 km-énél sikerült ezt bemutatnia.
tudjuk, ilyennel nem viccelünk, stb, na de azért mégis röhej...
Per Aspera Ad Inferi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
everything's better with music
Per Aspera Ad Inferi.
"Figyelj, lépj egyet hátra és szó szerint..."
Þór vígi þessi rúnar
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
Térkép
06:30-nál sréhen keresztben átrohanó idióta gyalogos? <#wow1>#wow1>
09:16-nál szőke nő autója elindul, és be se tud szállni? <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.27. 18:12:16
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10