Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismertem egy srácot (ide már írtam amúgy a sztorit). Ő azon a véleményen volt, hogy A pontból B-be minél gyorsabban kell eljutnia, így kevesebb idiótával találkozik az úton, tehát kisebb az esélye, hogy balesetet szenved. Természetesen felcsavarodott egy fára, eltört mindkét lába, a bordája átszúrta a tüdejét. Lehet pont ő saját maga volt az az idióta, akit szerinte így elkerülhetett volna...
Azt tudom, hogy ha köd van, és te nem tudsz megállni, te vagy a hibás, nem az, aki biztonságosan vezet.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ez az, amit mindenki másképp értelmez. Azon az úton, ahol havonta vezetek 900-1200 km-t a köd nekem egyáltalán nem zavaró, mert tudom, hogy ha 100-ra beállítom a tempomatot, akkor is kényelmesen veszek minden kanyart, ellenben ahol sose jártam, ott nyilván alkalmazkodok a többihez.
De amikor valaki 30-al totyog, és azt látja, hogy 30 lámpafény van mögé beszorulva és a számuk rendre szaporodik, akkor eszébe juthatna azon apró körülmény, hogy lehet rosszul csinál valamit, és NEM neki kéne legelöl mennie.
Jót szoktam mosolyogni, mikor valaki megy 50-nel, megelőzöm, majd beáll mögém, 80-nal. Akkor már megy mélyebbre is a pedál, ha van valaki előtte. 😊
A másik, amikor olyan megy elöl (max 30-al), aki nem tudja az utat, a mögötte levő pedig vagy nem mer előzni, vagy Suzukis, és egy előzés 117 percig tartana, ezért nem is tudna. Feltartják a sort, idővel valakinél elgurul a gyógyszi, előzgetésbe kezd, nem fér be a sorba és eltrafálja egy szemből jövő.
Rengeteget autózok ködben, éjjel-nappal, rettentő bosszantó, mikor valaki 30-al feltart egy kilóméteres sort, csak mert azt hiszi 2 méteres látótávnál 30-ról tud olyat csinálni, amit 60-ról nem. És nem hajlandó félreállni, hogy elelengedje a többit.
Biztos páran nem értenek ezzel egyet, abból amit látok és tapasztalok, a baj nem a határozott vezetésből van, hanem az indokolatlanul bátortalan balf*szoskodásból. Amikor valaki elöl nem tudja mit csinál, azon kívül, hogy fog egy kormányt.
Ergo, honnan szerzed be ezeket az eszközöket, amikor az életedet mentve ugrottál ki az autódból, és NEM mehetsz vissza oda. De ha mégis véletlenül Nálad van a lámpa, honnan szerzel egy STOP feliratot? Van rá 20 másodperced, és további 20 másodperc, hogy ezt elhelyezd a balesettől számítva LEGALÁBB 100 méterre! Lehetőleg további felirat, hogy CRASH!, vagy mittoménmi... Reális?
Telefonon azonnal rendőrség, és zárják le az oda vezető utakat, ez is legalább 10-30 perc, vagy még több is lehet...<#nemtudom>#nemtudom>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sokszor egy adott pálya csak bizonyos részen van durva köd, pl. 10km-es szakaszon. Aki itt szarjon tarajos sült az az autópálya kezelő, mert ilyen esetben figyelmeztető táblákkal, ha kell kiküldött autókkal kellett volna tovább lassítaniuk a forgalmat.
Lássuk be, ha nincs kint tiltó tábla a pályán az ember 120 alatt nem megy, mert csak akadályozza a forgalmat. Igen, ha JÓVAL lassabban mentek volna nincs ez, de az emberek ilyenkor hajlamosak bízni a pálya felügyeletben és ha az nem jelez különösebben semmit, akkor nem lassítanak drasztikusan.
Rettenetes dolog, őszintén sajnálom a résztvevőket, tudom milyen érzés az, amikor nem tudsz hová menekülni, mert mindenhol autó van és hirtelen állóra kellene fékezni, mert mindenki ezt teszi :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
1értelmű
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.26. 20:21:32
- A hátsó, mert nem tartotta be a követési távolságot?
- Az első mert indokolatlanul megállt? (A tábla szerint az a sáv csak jobbra kanyarodik, és a kiegészítő lámpa zöldet mutat.)
Ebben most bizonytalan vagyok! <#confused>#confused> Mit nem veszek észre?
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Az utolsó motorosnak se adnék sok esélyt
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.01.26. 10:26:13
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fékpedál rázkódik, és kattogó hangot hallani..., ha jól működik.