Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokszor egy adott pálya csak bizonyos részen van durva köd, pl. 10km-es szakaszon. Aki itt szarjon tarajos sült az az autópálya kezelő, mert ilyen esetben figyelmeztető táblákkal, ha kell kiküldött autókkal kellett volna tovább lassítaniuk a forgalmat.
Lássuk be, ha nincs kint tiltó tábla a pályán az ember 120 alatt nem megy, mert csak akadályozza a forgalmat. Igen, ha JÓVAL lassabban mentek volna nincs ez, de az emberek ilyenkor hajlamosak bízni a pálya felügyeletben és ha az nem jelez különösebben semmit, akkor nem lassítanak drasztikusan.
Rettenetes dolog, őszintén sajnálom a résztvevőket, tudom milyen érzés az, amikor nem tudsz hová menekülni, mert mindenhol autó van és hirtelen állóra kellene fékezni, mert mindenki ezt teszi :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
1értelmű
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.26. 20:21:32
- A hátsó, mert nem tartotta be a követési távolságot?
- Az első mert indokolatlanul megállt? (A tábla szerint az a sáv csak jobbra kanyarodik, és a kiegészítő lámpa zöldet mutat.)
Ebben most bizonytalan vagyok! <#confused>#confused> Mit nem veszek észre?
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Az utolsó motorosnak se adnék sok esélyt
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.01.26. 10:26:13
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Fékpedál rázkódik, és kattogó hangot hallani..., ha jól működik.
"Nulla tenaci invia est via"
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.24. 15:27:05
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Satufék és közben húzom balra a kormányt.Meg is álltam teljesen.
A másik autó meg elhúzott.
Sajnos :-(