Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ez nem ilyen egyszerű.

Sokszor egy adott pálya csak bizonyos részen van durva köd, pl. 10km-es szakaszon. Aki itt szarjon tarajos sült az az autópálya kezelő, mert ilyen esetben figyelmeztető táblákkal, ha kell kiküldött autókkal kellett volna tovább lassítaniuk a forgalmat.

Lássuk be, ha nincs kint tiltó tábla a pályán az ember 120 alatt nem megy, mert csak akadályozza a forgalmat. Igen, ha JÓVAL lassabban mentek volna nincs ez, de az emberek ilyenkor hajlamosak bízni a pálya felügyeletben és ha az nem jelez különösebben semmit, akkor nem lassítanak drasztikusan.

Rettenetes dolog, őszintén sajnálom a résztvevőket, tudom milyen érzés az, amikor nem tudsz hová menekülni, mert mindenhol autó van és hirtelen állóra kellene fékezni, mert mindenki ezt teszi :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

whiskeyman
Ekkora ködben faszért kell ilyen sebességgel menni?

A hétvégi szlovén baleset...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

a mentő valószinüleg üres volt,mert nem igazán igyekeztek még miután elhajtották a barmot....ettől függetlenül egy ilyen embert soha nem engednék vezetni és remélem meg is büntetik
Pluskast
Az ilyeneknek kívánom, hogy hasonló történjen vele is amikor épp bent fekszik a mentőkocsiban. Állat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
rég nem látott összefogás :)

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Tinman
Kár, hogy nem lincselték meg... elvártam volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem baleset (bár lehetett volna belőle sajnos),de érdemes megnézni !

//www.youtube.com/embed/JswszqxdrRg

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

desigo
//www.youtube.com/embed/J48vLP-pqGo

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alien69
Én semmire se gondolok. <#vigyor1> Mindegy mi az oka, azért sajnálom az autókat... <#rinya>

PetruZ
CCT-107: Az utolsó... xD
Ismerősömé a garázs és nem az van amire gondolsz :(

Alien69
Ha volt rajtuk biztosítás, akkor ugye egyértelmű miért égett ki a garázs... <#kuss><#vigyor1>

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
//www.youtube.com/embed/Hyn3_mqHeic

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/8NGUHiDTSzE

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Az tényleg üt! :-D

Tuvok
Utolsó :D

//www.youtube.com/embed/6xA22CuMUL8

A hátsó biztos hibás a követési távolság miatt, de szerintem a KRESZ-ben van olyan fogalom, hogy indokolatlan fékezés, és szerintem ez azt kimeríti.
Ha nincs akkor ha összetöröm a kocsi hátulját addig fékezgetek a városban míg valaki belém nem jön?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

PetruZ
Nekem úgy tűnik, az első kocsi végig jobbra indexelt, de nagyon úgy tűnt, esze ágában sem lett volna arra lemenni (nem ment le sem a benzinkútnál, sem utána a parkolónál), csak a jobbos "surranópályát" szerette volna használni a lámpánál előzésre, ezért fékezett, amikor a lámpa sárgára váltott (talán húzódott is be picit balra). A második és harmadik kocsi viszont kanyarodott volna (a második biztosan, a srác mutogatott a lámpára). Szerintem mindkettő hibás volt, a második nem tartott elegendő távolságot sem, hogy észrevegye a hirtelen fékezést.
- A hátsó, mert nem tartotta be a követési távolságot

1értelmű

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.26. 20:21:32

Az első videónál ki volt a "nagyobb" hibás?
- A hátsó, mert nem tartotta be a követési távolságot?
- Az első mert indokolatlanul megállt? (A tábla szerint az a sáv csak jobbra kanyarodik, és a kiegészítő lámpa zöldet mutat.)
Ebben most bizonytalan vagyok! <#confused> Mit nem veszek észre?

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

A videó második esetén azt látjuk, hogy egy csávó biztosítási csalásként nekiugrik teherautónak ami annyira jól sikerül hogy konkrétan átmegy rajta? Mert az akkor kemény

Az utolsó motorosnak se adnék sok esélyt
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.01.26. 10:26:13

//www.youtube.com/embed/xEFLqJCKIhY

Roger6
Mondom, a videón ez nem látszik, sőt, azt is mondanám, hogy túlreagáltad. Élőben minden durvább amúgy.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Totti5
Ki sem tudott menni. Megindult kövérgázzal, a kerekei kipörögtek egy kicsit és be is lassult egyből. Bele se nézett a tükörbe, hogy jön valaki...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Igen ezt csinálja......

Master91
Nincs :(
Tuvok
Pont azt, hogy nem mindig a hátsó a hibás, hiszen a csúszós úttal megnövelt féktávon belül ment ki elé a másik.

Az ABS mióta sikít?
Fékpedál rázkódik, és kattogó hangot hallani..., ha jól működik.
Szabi
najó, de mivel mindig a hátsó a hibás.. így mit bizonyítana? :D

Tuvok
Sőt, durranjon is bele hátulról, és meg is lenne Mo (egyik) első autós kamerával bizonyított biztosítási pere.. :)

Szabi
legközelebb fékezz egy kicsivel később, úgy izgalmasabb lesz a videó.. <#idiota>

Totti5
Hát nem tudom, nekem nem volt természetes, hogy sikító ABSel, csúszva a jeges havon kellett vészfékezni majdnem állóra.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.24. 15:27:05

Roger6
Lehet a videó nem adja vissza, de amúgy nem tűnt abszolút veszélyes helyzetnek, sőt, simán befért elé. De mondom, lehet csal a videó.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Itt most mit kellett nézni?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Gondolom nincs akkora mákunk, hogy a légzsák miatt leszakadt ádámcsutkája szétszaggatta a hangszálait...<#ravasz1>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

desigo
kis grófó lezúzta az Audiját

desigo
Nekem városon belül ugyanez.Csak kb haladok 40-50 körül és balról egy parkoló Feliciás elindul.
Satufék és közben húzom balra a kormányt.Meg is álltam teljesen.
A másik autó meg elhúzott.
Tinman
+1

Sajnos :-(

Tuvok
Lassan egy 3-4 perces videót össze tudok rakni az ilyenekből, pedig csak fél éve van kamerám. :D

Tuvok
És persze megint szanaszét kaszabolta a videókat, többet is megvág, nem értem miért, jó részek maradnak ki, amik más gyűjteményekben benne vannak. <#levele>