37102
  • Stockbauer33 #31249
  • RatBaG #31248
  • desigo
    Elég lesz a személyeskedésből !
  • gordon 24
    :-)
  • Roger6
    Kiváló példája a "ne rántsd el, hanem menj bele a faszba" vezetéstechnikai tréning sikeres résztvevőinek.
  • Totti5
    Amikor már romokban áll minden, villog a sziréna! messziről látszik hogy rendőrség van, miért tolja neki a marhája? ha vak akkor meg minek ül autóba?
  • slRa4fV9t
  • SötétBarom
    *özvegy.
  • Tuvok #31238
    Csak gyorsan frissítette a kapcsolati állapotát egyedülállóra.
  • SötétBarom
    Sztem a lánynak lekapcsolt az agya. Kb ugyan az a szint mint amikor valaki fa arccal szedi össze a leszakadt végtagját..
  • Alien69
    Az tuti, hogy valami qrva tömört kapott telibe qrva nagy sebességgel. De, mit is várjunk egy BNV-stől. A csaj meg gondolom, a barátját próbálta hívni, nem értette, hova tűnt, biztos kiszállt megnézni, mi a helyzet.
  • El Gigante
    nagyon morbid, sztem nekiment az elválasztófalnak
  • RatBaG #31234
  • RatBaG #31233
  • SimaSuna #31232
    elvileg a csávója meghalt és olyan sokkot kapott, hogy nem tudta hol van és mit csinál..
  • Nyiri
    Szerintem csak sokkos állapotban van
  • Alien69
    08:46-tól az a BNW, no az nem semmi. A luvnya az anyós ülésen meg lazán telefonálgat, látszólag semmi baja, miközben az autót ketté nyírva, a sofőr meg ugye...
  • Tuvok #31229
  • Alien69
    Ha valamit el lehet kerülni, akkor azt el kell kerülni. Ha van hely jobbra húzódni, vagy balra, BIZTONSÁGOSAN, akkor meg kell tenni, és nem neki menni a másiknak.
  • Alien69
    Persze, hogy igazad van. Főleg azért, mert személyeskedik ostobán. Mivel fingja sincs az egészről (rólam se, igaz, senkise vagyok, de no). Máskor is írtam, hogy naponta vezetek 30-60 km-t, még se tudok vezetni. Amikor leraktam a jogsit, még egyszer se voltam vészhelyzetbe, és az első alkalommal be is szívtam. Igaz, "tervszerűen". Le jegesedett az út, mondom, ok, mondták, hogy a satu fék semmit se ér, de ugye ezt sose tapasztaltam. Mondom, próbáljuk ki. Forgalom mentes részen mondom, akkor forduljunk be jobbra. Kezdem a fordulót, majd padló fék. Persze, onnan kezdve nyíl egyenesen fel a járdára, és ott volt Murphy is, aki elém tolta a tűzcsapot. Igaz, nem történt komolyabb baj, no de amíg nem oktatnak a vész helyzetről, és nem tapasztalom meg TÉNYLEGESEN, addig ugye nem ér semmit a napi "rutin". Jó, sok kisebb koccanást, balesetet elkerültem már, de ez más kérdés.
  • tamas79
    Mert tapasztalt, azt hitte majd az (a tapasztalat) beveszi a kanyart. Vagy a busz hazatalál magától. Az ,hogy egy buszos, vagy kamionos ezer kilómétereket vezet nem jelenti, hogy tapasztalt. Persze tapasztalt 30-al menni városban, vagy 48 órát vezetni autopályán, de egy baleset más. Arra tréningelni kell(ene). Egy buszos , föleg Magyaro.n , nem fog ilyet tenni, egy kamionos sem, persze tisztelet a kivételnek.
    Ha meg nekem lenne olyan VIP soföröm aki ilyennel dicsekszik, hogy kit , hogyan ütne el , mert kikerülni , bizony nem kerülünk ki semmit, akkor rövid úton válnék meg töle. Ez bizalmi állás, kb. mint a testör, bár Bunyós pityu meg Kelemen annácska nálam nem VIP. Amúgy kiváncsi lennék egy másik autót sem kerülne-e ki az illetö, hisz pusztuljun a férgese, utána , hogyan juttatja ki a VIP-t a veszélyhelyzetböl. Na mindegy. A kérdés költöi.
  • desigo
  • desigo
    Elaludt, majd horkolva hajtott az árokba a buszsofőr
  • Roger6
    Nem érti Tirion, hidd el, de én már feladtam.

Szóval szerinte ha valaki 213434912312312 km-t vezet (szorozva 1021232134214-el) hetente, az egyenlő azzal, mintha állandóan vezetéstechnikai tréningre járna. Nem érti azt a részét, hogy attól még nem kerül ilyen helyzetbe, mert valaki 20 éve napi 12342345234423 km-t vezet. Én ezt leírtam neki privátban is, amire annyit írt, hogy én nem értem. Jó, hát akkor nem értem (persze semmi indoklás vagy valami, csak úgy odahányta). Szóval tudd meg, ha valaki sokat vezet, az tökre ugyanaz, mintha heti szinten sok-sok órát töltene vezetéstechnikai tréningen. Világos. Hiszen naponta ugranak eléd szarvasok, mennek beléd oldalról, lesz defekted, meg minden, amit egy térningen tanítanak. Ja nem.

Szerintem engedd el, én már írtam egyszer, hogy ez az szint, ahova nem kell lesüllyedni. Tarts velem te is. és hagyd rá
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.26. 00:31:23
  • Alien69
    Te mindig ilyen bölcs, és okos voltál, vagy tükör előtt gyakorolsz?
  • vizes
  • Tirion
    szerinted egy Buszos mennyit vezet hetente? elárulom,nem 20 km-t mint te.......
    szóval bőven volt tapasztalata, csak éppen balfasz sofőr volt és ezért emberek haltak meg
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.12.25. 18:11:19
  • Alien69
    Ok, de Ő is elmondja, hogy külön tréningezi magát agyilag, hogy le tudja győzni az autóreflexeit. Tehát, nem csak bele csüccsen a kamionba, és nyomja. Elmondta, hogy amikor észlelte a bajt, már a legrosszabbra készül AGYBAN! Azaz, az egy dolog, hogy el fogja GÁZOLNI, hanem, hogy HOGYAN fogja elgázolni! Befele húzódott, amennyire lehetett, ne középen kapja el a cucc, és félő volt, hogy esetleg az abroncs durrdefektet kap, azaz, a kormánykereket is meg KELL majd tartania, ellentartani. Ez az esemény pár másodperc, mégis, fél órát tudna róla beszélni, mennyi minden játszódott le az agyában. Azt is elmondja, hogy erre igaziból nem mindenki képes, Ő se leblokkolja a kamiont, nehogy esetleg a mögötte korzózó kamionos bele csússzon. Az előzőő hsz-ben (RatBaG #31217) az a kikerülés is bravúros. Nagy rutin kell hozzá, ott volt agyban is a sofőr. Ha ilyesmi történik, és éppen elbóbiskolóban van a sofőr, nagy eséllyel totál rosszul reagál.
  • Tirion
    multkori buszos elrántáshoz egy szösszenet! neki elhiszitek már végre? hogy NEM RÁNTJUK EL A KORMÁNYT-busszal,kamionnal,teherautóval?!

• RatBaG #31217
  • z0ty4
    a fával megpakolt kamion az durva....
  • Tirion
    uccsó :)
  • Tuvok #31214
    Boldog karit

• Szabi #31213
  • RatBaG #31212
  • FrezeR
    Állítólag 150 volt a sebességük a becsapódás előtt, és valóban annyit mondott a rendőrség is amit megállapítottak a vizsgálatok szerint. Ez mondjuk látszik a roncs állapotából, hogy elég gyorsan mehettek.
  • raptor22
    Még délelőtt láttam a híradóban az esetet. A kamera mutatta a km órát, ami 140 körül állt meg. Hogy tényleg annyival mentek, vagy csak az ütközés után ott állt meg valami úton-módon, azt nem tudom.
  • Tinman #31209
    Nyálkás iszapos a felület, kb. mint a jég.
  • RealCián
    Egy eset, amit elég nehéz megérteni

• Alien69
    Murphy is ott állt amikor történt, tutira. Se előtte, se mögötte nem láttam fát...