Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

PetruZ
Az szerintem "léghűtés" volt. 😊 Nem tudom elképzelni, hogy valaki autóúton más okból száguldjon ilyen sebességgel, nyitott motorháztetővel.
Tuvok
Az utolsón azért vakarom a fejem. 😄

PetruZ
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
Beszakadt az útburkolat egy teherautó alatt a XVIII. kerületben.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna

Pluskast
A harmadik videónál a fószer simán elkerülhette volna, hogy a szembejövő barom megtörje a kocsiját.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

desigo
desigo
Durva szerencsétlenség 😞
Mind huszonéves fiatal volt.
RIP
PetruZ
"...egy külföldi járműszerelvény pótkocsijának a hátsó kereke levált a tengelyről, és nekicsapódott a Debrecen irányába tartó személygépkocsinak. Ettől a sofőr elveszítette az uralmát a kocsi felett, átsodródott a baloldalra, és frontálisan ütközött egy kamionnal." (index)
sovatalevi
Átszakította a Maros-híd korlátját, majd a mélybe zuhant egy személygépkocsi Marosvásárhelyen pénteken délután.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

PetruZ
CCT-110, az utolsó kettő elég érdekes...
petee
<#guluszem1>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RatBaG
Jesszus...😮
Hogy volt bekötve szerencsétlen? :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG
11:25 !!! <#merges2>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Tűzoltó & Opel Combo karambolozott

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.02.25. 16:50:18

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tuvok

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bertino
kemények.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok

Igazad van.Jobbak az orosz videók <#eljen>

PetruZ
Régebben követtem a fő csatornájukat, de akkor hagytam ott őket, amikor kb. a CCC-t is. A videóik fele már ilyen "átment előttem a záróvonalon, juj", meg "majdnem ütköztünk 10-zel, juj" szintű érdektelenségek voltak. Ahogy látom, azóta sem változott nagyon a helyzet.

PetruZ
CCT-109: szokásos heti merítés néhány durván szétszakadó járgánnyal és szerencsés gyalogosokkal.
TG Gida
Érdekes, hogy milyen sokáig a nem merült el.

Isten áldja a pogányokat!

gordon 24
:-) Ezt láttam.. Nem tudom mi volt az előzménye (azt levágta a srác ) De ez egy vér ciki helyzet, és az az ajtó nehéz.. Biztos fájt :-)

Downhill!!

gordon 24
Baszki .... :-( Az emberi butaság mennyi kárt okoz....

Downhill!!

<#fejvakaras> SZABl #29883 <#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.02.19. 19:27:58

ocskoszilard
Jöhetne már errefele egy moderátor.

szerk: oké
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.19. 21:17:15

Master91
Fejezd már be.
Tinman
Mivel nem bírtál viselkedni...

A történet kibontásáról pedig még mindig mélyen hallgatsz, te mint nagy barátja a családnak. Valójában persze semmivel többet nem tudsz, csak ott élsz. Ha képes vagy kiszappanozni a szád és emberi nyelven kommunikálni, örömmel olvasom a további részleteket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Megtaláltad a gyógyszered? Ideje volt.

Roger6
Már befejeztük amúgy.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szabi
srácok.. nyugalom.. részvétem a családnak és remélhetőleg ebből is sokan tanulnak, hogy érdemes használni a biztonsági övet...

de ennek semmi értelme amit itt csináltok..

"Nulla tenaci invia est via"

Roger6
Ha már Man TT, akkor balesetes videó:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever