Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TECCIKÉRTENI??? <#idiota>#idiota>
Ergo, Ti mindannyian lesz×rjátok a piros lámát, és Ti is áthajtotok rajta? <#csodalk>#csodalk> Sajnos, egyre több hasonló helyzettel szembesülök (pedig nem Kínában vagy Oroszországban élek, hanem idehaza). Eddig többnyire még a sárgán áthajtás volt amit tapasztaltam, de az utóbbi időben a pirosba behajtás már ELFOGADOTTÁ vált!!! <#falbav>#falbav>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.03.22. 14:54:20
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Abs. látni, hogy Pulp Fiction stílusban meglátta Marsellus Wallace-t és Butch a gázra lépett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.03.21. 19:52:54
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
2. Amikor bebizonyosodott, hogy ez lesz, akkor már teljesen késő, az ajtón nem érsz ki ennyi idő alatt.
Nem kell mindenkire egyből köpködni, mert éppen felvett egy balesetet és nem akadályozta meg...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.