37102
  • PetruZ
    Az a szétrepülő mentő elég kemény...
  • RatBaG #31368
  • Tuvok #31367
  • Héeder
    Az egy 9 éves gyerek írása :D
  • KaBuTo666
    lol
  • RatBaG #31364
  • RatBaG #31363
    mentő, terhes nő, mindenki túlélte.

• gotchaaa
    a legjobb a komment alatta: "rohatt bnw s csicska! !!! nem szabadna az utakba engenk őkket mit szivatya a Bácsit ezt nem vices"!!!!!"
    és vagy 20-an ráharaptak
  • Tinman #31361
    Ez csak nézőpont kérdése. Nem az öreg ment szembe hanem mindenki más
  • RatBaG #31360
  • bmwcrash
    Ritka ostoba ember az ilyen.
  • Pluskast
    Semmit, és kb ugyanannyira barom mint az aki megelőzte (meg balesetveszélyes is ).
  • Stockbauer33 #31357
    http://velvet.hu/helyszinelo/2017/01/29/ketteszakadt_az_auto_amelyik_a_deli_palyaudvarnal_csapodott_egy_fanak/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
  • slRa4fV9t
  • El Gigante
    csak az utolsót néztem meg, sok volt, többit rátok bízom
  • Tinman #31354
    Utálatos egy embertípus. Tele van velük a közút. Ezek az önjelölt rendőrök.

Nyilván az Audis jó nagy barom volt, hogy elnézte a közelgő autó sebességét és éppen, hogy befért, de akit leelőzött a klinikai eset. Nem mellesleg a KRESZ szerint SEGÍTENI kell az előzőst és MINDENT meg kell tenni azért, hogy ne legyen baleset.

Gyerekkel, kérlelő feleséggel padlót nyom, hogy utolérje, rámegy a nyakára, majd ráragad a keze a dudára. Az ember első blikkre azt gondolná, hogy az Audis a paraszt, de kevesebb, mint 1 perc alatt kiderül, hogy nem csak az igaz, hogy mindig van egy nagyobb hal, de az is, hogy parasztból is akad bőséggel nagyobb...

Nem mellesleg idehaza TILOS úgy feltölteni/megosztani dashcam videót, hogy a rendszám látszik.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.29. 18:25:41
  • z0ty4
    most ezzel mit ér el hogy mögötte dudálgat?
  • PetruZ
    CCT-156: 5:19 és az utána következő...
  • slRa4fV9t
    :DDDDDDDD

• slRa4fV9t
    Az utolsó az kegyetlen. :O 18+

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2017.01.29. 00:28:31
  • Norbi1990
    9:30-tól jó nagy buzi a Transitos, még a rendőrrel is szórakozott.
  • RealCián
    Hatalma mázli, hogy a szemüveges férfi épp kinézett az ablakon és időben elugrott.
    Mondjuk így is kapott.

• Tuvok #31347
    Éppen nem baleset, csak érdekességképp.

• RatBaG #31346
  • gordon 24
    Hát van olyan amikor nem jön össze na:-) Ettől függetlenül simán jobban megvenném mint a volvot amivel együtt csinálták a tesztet :-)) Iszonyat faszán néz ki az a kocsi. FORD forever! :-)

• SötétBarom
    Ezen el kéne szörnyedni, vagy mi? :D
  • Stockbauer33 #31343
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Auka11 napja
    american quality... :D
    Válasz 16
  • Szabi #31342
  • RatBaG #31341
    https://gfycat.com/GoodPolishedAuk
  • Tuvok #31340
  • Alien69
    Én NEM a biztonsági öv ellen beszélek! Hanem az a gond, hogy ami van a buszokban, az sajna nagyon elavult! Persze, nem olyan egyszerű, ha bele gondolsz, hogy akár másfél napra is be vannak zárva az emberek egy buszba, mert nincs pénzü(n)k repülő jegyre. Tehát, egy székbe kötözve kellene mondjuk 30 órát eltölteni, ami igaziból esélytelen. Főleg gyerekeknél.
  • Tinman #31338
    Rajta van... volt.

Első körben a kezét előre bilincselték, majd kirángatták az autóból, hogy biztosra menjenek és hátra bilincselték. 5:45-től nézd, ott láthatod, ahogy kihúzza a kezét.

Amúgy túlélte sőt azonnal elmenekült, de nem sokkal később újra elkaptak.

• SimaSuna #31337
    Jó az kb 5-600 Liternek.
    Éjszaka történt, sokan aludtak.

Senki nem volt ott, senki nem tudja, hogy hogy történt, felesleges találgatni.
    A buszsofőrök elvileg váltották egymást, de az elalvást sem lehet kizárni.
    Egy kamionos azt mondta 1x, hogy kerék járt furcsán, utána a motortér füstölt....

A DNS azonosítás elvileg szerdára meglesz. Addig reménykedünk...
  • Master91
    Ejha!

Miért nincs rajta a bilincs normálisan?
  • Tinman #31335
  • Roger6
    Tizen éves gyerekek haltak meg, erre te azt írod, hogy "röpködtek szanaszét", és még neked van eleged belőlem bazmeg? Mindig is tudtam, hogy ritka nagy paraszt vagy, de hogy ennyire ne legyél tisztelettel mások fele, az hányingerkeltő.
  • Tinman #31333
    Elég már belőled bőségesen. Senki nem beszélt az elhunytakról tisztelet nélkül, tényt közöltem, ami már megint nem fér bele a szűk fejedbe. Ignore on.
  • Tinman #31332
    Tele van vele a net, hogy sokan már az ütközés pillanatában sokan meghaltak és nem csak azok, akik a szerencsétlenebb oldalon voltak. Képzeld már el magad, ahogy fékezés nélkül 110-el alszol egy busz ülésén és ütközöl egy betonfallal, ha nem is azon az oldalon vagy akkor is úgy kitörheted a nyakad, mint a huzat.

Lezártam részemről. A biztonsági öv életet ment. 423423423x be lett bizonyítva. Amelyik buszban nincs, azt meg ki kell vonni a forgalomból, vagy utólag biztonsági övvel ellátni.
  • Roger6
    Én nem ittam már jó ideje, te viszont az elhunytakról beszélsz így: "A busz másik felében levők meg röpködtek szanaszét".
  • Tinman #31330
    Ne igyá' annyit. Köszönöm.