37102
  • Stockbauer33 #31409
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tökéletesen látom.Megbántam hogy irtam.Osszad csak.

ha felmentik, mert nem egy helyen olvastam, hogy keményen megviselték a történtek.Ugyan már
  • Roger6
    Teljesen igazad van.
  • Tinman #31407
    Sajnos ez is benne van, de továbbra sem egy elvetemült bűnöző a kamionos, hanem csak egy figyelmetlen ember, akinek innentől fogva pokol az élete... akkor is az lesz, ha felmentik, mert nem egy helyen olvastam, hogy keményen megviselték a történtek, ami meg abs. term. reakció a részéről, mert nem egy gép.
  • Tinman #31406
    Még jó!

Az egyik életmentő beavatkozás, a másik meg egy rutin ellenőrzés, aminek az élet megmentéséhez semmi köze. El nem hiszem, hogy nem látod a különbséget ^^
  • Alien69
    Ez nem ilyen egyszerű. A kamionos pechje, hogy rendőrt gázolt. Ha átlag embert sodor el, akkor kaphat normális elbírálást. De, rendőrt gázolt, így MINDENT a nyakába KELL varrni, mert csak így lesz állami temetés, meg egyéb juttatások, az elhunyt hozzá tartozói felé. Iletve, ugye a vezetők nem ismerhetik el, hogy fasz rendeleteik vannak, amelyek még 1980-ban is lehet, hogy idejét múlták annál a napi 20 autónál, amennyi volt akkor az utakon. Talán lovaskocsi közlekedés mellett maradhatna hasonló rendelkezés, hogy vészsávba intézkedhet rendőr.
  • Stockbauer33 #31404
    Ha mentős csinált vna újraélesztést ugyan ott akkor mást irnál?

• Tinman #31403
    Az megvan, hogy a rendőrnős gázolás után a kamionos azonnal elismerte, hogy ő hibázott, de a gyépés bíró szerint fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye ezért előzetesbe akarják dugni? Persze az ügyvédje felebezett.

Ezt segítsen nekem valaki értelmezni!

1. Nem csak és kizárólag a kamionos hibája. Nagyon nem. A rendőrök nem szoktak a leállósávban igazoltatni, se idehaza, se sehol. Az a rendőr amelyik így jár el, nincs tisztában a rá vonatkozó KRESZ-szel és jelen esetében éppen az ő szabálysértő magatartása okozta a saját halálát.

2. Mennyire agyalágyult bírónak kell lenni ahhoz, hogy a teljes felelősségét azonnal magára vállaló kamionost előzetesbe toljuk, mert lehet, hogy másképp elszökne/rejtőzne? Ez egy paradoxon. A bíró meg agyhalott.

3. A börtön alapvető célja a bűnelkövető olyan irányba terelése, hogy az újra a társadalom hasznos tagja legyen. Ennek tükrében, ki az a barom, aki 1-5-ig tartó szabadságvesztést helyez kilátásba a sofőrnek jelen esetben? Az elmondása alapján a rádió felé nyúlt ott tekergetett valamit és a pici félrehúzás a leállóba ezt eredményezte. Melyik ember nem tett már ilyet életeben? Gyanítom az elsodort rendőrnő is, ahogy bárki, akinek van rádiója. Hogy lesz ettől ő jobb és hasznosabb ember, ha ezért börtönt kap és betolják a rablógyilkosok meg a cigómafia tagjai közé?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.16. 20:57:42
  • Totti5
    Reakció. M5 kamionbaleset.
  • RatBaG #31401
  • desigo
    Tömegbaleset volt az M43-as autópályán, négyen meghaltak

• Tuvok #31399
  • whiskeyman
    Ennyi esze volt, hogy a leállósávban igazoltat...addig nem állok meg, amíg nincs parkoló.
  • Norbi1990
    Autópályán akart igazoltatni egy autót, eközben egy kamion elcsapta őket. 23 éves volt a rendőrnő.
  • RatBaG #31396
    /tragyaval-boritotta-be-a-konyhat-egy-felborult-kamion/
  • RatBaG #31395
  • Tuvok #31394
  • PetruZ
    Hogy mi van? Kijavult az idő...
  • Stockbauer33 #31392
    Hihetetlen mi van az utakon

http://www.blikk.hu/galeria/helyszini-fotok-a-84-es-fouton-tortent-halalos-balesetrol/9zl919q

• sorler

Brutális baleset történt az Üllői úti felüljárón - Egy nő életét vesztette

• gordon 24
    Sőt a Fordokban van olyan programozási lehetőség, hogy beütsz az autónak egy kódot amit te adsz meg neki. Ez egyfajta profilt hoz létre. ülés beállítás, kormány beállítást stb stb. És ha akarod sebesség limitet is. Belövöd, hogy mit tudómén 75 nél ne tudjon többet leszabályoz azt csumi. Tehát oda adod a gyereknek beütöd a kódot azt sehol nem száguldozik az garantált :-)

Ez az új galaxy, smax, mondeo kollekcióban már benne van.

Van még tábla felismerő rendszer is. Ha ezt is engedélyezed, leolvassa a sebesség korlátozó táblát és beállítja arra a tempóra a kocsit :-)

Itt leírja szépen ha érdekel valakit : katt
  • RatBaG #31389
  • Nyiri
    Monstanság már az új autókban programozható a kulcs. Ha lenne egy erős autóm és a fiam elkérné, biztos azt a kulcsot kapná meg ami 100LE és 130 km/h maximum :D Úgy is csak a plázában akar menőzni a kocsival azt úgy is tud ha lassan megy :D
  • Tinman #31387
    Sajna az. Az előző verdát kipróbáltam ezer éve Pestről hazafelé. Legalább 30 percet mentem 180 felett vele, 215 körül volt a vége. Igen ám, de olyan 35 perc körül egy veréb nekirepült a szélvédőnek. 210 körül. Azt hittem ott robban szét a szélvédő. Nem robbant, de soha többet nem mentem ilyen gyorsan, még próbaképpen sem. Őz, kutya, szarva, nyúl, vaddisznó, kő, ág, galamb, mind deadly lehet ilyen sebességnél még akkor is, ha közben senki más nincs a pályán...
  • SötétBarom
    A bmwm óra szerint 208 környékén szabályoz le, az mx5 meg óra szerint 200-nál de az ijesztő. :D
    Ha sokat jár az ember hülye időpontokban autópályán, nem para néha kitolni az autó szemét..
  • RatBaG #31385
  • Stockbauer33 #31384
  • FrezeR
    Ivott ez már tény, meg ha jól érettem nem volt jogsija sem...
  • Alien69
    No igen... Sajna, nincs felelősségre vonás, rá bízzák ugye a nem létező lelkiismeretre. Ha a mercis nem ivott/drogozott, és jó az ügyvédje, kap felfüggesztettet, és csókolom, jöhet a következő száguldozás. Ha ivott/drogozott, még talán lecsukják, de ugye normál esetben ilyenkor nyilvános kivégzést kellene tartani. Semmi cicó. A köv. mercis/bmw/(stb) jobban vigyázna.
  • Stockbauer33 #31381
    http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/harom-anya-halt-meg-a-balesetben-negy-arva-maradt-utanuk/349grcy
  • z0ty4
    inkább mázli, hogy túlélték.
  • RealCián
    Ez pech, pont kifogni.

• Tinman #31378
    Egyértelmű, nem is vitatom.

Az viszont tény, hogy 16-25 között elég sok srác meghülyül és ha csak életeben 1x, de akkor is kifogja próbálni -sajnos közúton-, hogy mi a vége az alatta levő autónak. Aztán van amikor ez a vége :-/

(Nagyjából 3-4 éve van meg a 163 lovas verdám, de ha agyonversz se tudnám megmondani mennyi lehet a vége, mert soha nem próbáltam. Nem is fogom... de megérteném azt, ha lenne egy 18 éves fiam és a pályán 1x megnézné.)
  • Totti5
    Én ezt nem tudtom elképzelni, hogy mi visz rá valakit hogy pályán vagy máshol szlalomozik. Mert ez orosz rulett, egyetlen előzés, kikerülés sem rajta múlik, hanem a többi normálisan közlekedő figyelmén és a szerencsén.

Aki nem érzi hogy ez rossz azzal az emberrel bajok vannak, nem való arra hogy a közlekedésben résztvegyen, agyilag nem fogta fel a játékszabályokat.

Ha nekem R8am lenne találok rá ezeregy lehetőséget hogy szabályozott környezetben kipróbálhassam, itt MOn / vonzáskörzetben.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.02.04. 09:59:27
  • Szabi #31376
    jé, HA-FAX :D
  • Tuvok #31375
    Taxis "faszacsávó" volt..
    Meg itt a múltkori buszba rohanó autó, hanggal.

• RealCián
    Végül is a biztosítónak is be kell adni valahogy, hogy egy repülővel ütköztél.

• Tinman #31373
    Valamiért egyből megsajnáltam őket. Már-már költői volt, ahogy Rihanna énekére eltölthették utolsó perceiket.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Find light in the beautiful sea, I choose to be happy
    You and I, you and I , we’re like diamonds in the sky
    You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy
    When you hold me, I’m alive
    We’re like diamonds in the sky
    I knew that we’d become one right away
    Oh, right away
    At first sight I felt the energy of sun rays
    I saw the life inside your eyes
    So shine bright tonight,
    You and I
    We’re beautiful like diamonds in the sky
    Eye to eye,
    So alive
    We’re beautiful like diamonds in the sky

Nem mellesleg simán elképzelhető, hogy egy fiatal elcsábul a pályán és azt hiszi, hogy a Need For Speed előtt ül. Ezért a karmától a halálbüntetés szvsz túlkapás. Elég lett volna, ha megtörik a verdát, de épen szállnak ki belőle.

R.I.P.
  • Alien69
    R.I.P R8...
  • z0ty4
    2 hülyével kevesebb. szerencsére ártatlan most nem halt meg
  • Stockbauer33 #31370
    http://24.hu/kulfold/2017/02/02/videora-vettek-a-halalos-baleset-elott-ahogy-300-al-szaguldoznak-az-autopalyan/