37132
  • Tuvok #31439
    Régi orosz hagyomány tagadni a nyilvánvalót.

De a kínaiak még rosszabbak, egyszerűen totál le se sz@rják a földön fekvő, szenvedőt..

• Forolto
    Hihetettlen mennyire sok az oroszoknál a cserbenhagyásos baleset.A kamera már kötelező tartozéka az autónak.Ennyire nem tudják vállalni a felelősséget egy karambolért?
  • Stockbauer33 #31437
  • RatBaG #31436
  • PetruZ
    A BMW-s sztereotípiák erősítésére. :)
  • RatBaG #31434
    https://www.facebook.com/DougWarner.Journalist/videos/1451881858179523/
  • Tuvok #31433
    A kiírás szerint amit kivettem belőle, hogy Szimferopolban történt, 80 éves volt, piroson szaladt át, 50 éves ütötte el, és a mentőben halt meg.
  • Pluskast
    Gondolom meghalt szegény....
  • Tuvok #31431
    Csóró bábuskát csúnyán elcsapták :/

• desigo
    Szerencsétlen ártatlanok :(
    RIP
  • RatBaG #31429
    milliardos_fia_okozott_borzalmas_balesetet_a_gorog_autopalyan

• cement
    BAZZZZZZZ
  • RatBaG #31427
  • RatBaG #31426
  • Tuvok #31425
  • RatBaG #31424
  • z0ty4
    sárga zászló esetleg?
    a csoda orvosi csapat is megérkezett gyorsan :(
  • Stockbauer33 #31422
  • sorler

A medellini gokartverseny szervezőinek nem lesz könnyű dolguk, amikor el kell számolniuk azzal, hogy miért állhatott egy hatalmas fa a kerítésen belül, közvetlenül a II. János Pál repülőtéren kialakított alkalmi pálya mellett. A baj megtörtént, Sebastian Mesa gokartversenyző nekicsapódott a fának, koponya-, mellkasi- és lábsérüléseket szenvedett, s egy ideig abban sem lehettek biztosak, hogy túléli majd - szerencsére a legfrisebb hírek szerint állapota stabilizálódott.
  • Tuvok #31420
    Na azért tudnak ezek is:

• Pluskast
    Remélem soha a büdös életbe nem vezethet többet.
  • z0ty4
    megvan a cikk:

Lassítás nélkül hajtott át a zebrán áthaladó tömegen ajándékkocsijával
  • Tuvok #31417
    Tekézik, orosz módra.
  • Tirion
    woman driver
  • z0ty4
    01:20nál mi az istent csinált az a barom a zebrán?
    Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.02.18. 20:35:15
  • Tuvok #31414
  • Master91
    Ügyészség indítványoz előzetes letartóztatást, az eljáró bíró meg rábólinthat
    3 spéci esetben lehet ezt:

- fennáll a szökés, elrejtőzés lehetősége
    - tanúkat, bizonyítékokat befolyásolhat, módosíthat
    - fennáll a bűnismétlés veszélye

Ha jól tudom a sofőr egy román állampolgárú férfi volt. Román állampolgárú. Külföldi, valószínűleg magyar lakcíme sincs. Simán fennáll a szökés/elrejtőzés, teljesen korrekt hogy előzetesbe terjesztették, de azt nem tudom hogy előzetesbe is helyezték e.
    A védője meg persze hogy fellebbez, az a dolga.
  • FrezeR
    Halálos karambol Nyíregyházán

• Roger6
    Stockbauer mindig mindent spoilerbe tesz, már évek óta.
  • Tinman #31410
    Teljesen on a téma, nyugodtan írhatod spoiler nélkül is, nincs az a moderátor, aki ezért elítélne téged, ebben biztos vagyok. (Eleve fogalmam sincs, hogy miért teszel mindent kényszeresen spoilerbe, amikor balesetekről írsz/linkelsz a balesetekkel foglalkozó topikban.)

1m km-t levezetett balesetmentesen. Most az 1x hibázott, de úgy, hogy ahhoz kellett a másik fél balesetveszélyes helyzet előidézése is (leállósávos igazoltatás).

Szerinted mit érdemel a sofőr? Komolyan érdekel! A válaszadáskor azt is vedd figyelembe, hogy a büntetés vajon ebben az esetben a társadalom és az igazságosság javát szolgálja-e vagy csak merő vagdalkozás, bűnbak keresés-e?

Ha már volt személyi sérüléssel járó baleseted, akkor meg tudhatnád, hogy még ha meg sem sérülsz, akkor is napokig a hatása alatt vagy és azt is bánod, hogy megszülettél... a lelki sokkos állapot is létező dolog, nem csak a testi. Ergo a sofőr bűnbánása és a hibázás elismerése egy teljesen normális, érző emberről ad képet és kizártnak tartom, hogy ebben az esetben ezt csak megjátszaná.

Pont azt beszéltük a minap a feleségemmel, hogy ha ő lett volna az a rendőrnő és ott marad, akkor a mély gyászon kívül egyebet nem tudnék tenni, még akkor sem ha gondolattal lehetne ölni...

El is érkeztünk az önvezető járművek témájához, mert sem ez a baleset, sem pedig a 16 fiatal halálával járó NEM következett volna be! És akkor még van olyan észlény, aki kerékkötőként, meg géprombolóként a haladás útjában állna. (Szerencsére nem tehet ellene semmit.)

Nekem az imádott keresztapám (iszonyú jó ember volt) és a párom édesapja hunyt el balesetben. Előbbi motor, utóbbi autó.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 10:24:05
  • Stockbauer33 #31409
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tökéletesen látom.Megbántam hogy irtam.Osszad csak.

ha felmentik, mert nem egy helyen olvastam, hogy keményen megviselték a történtek.Ugyan már
  • Roger6
    Teljesen igazad van.
  • Tinman #31407
    Sajnos ez is benne van, de továbbra sem egy elvetemült bűnöző a kamionos, hanem csak egy figyelmetlen ember, akinek innentől fogva pokol az élete... akkor is az lesz, ha felmentik, mert nem egy helyen olvastam, hogy keményen megviselték a történtek, ami meg abs. term. reakció a részéről, mert nem egy gép.
  • Tinman #31406
    Még jó!

Az egyik életmentő beavatkozás, a másik meg egy rutin ellenőrzés, aminek az élet megmentéséhez semmi köze. El nem hiszem, hogy nem látod a különbséget ^^
  • Alien69
    Ez nem ilyen egyszerű. A kamionos pechje, hogy rendőrt gázolt. Ha átlag embert sodor el, akkor kaphat normális elbírálást. De, rendőrt gázolt, így MINDENT a nyakába KELL varrni, mert csak így lesz állami temetés, meg egyéb juttatások, az elhunyt hozzá tartozói felé. Iletve, ugye a vezetők nem ismerhetik el, hogy fasz rendeleteik vannak, amelyek még 1980-ban is lehet, hogy idejét múlták annál a napi 20 autónál, amennyi volt akkor az utakon. Talán lovaskocsi közlekedés mellett maradhatna hasonló rendelkezés, hogy vészsávba intézkedhet rendőr.
  • Stockbauer33 #31404
    Ha mentős csinált vna újraélesztést ugyan ott akkor mást irnál?

• Tinman #31403
    Az megvan, hogy a rendőrnős gázolás után a kamionos azonnal elismerte, hogy ő hibázott, de a gyépés bíró szerint fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye ezért előzetesbe akarják dugni? Persze az ügyvédje felebezett.

Ezt segítsen nekem valaki értelmezni!

1. Nem csak és kizárólag a kamionos hibája. Nagyon nem. A rendőrök nem szoktak a leállósávban igazoltatni, se idehaza, se sehol. Az a rendőr amelyik így jár el, nincs tisztában a rá vonatkozó KRESZ-szel és jelen esetében éppen az ő szabálysértő magatartása okozta a saját halálát.

2. Mennyire agyalágyult bírónak kell lenni ahhoz, hogy a teljes felelősségét azonnal magára vállaló kamionost előzetesbe toljuk, mert lehet, hogy másképp elszökne/rejtőzne? Ez egy paradoxon. A bíró meg agyhalott.

3. A börtön alapvető célja a bűnelkövető olyan irányba terelése, hogy az újra a társadalom hasznos tagja legyen. Ennek tükrében, ki az a barom, aki 1-5-ig tartó szabadságvesztést helyez kilátásba a sofőrnek jelen esetben? Az elmondása alapján a rádió felé nyúlt ott tekergetett valamit és a pici félrehúzás a leállóba ezt eredményezte. Melyik ember nem tett már ilyet életeben? Gyanítom az elsodort rendőrnő is, ahogy bárki, akinek van rádiója. Hogy lesz ettől ő jobb és hasznosabb ember, ha ezért börtönt kap és betolják a rablógyilkosok meg a cigómafia tagjai közé?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.16. 20:57:42
  • Totti5
    Reakció. M5 kamionbaleset.
  • RatBaG #31401
  • desigo
    Tömegbaleset volt az M43-as autópályán, négyen meghaltak