Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oszlop nem viccelt,nem sok baja lett.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
btw én nem engednék ilyen autókat közutakra! no nem mintha egy 1.0-es Suzukival nem csinálhat meg valaki egy ilyen balesetet ,de ezek az autók és a gyorsasági motorok nem közutakra valók.....
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.29. 21:27:37
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.03.28. 08:36:37
Þór vígi þessi rúnar
CAR CRASHES IN AMERICA USA & BAD DRIVERS / CAR CRASH COMPILATION 25
CAR CRASHES IN AMERICA USA & BAD DRIVERS / CAR CRASH COMPILATION 24
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.03.27. 18:05:12
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“If I hit someone, I’ll hit him again and make sure he’s dead.” Enjoying my shock, he explained that if you cripple a man, you pay for the injured person’s care for a lifetime. But if you kill the person, you “only have to pay once, like a burial fee.”
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.26. 11:12:32
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy erős vérzést elállítani, életmentó lehet, nem kell megmozdítani.
Kitenni pár méterre elé valami tárgyat, hogy a többi autós ne menjen át rajta.
Vagy egyszerűen csak vele lenni, ha nem ájult el, benne tartani a lelket, hogy mindjárt itt a segítség. Képzeld, milyen érzés lehet sebesülten, magatehetetlenül feküdni, hogy látod, le sem szarnak. Ilyenkor a lelki segítség is rengeteget számít.
nem értek semmihez. hozzá nem nyúlok, mert még a végén én leszek a szar hogy "de hát ha nem próbálja meg mozgatni nem törik el a gerince" azt mehetek sittre
csúnya dolog, de az idősöknek se segítek felülni sehova....belém kapaszkodhat, karomba kapaszkodhat, de én nem nyúlok senkihez és nem teszek senkit sehova ha elesik pl.
(Vagy egyszerűen csak senki nem akart belefolyni az ügybe valami okból. Nem ismerjük az ottani helyzetet belülről.)
Senki sem megy oda az elgázolt motoroshoz, ott kerülgetik. Arról már ne is beszéljünk, hogy a gázoló is meglógott.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”