Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Utoljára szerkesztette: Benel, 2016.03.30. 21:02:15
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Az oszlop nem viccelt,nem sok baja lett.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
btw én nem engednék ilyen autókat közutakra! no nem mintha egy 1.0-es Suzukival nem csinálhat meg valaki egy ilyen balesetet ,de ezek az autók és a gyorsasági motorok nem közutakra valók.....
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.29. 21:27:37
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.03.28. 08:36:37
Þór vígi þessi rúnar
CAR CRASHES IN AMERICA USA & BAD DRIVERS / CAR CRASH COMPILATION 25
CAR CRASHES IN AMERICA USA & BAD DRIVERS / CAR CRASH COMPILATION 24
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.03.27. 18:05:12
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“If I hit someone, I’ll hit him again and make sure he’s dead.” Enjoying my shock, he explained that if you cripple a man, you pay for the injured person’s care for a lifetime. But if you kill the person, you “only have to pay once, like a burial fee.”
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.26. 11:12:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep