Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/C5ZIFVG91JA

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/dW9aUd8qZ_E

Per Aspera Ad Inferi.

slRa4fV9t
Amit te írsz az már extrém kategória, egy hulla látványa, főleg ha még a motortér is bejött az utastérbe már bőven kimeríti a 18+ fogalmát. Miután kiszedik az utast annak meg olyan a feje mintha fejbelőtték volna, artériás vérrel megspékelve az meg végképp 18+ :)

Azért írtam hogy nem 18-as mert nincs ki fröccsenő agy meg leszakadt kezek..

:D

slRa4fV9t
//www.youtube.com/embed/GqjrPLxVn4o

<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
slRa4fV9t
Hát az oszlop megadta az utolsó kenetet.

desigo
Oculus Rifttel kemény lehet megnézni.Full mintha ott lennék.
Az oszlop nem viccelt,nem sok baja lett.
Roger6
Hát annak a szegény srácnak sem sok ép csontja maradt, a sofőrről ne is beszéljünk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ez nem 18??!! úgy indult,hogy a sofőr halott.......

btw én nem engednék ilyen autókat közutakra! no nem mintha egy 1.0-es Suzukival nem csinálhat meg valaki egy ilyen balesetet ,de ezek az autók és a gyorsasági motorok nem közutakra valók.....
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.29. 21:27:37
Carlos
Jujj...

Þór vígi þessi rúnar

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nem 18+ de azért ez elég kemény
Utoljára szerkesztette: Héeder, 2016.03.29. 20:22:54

Alien69
Így van, ma már totál megtalálható minden a hazai utakon is... Sajnos... <#rinya><#vigyor1>

PetruZ
Ugyan már, ugyanolyanok, mint az itthoniak, csak arányosan kevesebbel találkozol. De az átlagmagyar is ugyanolyan figyelmetlen.
Tinman
Hihetetlen mennyire ostoba az amcsi vezetők jó része. Oroszoknál szándákosság, erőszakos stílus megy, náluk a dumbfuck a jellemző. Sok videón azt látni, hogy látja, hogy a másik szabálytalankodik, de mintha nem számítana rá, hogy baj lesz belőle, majd az utolsó mp-ben kap észbe, hogy jééé ebből baleset lesz és persze az is lesz... Túlélési ösztönük nem sok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Lő krás teríbl... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2016.03.28. 08:36:37

Þór vígi þessi rúnar

Alien69
Kocccsog furakodós...<#rinya><#lama>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

slRa4fV9t
//www.youtube.com/embed/L5aGRrMXFkU

Norbi1990
//www.youtube.com/embed/vdOBsBf-hhY
slRa4fV9t
//www.youtube.com/embed/vuw55n0HpLs

CAR CRASHES IN AMERICA USA & BAD DRIVERS / CAR CRASH COMPILATION 25

CAR CRASHES IN AMERICA USA & BAD DRIVERS / CAR CRASH COMPILATION 24
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.03.27. 18:05:12

PetruZ
Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

desigo
csak egy kis kirándulásra ment :)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norbi1990
Nem állt meg a féktávon
//www.youtube.com/embed/w3yrxrcxTUc
slRa4fV9t
//www.youtube.com/embed/GCe1rCUSc98

aki elkezdi ápolni az fizeti a kórházat és ő neki kell eltartania! O _ O !!!!! elmebetegek

“If I hit someone, I’ll hit him again and make sure he’s dead.” Enjoying my shock, he explained that if you cripple a man, you pay for the injured person’s care for a lifetime. But if you kill the person, you “only have to pay once, like a burial fee.”
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.03.26. 11:12:32
Alien69
<#ijedt> Szegény Honda... <#rinya>

//www.youtube.com/embed/cxnW95rdTd0

RatBaG
//www.youtube.com/embed/021GVfHJ_YE

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bravo...vadbarom. <#wilting>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

slRa4fV9t
Az igen...

//www.youtube.com/embed/QTnpHllZa6g

RatBaG
//www.youtube.com/embed/3i2fdnrkv00

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
ezeket még bevállalom persze, mozdítás meg "hozza be a korházba ha tudja" dolgokat kerülöm
Sok mindent lehet tenni.
Egy erős vérzést elállítani, életmentó lehet, nem kell megmozdítani.
Kitenni pár méterre elé valami tárgyat, hogy a többi autós ne menjen át rajta.
Vagy egyszerűen csak vele lenni, ha nem ájult el, benne tartani a lelket, hogy mindjárt itt a segítség. Képzeld, milyen érzés lehet sebesülten, magatehetetlenül feküdni, hogy látod, le sem szarnak. Ilyenkor a lelki segítség is rengeteget számít.

Master91
nem igazán mennék oda. mentőt hívok és kb. ennyi. most ha oda megyek mit tudok tenni?
nem értek semmihez. hozzá nem nyúlok, mert még a végén én leszek a szar hogy "de hát ha nem próbálja meg mozgatni nem törik el a gerince" azt mehetek sittre

csúnya dolog, de az idősöknek se segítek felülni sehova....belém kapaszkodhat, karomba kapaszkodhat, de én nem nyúlok senkihez és nem teszek senkit sehova ha elesik pl.
PetruZ
Nem ennyire egyszerű ez. Távol-Keleten, ha megmentesz egy embert, megterheled a karmáját a tett súlyával, amit csak hasonló tettel tudna felszabadítani. Régebben előfordult olyan is, hogy a megmentett ember a haláláig szolgájává vált a megmentőjének. Ha hagyod meghalni, a lelke talán felemelkedhet. Ha megmented, a karma súlya miatt újjá kell születnie. Vagy valami ilyesmi. Mindenesetre még mindig sokan hisznek ilyesmiben.
(Vagy egyszerűen csak senki nem akart belefolyni az ügybe valami okból. Nem ismerjük az ottani helyzetet belülről.)
Alien69
Az a kérdés, hogy a többi használta-e? Mert így ugye eléggé rossz a megfogalmazás... <#nemtudom> Ha azért élték túl, mert be voltak kötve, és CSAK azok haltak bele, akik nem, akkor "rendben", (csak éppen sajnálatos).

Hihetetlen ez a közömbösség.
Senki sem megy oda az elgázolt motoroshoz, ott kerülgetik. Arról már ne is beszéljünk, hogy a gázoló is meglógott.

//www.youtube.com/embed/Queah3jAxeE

Pluskast
<#hehe><#eljen>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Roger6
Mert te motorost kerestél, és ezek nem számítanak motornak. <#zavart1> Jó, amúgy elhiszem, hogy nem lehet közlekedniük rajta.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pluskast
Itt a kínai KRESZ angol változata :) Nem találtam benne olyasmit, hogy lehet a motorosnak gyalogátkelőhelyen átmennie.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tuvok
Hong Kong-ban kizárólag akkor van elsőbbsége a zebrán közelekedőnek, ha zöld lámpa van neki, de akkor sem motorral. Gyanítom ugyanez igaz Kína többi részére is. Manapság a kínai közlekedés legnagyobb rákfenéje az 500 millió robogó, amit képtelenek szabályozni, az elektromosak kerékpárnak minősülnek, még utast is vihet mindenféle vizsga nélkül. És hullanak is mint a legyek.