Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://kiskegyed.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/sokkolo-kepek-a-reggeli-florian-teri-horror-baleset-fotoi-151492
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
respect to the man in the ice cream van
2. Mielőtt LELÉP a zebrára, felméri a helyzetet, hogy MEGKAPJA-e az elsőbbséget akkor talán túléli...
csak sok a ha..
ez tipikusan az az eset mikor szembe jön veled valaki és mind a ketten ki akarjátok kerülni egymást de 2-3x ugyanarra indultok el
Amúgy szerencsétlen srácnak nem volt túlélési ösztöne? Jön az autó, megáll, felméri a helyzetet (hibásan), majd elindul visszafelé(!). Semmi mást nem kellett volna tennie, csak továbbmenni a zebrán. Amúgy lassítva a videót látni, hogy a fejével töri be a szélvédőt, ráadásul a szélvédő egyik legerősebb pontján. azonnal meghalhatott. RIP :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
respect to the man in the ice cream van
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.04.07. 07:29:13
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Downhill!!