37102
  • RatBaG #31489
  • RealCián
    Szerencsétlen :(
  • Pluskast
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kis off. Tegnap Ukrajnában kigyulladt egy lőszer raktár. 2:04-nél elég szép gombafelhő.

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.03.24. 09:14:09
  • RatBaG #31486
  • Nyiri
    Rezesova azért kapott csak 9 évet mert "független" szakértő megállapította hogy eléugrott egy bokor és amúgy is a Seatos volt a hibás :)
  • desigo
    Rezesova 9 évet kapott.
    Szerintem ebben az esetben a srác kb 6-8 évet fog kapni.
  • Stockbauer33 #31483
    http://24.hu/belfold/2017/03/20/lecsuktak-a-korhazban-a-szentendrei-uti-baleset-okozojat/
  • Pluskast
    Az egyik áldozat apját ismerem. Nagyon sajnálom a srácot is és a családját is.
  • sorler
  • gordon 24
    Nem így írtad a mondatodban! Azt írtad, hogy versenyzés volt. Ebből gondoltam, de így már más a dolog..
  • PetruZ
    Emberek, olvasás és értelmezés: "...a vétkes autóban ülők versenyeztek valakivel..." (és nem a BMW-vel).
  • Roger6
  • gordon 24
    Az előítélet a leghülyébb tanács adó. Nem lehet tudni mi történt még a rendőrök sem tudják. Ez a sok hülye firkász meg színezi a storit. Szemtanúk szerint a BMW a lámpánál állt. Úgy azért viszonylag nehéz versenyezni.

No de nem is ez a lényeg. Részvétem a családoknak.

A másik fele, a Szentendrei úton én elég sokat járok. Ha elindulsz 60-70 nel akkor kb egy idióta nyugdíjas vagy. Én ezt a tempót bírom az első omv kútig. Ott kicsit gyorsítok mondjuk úgy 90 re kb. Akkor egy pancser béna vagyok. Ezt bírom kb az Auchanig. Ott felmész 100-ra. (akkor a normálisak szerint egy fasz vagy) a többiek szerint mi a faszt erőlködsz. Ezt bírom az s kanyarig a római előtt. Ha itt már 110-el mész akkor már nagyjából jó vagy, de még így is megelőznek :-) Egyszóval ha kb olyan 130 körül kezded meg ezt az egészet talán elérsz úgy békásig, hogy nem előznek meg. De ekkor is csak talán :-) Szóval inkább megyek 70-el és dögöljön meg ez a sok idióta...
  • Roger6
    "Szentendrei úton egy gépjármű hátulról nagy sebességgel nekiütközött egy másik, a piros lámpánál várakozó személygépkocsinak." - ezek szerint állt a BMW, nem versenyzés volt.
  • PetruZ
    Az egyik halott a BMW-ben egy ifjúsági vliágbajnok kajakos volt. És a hírek szerint versenyzés volt megint...

Én itt lakok a környéken, első kézből tapasztalom, hogy a Bécsin és a Szentendrein mindig megy a motorbőgetés éjjelente (néha nappal is), főleg nyáron. Úgy tudom, volt már többször is feljelentés, a rendőrség sz*rik rá, sosem történik semmi, mert politkusok és újgazdag családok kölykei ezek...
  • desigo
    Mercis mi tempóval jöhetett.
    RIP
  • SimaSuna #31473
    A kommentek eszementek....

Sajnálatos dolog :(
  • FrezeR
    Két vétlen fiatal halt meg a Szentendrei úton

• Pluskast
    Igen azt én is kihámoztam és kb másfél perc után hangosan meg is kérdeztem magamtól, hogy mikor jönnek már a zsaruk :) Kár, hogy azt a részt nem látjuk.
  • Roger6
    Én is arra vártam
  • Tuvok #31469
    A fickó a Nivában rendőrséggel beszélt, vártam, hogy a végén azért megjelennek és adnak 1-2 nyakast az idegbetegnek.
  • Pluskast
    Hát az utolsó videón a faszi egy cseppet bekattant. Komoly probléma lehet nála. Nem ártana elmennie ilyen düh terápiára.
  • Tuvok #31467
  • RatBaG #31466
  • RatBaG #31465
  • RealCián
    Lehet, hogy már sokan ismeritek, de nekem új és nagyot röhögtem.

• RatBaG #31463
    https://streamable.com/s0qs
  • El Gigante
    :D ez jó
  • Szabi #31461
    off :DDDDD

és hogy egy kis on is legyen

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.03.13. 18:25:26
  • RatBaG #31460
    https://twitter.com/Mattzel89/status/841007620500705280
  • PetruZ
    CCT-162: egy részük volt már, de a motorosok és gyalogosok nagy része még nem.
  • gotchaaa
    Nekem valamilyen régebbi Bentleynek tűnik. De tuti valami angol. Vagy nem :)
  • sorler
    Ez ma volt. Milyen autó lehet?
  • Pluskast
    Itt az újabb adag

• RatBaG #31455
  • Tuvok #31454
    Géppisztollyal, heh..

• Tinman #31453
    Fiatal voltam és naiv. Ma már hívnám az üdvhadsereget is, nem szarakodnék ilyen láma módon, mint anno.
  • Alien69
    Sajnos, többször is hibáztál. Persze, utólag én is okosabb vagyok, de a legfontosabb, hogy ha jól emléxem, a KRESZ kimondja, ha közúti balesetnél személyi sérülés történik MINDENKÉPPEN rendőrt KELL hívni! Ez az első hibád. Bevitted a kórházba? Nem tettem volna. Mentő, oszt annyi. Például, be volt kötve a biztonsági öve? bevitted, majd anélkül, hogy egyeztettél volna a kórházi alkalmazottakkal (legalábbis az illetékes elvtárssal), távoztál. Pedig, elmondták volna, hogy nekik KÖTELESSÉGÜK jardot hívni! Ha ott megvárod Őket, már az is jobb lett volna, de igaziból már mindegy lett volna. Ha gyalogost, vagy bringást ütnék el, de látszólag semmi baja se lenne, akkor se mennék tovább, hívnám a jardot. Ha elmegy, közölném vele, hogy minden felelősség az Övé onnan kezdve! A francnak hiányzik, hogy utólag meg rám verjen minden nyavalyáját.
  • Tinman #31451
    "A rendőrökről és úgy általában a magyar igazságszolgáltatásról"

Akkor kicsit felfedem még a sztorim egy érdekes részletét. A baleset rekonstrukciójakor a "fő" yard aki ott volt és a papírmunkát végezte félrehívott és a következőket mondta: "Hát igen... hümmm... hol is dolgozik? Informatika... hümmm. Kéne nekem egy új asztali PC..." Hatásszünet. Rám nézés. Szemöldök emelés. Válaszom: "Tudok adni árajánlatot -.-" Erre semmit nem mondott már, csak folytatta a papírmunkát.

Remélem mindenkinek világos mit akart a szarházi.
  • Tinman #31450
    A kórházból hívták ki a rendőröket :-/