Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
dupla sárga<#falbav> már rég le kellett volna állítani SCt bevinni

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
omg

"Nulla tenaci invia est via"

Tinman
10x megnéztem, még mindig nyitva a szám <#ticking>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

whiskeyman
Nem ismertem az elhunytat, a sofőr közeli ismerőse volt az utas, aki meghalt. Érthetetlen, - ha igaz - miért nem kötötte be magát 😞
További részletet nem mondhatok. <#shakehead>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
Részvét <#shakehead>
Még évek múlva is borzasztó csak elmenni is a baleset helyszíne előtt.
Roger6
Baszki... a facebook-on hozzászóló emberek mekkora parasztok már:

"Instant KARMA"
"jaja , nincs véletlen"
"Nem tudom sajnálni az öngyilkosokat az a saját döntésük!"
"Volvo 4 life... kivéve ha balfasz vagy...."

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

whiskeyman
Az egyik legjobb barátom vezetett... <#szomoru1>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

slRa4fV9t
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.25. 00:21:38

PetruZ
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

slRa4fV9t
Ha valakinek csak az a cél hogy eljusson A-ból B-be annak felesleges százezreket, vagy milliókat költenie egy járműre, plusz még ennyit a fenntartásra, a buszjegy sokkal olcsóbb, vagy adott esetben a taxi. Persze most nyilván nem a nagycsaládos emberekre gondoltam. A világ valóban változik, régen lovagoltak, a jövőben majd teleportálnak, de ez a változás azért nem ilyen szinten fekete és fehér mint ahogy te gondolod, számos befolyásoló tényező van ami ezt a változást más utakra is terelheti és tereli. Nem tudom te mennyire figyeled, követed a tudományt, de egyre komolyabban foglalkoznak azzal a problémával hogy a gépek mindent megcsinálnak már lassan az emberek helyett, és ez negatívan hat majd a következő generációkra, a munkaerőpiacra, stb. Persze a negatív hatások tágabb időintervallumban mérhetőek, ám az új technikai vívmányok megtervezését lehet hogy már most befolyásolják. És ez csak egy szempont, ami mellett még van rengeteg ami kihat pl. az autógyártásra is.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Semmi más nem számít, mint a baleset megelőzés. Életek, sorsok mennek a levesbe és iszonyat nagy anyagi kár... na meg nem kicsi büntetési tételek. Jelenleg erről szól az emberi közlekedés. Nincs szükség A-ból B-be jutáshoz vezetési élményre. Aki vezetési élményt szeretne, annak ott vannak a körpályák. A nagyon távoli jövőben A-ból B-be meg teleportálással jutunk majd el, addigra a vezetési élmény egy rémesen távoli múlt lesz, amin majd az akkori emberek majd csak csodálkoznak. Mert mi van a lovaglás élményével? Azzal az élménnyel, amikor A-ból B-be lóháton vágtatva szárnyaló paripán jutottak el? Hiányzik ma ez valakinek? Persze, és van is rá módja, hogy kiélje, kedvére lovagolhat eleget...

"Plusz az összes reflex és tudás (ami a vezetéshez kell) pár éven belül eltompul, ami sajnos ennek a modern világnak egyre növekvő problémája."

Miért baj az, hogy az összes reflex és tudás, mely a lovagláshoz kellett, ma már csak kevesekben van jelen? Mert u.e. történik...
Biztos vagyok benne, hogy neked is jók még a reflexeid, mert talán sportolsz, vagy játszol, etc. és ezek a reflexek univerzálisak, mindenhol az életben hasznosak, nem csak a vezetéshez jók.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Amcsik tényleg ennyire blfxok?

1. A motorja alapján cirka 20 percen belül kopogtatnak az ajtaján.
2. Mi értelme otthagyni a motort és elmenekülni? A motor értéke simán 3-4 milla alsó hangon, a várható büntetés amit kapott volna ennek a töredéke lett volna...
3. Miért kell 42334x megismételni egy jelenetet egy videóban? 2x bőven elég, tipikus amcsi szokás, hogy egy 5 mp-es eseményről készítenek 2 perces videót, melyben u.a. ismételgetik.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.22. 18:47:04

??? motorja alapján /ha nem lopott/ úgyis meglesz
slRa4fV9t
Baleset megelőzés szempontjából biztosan, de hogy a vezetési élmény is 0 lesz az is biztos. Plusz az összes reflex és tudás (ami a vezetéshez kell) pár éven belül eltompul, ami sajnos ennek a modern világnak egyre növekvő problémája.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.22. 17:51:07

slRa4fV9t

Tinman
Basszus ^^

Thx!

RatBaG
"The 49 years man from Afogados - Recife was cleaning the inactive tank, then he tried to open an hole on it (with some kind of eletric saw), ignited some remaining gas and exploded. He died instantly."

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Eskü úgy néz ki, mintha fentről csapódna be valami... nem értem, mi történt?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

petee
<#wow1><#csodalk>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

z0ty4
ja hogy 300nál kapja fel? <#confused> értem én.....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
+1
rengeteg előnye van az önjáróknak
Tinman
Nekem a reakcióidő tetszik. Szenzor látóterébe bekerül, már reagál is, nem kezd el azon gondolkodni, hogy most mi legyen, persze a mp tört része alatt a másik szenzor meg nyilván folyamatosan figyeli, hogy nincs-e senki a leállósávban és arra szabad a pálya. Ezt ember már lassabban képes kivitelezni + van rá komoly összegem, hogy u.e. az esetben, ha a leállósávban van valaki, az ember nem nézi meg a jobb tükrét, hanem egyből rántja. Továbbá jó eséllyel emberi sofőrrel még féktaposás is lett volna, itt láthatóan nem volt rá szükség, már pedig a féktaposással könnyen lehet előidézni ráfutásos balesetet ugye. Aztán az emberi sofőrök közül néhánynál ilyenkor már jön a duda, a qrva anyád mutogatás, erre a másik büntetőfékez, etc.

Önjáró autót mindenhová, most.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.20. 10:20:00

Azért ne ájuljunk el. Ekkora batárt észrevenni nem nagy szám

SimaSuna
Ha jól tudom 22-23 éves volt a sofőr...
Tinman
Na ilyen gyorsan és pontosan még egy pro se nagyon reagálja le a helyzetet... Tesla önvezető ördögszekér:

Tinman
+1

whiskeyman
10-ből 9-nél a motoros hibázott volna...

Tinman
Pontosan... de a rúgás is durva. Horpadást javítani se filléres költség, ne adja ég, még a festék is megtörhet. Baleset nem történt, sérülés nem történt. Ilyenkor annyit kell tenni, hogy felemeli az ember a hangját és ráordít. Minden tettlegesség, csak egy komoly szegénységi bizonyítvány kiállítása saját magáról.

Ráadásul a felvétel alapján a sofőr csak elsőbbségadás elmulasztása miatt kaphat büntetést, de a tettlegességért, ráadásul kétszeresért, jóval súlyosabb büntetési tétel van, mert ez már garázdaság, szándékos károkozás, sőt a 2. már közúti veszélyeztetés is, mert csak azért megy le a járdáról és megy oda az ablakhoz, hogy betörje egy arra haladó autó oldalsó szélvédőjét.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.04.19. 10:57:07

Pluskast
Na igen. Mondjuk a zebránál, hogy mérgében belerúg még megértem, de, hogy utána megy és még be is töri a szélvédőt, az eléggé elítélendő.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tinman
Szerintem is az országunknak csak ilyen kopasz, elhízott, önbíráskodó trógerekre van szüksége, akik nem elégszenek meg más tulajdonának rugdosásával, még be is kell törniük az oldalsó szélvédőt.

petee
9:40 -nél a csávó nagyon komoly, ilyen arc errefelé is elkellene 😊

9:51-nél az a ladás mintha valami rajzfilmből jött volna elő, full idiot...

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

PetruZ
CCT-115, jóféle megint, különösen a vége felé vannak érdekes és bizarr események.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
akkor egy kis szaftos anyag.. 😄

kaptak egy kiégett buszt játszadozni 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Tinman
Engem mindig sokkol, ahogy a tűzoltók szétvágják az autót :-/

SimaSuna
hatás vadász..."sokkoló fotók"
Mondjuk a peugeot fanoknak lehet, de semmi olyat nem láttam, ami sokkolt volna... :/
Én egyszer láttam! Egy rendőrautót vezettem, és olyan szépen jött mögöttem a motoros 90 km/h-val, hogy öröm volt nézni (a tükörben). :-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro