Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/96b_2RLRnCw

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/4HNWK8r0Z-A

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/gQUw3dOlNvw

Per Aspera Ad Inferi.

Elég furcsán füstöl az a motor. Lehet kapott valamit a blokk is

cement
így első ránézésre csak karosszéria sérült. én kihuzattam volna magam a mezőről és mentem volna vele tovább :)

respect to the man in the ice cream van

RatBaG
ahogy leengedi az ablakot :DDD
http://i.imgur.com/Tqs7SD9.gifv

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
//www.youtube.com/embed/SnyOzEDHCbc

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
//www.youtube.com/embed/gzEdfXa0fE0

slRa4fV9t
4:32-től.

//www.youtube.com/embed/zTXSa5lpJuU

RatBaG
//www.youtube.com/embed/AUOXq2Zb39E

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Utolsó.. <#nyes>

//www.youtube.com/embed/48hzQIw0HGs

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
hát ez elég kemény...
lac coo
Ha már nagy futam...ezt biztos így akarta ? :)

//www.youtube.com/embed/4EQE5C0JiPQ

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RatBaG
//www.youtube.com/embed/hFkBJZmVVc8

Per Aspera Ad Inferi.

ki volt ez a fasz szervező???
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

PetruZ
CCT-117: Az a kerékflipperrel kiütött motoros elég érdekes...
pajti
//www.youtube.com/embed/MGKcQ_toleQ

Benel
//www.youtube.com/embed/5TmP5KMT_SM

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Tinman
Tudtommal csak Kaliforniában van megengedve.

Amúgy, mint a legtöbb balesethez itt is 2 hibás fél kellett. A motoros csaj túlélési ösztöne nem sok... ha be van lassulva egy többsávos út, az sosem szerencsés, ha köztük húz el az ember többszörös sebességgel, pontosan az esetleges átsorolások miatt. Az autós meg nyilván nem volt elég körültekintő, bár pont a lassú haladás miatt talán nem is gondolt rá, hogy valaki onnan érkezni fog nagyobb sebességgel. Persze nem volt ez annyira nagy sebesség, de a 10-15km/h-s araszoláshoz képest az 50-60 is sok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

cement
hát ez azért nem ilyen egyszerű, igaz, hogy záróvonalon ment át az autós is de egy álló dugóban nem mindig számít arra az ember hogy egy motoros belecsattan nagy sebességgel oldalról.
sok államban meg van engedve, de kb ugyanannyiban nincs a sorok közti motorozás, pont emiatt, nem tudom hogy ez hol volt, de teljesen mindegy, ha a záróvonalon cikázol a kocsik közt, számíts rá, hogy valaki bemegy véletlen eléd vagy rádnyit egy ajtót, mert bármikor megeshet....

Tinman
Egyetértek... igazi suttyógyökér volt, aki nem tudta hol a helye.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

slRa4fV9t
A Golfos elképzelése szerintem az volt hogy a motorost beelőzve áttér az ő sávjába, mert a kereszteződés után az övé megszűnt. Ez nem jött össze neki.

cement
pff dekemény gyerek. szerintem be volt tépve. ha nem, az mégnagyobb szégyen

Tinman
Tipikus. A személyautós IQ betyár azt hitte, hogy a lámpánál képes legyorsulni a motorost... ez még egy Teslával se lenne olyan egyértelmű, egy fos Volkswagen-el meg főleg nem fog menni. (Tudom, tudom 220 ló a GTI, de akkor is csak egy személyautó és nem egy motor, más világ.) És ezen emberünk rettenetesen berágott, hogy őt, hogy merték legyorsulni... találkoztam sajnos ilyennel, létező embertípus. Reméljük hamar elviszi tőlük a bank a hitelre vett szarjukat...

slRa4fV9t
csicskalángos :D

//www.youtube.com/embed/sBtE-SwEnM4
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.29. 19:55:45

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

matyi0323
Az ilyen kamerák csalnak, tudom, de azért nem gyökkettővel ment a sorok közt. Sose értettem miért kell így menni. Én is megyek motorral, én is elmegyek a sor mellett ha úgy van, de ilyen esetben azért nem 50-60-al. De sajnálom én is.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

slRa4fV9t
A retardált majom jól elintézte szerencsétlen csajt. Minek kötelező a tükör ha úgyis kevesen használják ?

//www.youtube.com/embed/oWkXPxJeBw0
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.28. 21:38:20

RatBaG
//www.youtube.com/embed/cmgZPc8ANoc

Per Aspera Ad Inferi.

slRa4fV9t
//www.youtube.com/embed/RrrDLdeL2HQ

slRa4fV9t
<#wow2>

Alien69
Csakhogy, ez nem jogosítja fel a busz vezetőjét, hogy RELATÍV gyorshajtást hajtson végre. <#ijedt> Arra nem is merek gondolni, mi lehet az utasaival, ha voltak, mert a sofőr le van tojva (ebben az esetben ha voltak utasai, már sorry). Tehát így irányt váltani, azért agy kell.

egy imát elmond6 a madár <#wilting>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

w77d
Ez meg tényleg az autópálya kellős közepén cserél kereket?? Azonnali börtön gyilkossági kísérletért!!

w77d
Az odáig rendben van, de a busz meg nem sportautó....

Tuvok
Átlagos orosz hétfő.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Audi TDI
A leállóban a kamion fülkéje is cudarul fest. Remélhetőleg túlélte a Buszos tuti nem.
RatBaG
//www.youtube.com/embed/QexTp2VWrUY

Per Aspera Ad Inferi.

cement
a kameras auto meg siman tovabbmegy??????? az ilyet ugy pofan tudnam baszni

Középső sávban szerencsétlenkednek, mert rájuk nem vonatkozik a jobbra tartás, mennyi ilyen mazsola van itt németben is...
Norbi1990
Remélem nem voltak rajta utasok.
//www.youtube.com/embed/_xiE0Gns2b0
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bertino
hát én nem tudom, haza autóztam az egyesült királyságból magyarországra másfél nap alatt, nem kis táv és mégis tudtam aludni, mikor holt kómás voltam, mert tudtam, hogy jó lenne életben maradni.

szerintem ez egyszerű önkontroll kérdése, sajnálom ha ilyen megtörténik, de ha valaki észnél van, szerintem ilyen nem fordulhat elő.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Totti5
dupla sárga<#falbav> már rég le kellett volna állítani SCt bevinni

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szabi
omg
//www.youtube.com/embed/J8Iq7PpOOIk

Tinman
10x megnéztem, még mindig nyitva a szám <#ticking>