Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
respect to the man in the ice cream van
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Amúgy, mint a legtöbb balesethez itt is 2 hibás fél kellett. A motoros csaj túlélési ösztöne nem sok... ha be van lassulva egy többsávos út, az sosem szerencsés, ha köztük húz el az ember többszörös sebességgel, pontosan az esetleges átsorolások miatt. Az autós meg nyilván nem volt elég körültekintő, bár pont a lassú haladás miatt talán nem is gondolt rá, hogy valaki onnan érkezni fog nagyobb sebességgel. Persze nem volt ez annyira nagy sebesség, de a 10-15km/h-s araszoláshoz képest az 50-60 is sok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
sok államban meg van engedve, de kb ugyanannyiban nincs a sorok közti motorozás, pont emiatt, nem tudom hogy ez hol volt, de teljesen mindegy, ha a záróvonalon cikázol a kocsik közt, számíts rá, hogy valaki bemegy véletlen eléd vagy rádnyit egy ajtót, mert bármikor megeshet....
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.29. 19:55:45
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.04.28. 21:38:20
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
szerintem ez egyszerű önkontroll kérdése, sajnálom ha ilyen megtörténik, de ha valaki észnél van, szerintem ilyen nem fordulhat elő.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10