Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

slRa4fV9t

z0ty4
megmentette a motorost az tuti <#nemtudom>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

<#guluszem1>
cement
<#ijedt>

respect to the man in the ice cream van

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
<#szomoru1><#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bertino
szép kilincset tolt 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Biztos vagy benne, de nem tudod melyek azok a pontok + agresszívan lépnél fel egy szabályosan közlekedővel. Well played.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Roger6
Hiszen mint tudjuk, a verekedés megold mindent. Ja nem, de cserébe mehetsz sittre is akár.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ocskoszilard
Azért egy szinte egyenes úton elég szép teljesítmény összehozni egy ilyet :\

Master91
Biztos vagyok benne hogy amit ezt látunk több ponton szabálytalan, ki kellett volna szállni jól meg agyalni azt szia. Szeretem az ilyen menőket
Alien69
Ok, nem vagyok benne biztos, hogy igazad van. De egy BIZTOS! El lehet gázolni? El. Akkor meg a kuva anny.át.<#vigyor1> A saját érdeke LENNE, hogy óvja az életét. Ha mobilozik akkor TUTI, hogy nem tud figyelni rendesen. Bár, számomra az sem biztos, hogy szabad-e ilyen úton gördeszkázni. A kresz ezen részére nem emléxem. <#idiota>

Tinman
Gördeszkásnak minősül, ez egy kvázi elektromos gördeszka. Lehet-e ott gördeszkázni? Lehet. Gördeszkázás közben lehet mobilozni? Lehet.

Sajnos nem én vagyok a képen... ha lenne ilyen vackom eladnám és az árát elqrváznám.

Alien69
Akkor ez most minek minősül? Me NEM gyalogosnak (szerintem), az tuti! Márpedig mobilozni "vezetés" közben TILOS. <#idiota>
(csak nem Te vagy a képen? <#vigyor1> )

Tinman
Tehát biciklizni sem szabad, hiszen bármikor elveszíthetik a kerékpárosok az egyensúlyuk. Az autósokról nem is beszélve... egy óvatlan pillanat és figyelmetlenségből is elsodorhatják a másikat. Meg görkorizni és gördeszkázni sem szabad. Semmit sem szabad.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.23. 22:50:33

Ha elveszíti az egyensúlyát és kigurul és elütik nem menti meg az hogy NEM TILOS.

Tinman
Tudtommal amit látunk az nem tilos.

Totti5
...... TELEFONÁLT KÖZBEN és haladt a főúton...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
CCT-120: Néhány jelenet a korábbi napokból ismerős.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

slRa4fV9t
Hát akkor most bekerült mégegyszer. Nem követem 24/7 a topikot, egyszer végig görgettem nem találtam azt ennyi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
Pár hozzászólással lejjebb már ott van...

slRa4fV9t

PetruZ
RatBaG
aztakurva! ez crash of the year top 10 helyezett, bármi is jön még ezután.

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

PetruZ
Újabb road rage összeállítás: hihetetlen, milyen figurák vannak néhol az utakon... 😮

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tuvok
Asszem az útolsót hívják "meghiúsult rage kísérletnek" 😄

PetruZ
Régen volt már road rage összeállítás. 😊
Pluskast
Ja. Visít mint egy újévi malac akit épp levágnak.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Alien69
Ráadásul, irányjelzőzött, ki akarta kerülni. <#nemtudom><#nevetes2> Aztán bele taposott a fékbe, kerék blokk, és ezért irányíthatatlanná vált, pontosabban, az utolsó parancsot hajtotta végre az autó, go előre. <#ravasz1> Ha kicsit felveszi a lábát a fékről, bevágódik a két autó közé, talán több esélye lett volna, de a franc tudja. Inkább fordult volna felfele... <#idiota>

Tinman
Nem tudom ott mit mond a KRESZ, de idehaza, a vasúti átjárok megközelítése esetében, az áthaladáskor az adott útra érvényes sebességhatárt kell betartani, nyilván a fokozott óvatosság elvét betartva.

z0ty4
mennyivel akart átmenni a vasúti átjáróban? 80-nal??????

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Roger6
Ő így parkolja le a verdát, tökre rendben van. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
A hét fős személyzet kiszáltt és utánna gyulladt ki vagy,hogy menekültek meg?
petee
Nevezzük a nevén, tipikus amcsi dagadt proli<#eplus2>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

slRa4fV9t
Én azt asszonynak nem nevezném, a bölény vagy a bulldog jobban illik rá. Amíg meg nem kapta a sallert addig játszotta a zsíros agyát, utána meg összetört mint egy pálca.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.05.19. 21:05:54

petee
hehe, ez jó. először azt hittem a dodge-os csávó otthagyta az asszonyt, mikor elsprintelt. <#alien>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Igen, mind a ketten túlélték, kérdés vajon mennyire maradnak emberi roncsok...

Én is azon emberek táborát erősítem, akik nagyon sokat hajtották, nagyon sokat tapasztaltak a Ladákkal és őszintén gyűlölik. Valóban az akkori szartömegből a kevésbé szar jónak számított, de ettől még szar maradt, csak kisebb kupac. Emlékszem anno anyám 40km/h-val ment neki egy indexét nem használó barom skodásnak, és a hátsó(!) ülésen ülő mamám lába eltört, pedig akkor még nem volt öreg, és fizikailag rendkívül aktív volt. Az autó totálkáros lett, anyám megúszta pár zúzódással, a hátsó rész picit sem deformálódott mégis eltört egy láb. Egyszerűen azért, mert a belső kialakítása is egy kész rémálom volt annak a fosnak. Az összes Ladát ki kellene tiltani az EU-ból. Semmi keresnivalójuk az úton.