Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Sajnos nem én vagyok a képen... ha lenne ilyen vackom eladnám és az árát elqrváznám.
(csak nem Te vagy a képen? <#vigyor1>#vigyor1> )
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.05.23. 22:50:33

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.05.19. 21:05:54
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Én is azon emberek táborát erősítem, akik nagyon sokat hajtották, nagyon sokat tapasztaltak a Ladákkal és őszintén gyűlölik. Valóban az akkori szartömegből a kevésbé szar jónak számított, de ettől még szar maradt, csak kisebb kupac. Emlékszem anno anyám 40km/h-val ment neki egy indexét nem használó barom skodásnak, és a hátsó(!) ülésen ülő mamám lába eltört, pedig akkor még nem volt öreg, és fizikailag rendkívül aktív volt. Az autó totálkáros lett, anyám megúszta pár zúzódással, a hátsó rész picit sem deformálódott mégis eltört egy láb. Egyszerűen azért, mert a belső kialakítása is egy kész rémálom volt annak a fosnak. Az összes Ladát ki kellene tiltani az EU-ból. Semmi keresnivalójuk az úton.