37102
  • Alien69
    Yoyo, de melyik évszázadra vonatkoznak? Ja, és én se vitázok. Kérdezek, ha magadban válaszolsz, ok.
    Napi szinten aztatat tapasztalom, hogy az óttosok 80%-a megszeg valamilyen kresz szabályt. A fennmaradó rész meg igaziból a BMW-sek szabálytalanságai.
  • Roger6
  • Nyiri
    Nem érted. EZEK TÉNYEK nincs vita :D :D :D
  • Alien69
    Én inkább autós vagyok, de szerintem óriási tévedésbe vagy. Már, az utcsó része, az autósokra vonatkoztatva.
    Gyors teszt kérdés. Adott egy egyenrangú útkereszteződés. Mondjuk ilyen:
    egyenrangú kereszteződés
    Fekvő rendőr, és sebesség korlátozás egész területre, 30-s. Jobbra kis ívben kanyarodás a cél, sehol senki, mondjuk, csak Te. Eleve lassan csurogsz, mondjuk. Hogyan fordulsz be?
    1, fékezek, tekerem a kormányt, és befordulok (tükörbe nézve persze meg jobbra-balra, de sehol senki)
    2, nem kell fékezzek, elég lassan haladok, tekerem a kormányt, és bekanyarodok (tükörbe nézve persze meg jobbra-balra, de sehol senki)
    Melyik a helyes sorrend?
    .
    .
    .
    .
    (neletyleh őttek dnim sédrék sótargueb ezsrep)
  • Roger6
    Uhh bakker, ez kemény.
  • RatBaG #31724
  • RatBaG #31723
    https://gfycat.com/AnguishedMatureChevrotain
  • Roger6
    Tirion több tízévnyi vezetés alatt nem látott szabályosan közlekedő motorost, szóval pont ennyire szavahihető. Seems legit.
  • PetruZ
    CCT-167: Az utolsó kettő a legjobb. :) Az elsőnél a jobb szélt érdemes figyelni...
  • ocskoszilard
    Nem kell általánosítani, lehet, hogy ezt látja mindenki, de akkor már odaírhattad volna a gyalogosokat is, ugyanúgy nem tartanak be ők se minden szabályt. Sok autós van, aki olyan helyen átengedi a kerékpárost kijelölt átkelőhelyen, ahol a kerékpárosnak kellene elsőbséget adni, és így van aki megszokja, hogy elsőbbsége van mindenhol.
  • gordon 24
    Nem ismered a szitut, sőt engem sem. Én kb mindenkit beengedek magam elé. Átengedem a gyalogosakat stb. Rettentően előzékeny vagyok. De a parasztokat és a jobbról előzőket nem szívesen. Egyébként ebben a szituban kb fél méterrel mentem közelebb az előttem lévőhöz. És nem akkor amikor ő már mellettem volt, hanem akkor amikor láttam mi a célja. Tehát ez amit most leírtál, rám egyáltalán nem igaz. Napi 600-700 kmet vezetek. Szóval nem a hétvégi pancser körbe tartozom..
  • Tinman #31718
  • Tirion
    Motorosok: az összes ,gyorshajtó és néha betartják a táblák ill. lámpák szabályozását
    Kerékpáros: egyetlen sem tart be semmilyen közlekedési jelzést ill. jelzőlámpát
    Autós: egy kis %-uk nem tartja be a szabályokat és gyorsan hajt

ennyi ezen fölösleges vitázni ezek a tények
  • Norbi1990
  • Stockbauer33 #31715
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    4.20 a nem motoros nem .szép volt.Ezek tényleg nemtudnak menni 50L?

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.29. 04:15:21
  • Tuvok #31714
  • PetruZ
    American Road Rage 42. Az 1:20-nál lévő eset után a kommentek szerint a kocsit vezető öreg 15 évet kapott (amiben valószínűleg az "I don't care" kezdőmondat is szerepet játszott).
  • PetruZ
    Tudom, szépen hangzik, de még csak meg sem vádolták semmivel... (Az alap sztori ettől függetlenül igaznak tűnik.)
  • Stockbauer33 #31711
  • z0ty4
    majdnem befért :)
  • Tuvok #31709
    Hát neki se első volt már :D
  • Master91
  • RatBaG #31707
  • FrezeR
    Nagy baleset Debrecenben: öt autónak ütközött egy kamion, többen megsérültek.

• Tinman #31705
    +1
  • ximix #31704
    Nekem a főnököm és egy ismerősöm nyomja ezt a stílust, miszerint inkább gyorsít csak ne férjen be az illető vagy képesek a jobb oldalra kanyarodó sávba beállni, mert az hamarább vált zöldre és akkor egyenest átlőnek mindenki előtt...
    Idegesítettem is sokat üzleti utakon, mert én inkább beeresztettem még ha szabálytalan is volt aki csinálta, előrébb tartottam a baleset elkerülését, minthogy akár baleset árán is ragaszkodjak az elsőbbségemhez.
  • gordon 24
    Egyébként el is vitték. Készül... Kb másfél hét és kapom vissza. Addig transporterezek :-)
  • gordon 24
    MA beszéltem a flottás emberrel, azt mondta totál egyértelmű a helyzet. Szóval nem lesz semmi gond. Intézik. Ugye van egy olyan sor a kár bejelentőn, hogy ki mit csinált. Nekem az van bepipálva, hogy a másik sávban egy irányban haladt. Neki az, hogy sávot váltott.

Ők ugye ezt nagyon vágják azt mondta, hogy ez bőven elég. Mivel úgyis vizsgálják a dolgokat. Szóval ők nem paráznak, és ugye az ő autójuk :-)
  • kamionosjoe
    A betétlapra rá kell iratni, hogy a kárt ő okozta és vállalja a felelőséget, ha nem írja alá, akkor jöhet a rendőr aztán azzal ordibálhat. Mondjuk ha nem sérült meg senki akkor nem szoktak sietni a helyszínelők se az a baj.
  • desigo
    Annyira jellemző,hogy egyből az ordítás megy. :(
  • gordon 24
    Hát szerintem aem lesz egyszerű, de itt jön az amit ő mond. Nekem ezzel annyi a dolgom, hogy oda adom az autót a kulcsot, aztán várom, hogy vissza kapjam. A flotta kezelő majd ezt eltendezi... Szóval ez a része nem az én "gondom" :-) ezért jó, hogy nem a sajáttal voltam. Főleg úgy, hogy 2 hete vettem újat :-)
  • PetruZ
    Ha nem ismerte el ott, helyben és nem adta írásba (és rendőri helyszínelés sem volt), akkor ki fog farolni belőle. Betétlap szinte semmit sem ér ilyen esetben, ha nem írja rá, hogy elismerte a felelősségét. A biztosítója meg fogja kérdezni, mit ismer el és ő eddigre lenyugszik, mások is kiokosítják, kombinálni fog, hiszen neki nem érdeke, hogy őt vágják meg és emelkedjen a kötelezője, a biztosítók meg egyáltalán nem szeretnek fizetni, tehát kezdődik majd a bizonyítási eljárás, mindenbe bele fognak kötni.
  • gordon 24
    Hát igazából mondta a magáét, hogy de pl én is elötte váltottam sávot és hogy én direkt csináltam biztos merthogy céges autó és az stb. Mondtam neki, hogy figyu lehet, hogy céges de attól még sajnálom ha törik és nem fogom szándékosan összetöretni. Aztán mondtam, hogy ennek innentől semmi értelme, hogyjuk egymást, aztán kérdeztem meg tudunk egyezni, vagy hívjak rendőrt azt mondta, hogy meg. Kitöltöttük a kár bejelentőt aztán ennyi. Ő a hibás szóval nem volt más lehetőség. Csak most szopacs , mert megint elviszik csere autó, minden szart átpakolni, nincs rajta matrica ( a cserén ) ráadásul egy fapados szar vw transporter, se központi se semmi. Azóval brrrrr. Nem egy jó autó ez a peugeot expert, de melós gépnel tökéletes. Eddig csak egy csere autóa cseréltem volna el egy új magy transitra. Az kegyetlen állat volt...
  • bmwcrash
    "Erre mi történik? Na mi? Elkezd velem ordítani, hogy miért nem engedem magam elé, hogy miért húzom rá a kormányt. Mondom de figyel már, én a saját sávomba haladtam, Te megelőztél jobbról és sávot váltottál, és nekem jöttél. Mi is a kérdés? "
    Őszintén érdekel, hogy utána ugyan mit válaszolt.
  • gordon 24
    Nah ma engem is lezúztak :-)

Céges expert kapott a pofájára..

2 sávos út.. Megyek a belső sávban, jön egy 50-es szakasz fékezünk. Mellettünk a jobb sávban elfordult egy teher autó így üres lett. Mögülem megérkezik egy nissan primera, mellém jön. (tudtam mi a célja kicsit gyorsítottam ne tudjon elém jönni) az ő sávjában is egy autó előttem is egy autó. Utol éri erre index, és zutty bejön. Dudálok, elhúztam, konkrétan úgy hogy a bal kerekem ledarálta a járdát (illetve fordítva :-) ) majd érzem, hogy már nekem jött és tol, na mondom azt nem hagyjuk, hogy fellökjön a fűre, rákormányoztam, és lejöttem a járdáról. Na itt szétváltunk ő két sávon keresztül ki a busz sávba ott megállt. Én bent lefékeztem. Majd szépen kikéredzkedve szintén a busz sávba álltam meg.

Erre mi történik? Na mi? Elkezd velem ordítani, hogy miért nem engedem magam elé, hogy miért húzom rá a kormányt. Mondom de figyel már, én a saját sávomba haladtam, Te megelőztél jobbról és sávot váltottál, és nekem jöttél. Mi is a kérdés?

Szóval írtunk lapot és ennyi.
  • Tuvok #31694
    De hogy az isten f*szába tör össze két autót egymás mellett az út két különböző szélén ?
    Remélem valamelyik parkoló, vagy arra járó autóban egy kamera felvette mi is történt. :D
  • RealCián
    Egy ügyes sofőr.

• gordon 24
    Gondoltam azért, hogy egy ekkora kiskaput nem hagynak a dologban :-)
  • whiskeyman
    Szar kamu, ezer éves történet.
  • El Gigante