Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ezekben a legszebb, hogy pont egy fotelharcos volt az ipse, aki kb. legközelebb magához akkor látott rally-t, amikor a TV-ben összefoglaló volt. De hát ezt mondtam: Magyarországon mindenki mindent megmond meg tud.
Mert érted, ha részt vennél ilyen eseményen folyamatosan, vagy szervező lennél... de hát nagy faszt, bekapcsolja a mobilnetet a paraszt, és onnan osztja az észt, és soha a büdös életben nem megy ilyen sportesemények közelébe, de amikor lát egy Mustangot az utcán már magához nyúl.
Ha bármi összefüggést vonnátok le a valóság és az irományom között, az csupán a véletlen műve.
Egy Ady Endre idézettel kívánnék kellemes hétvégét minden topiclakónak:
"Csak akkor születtek nagy dolgok,
Ha bátrak voltak, akik mertek
...
Ez a világ nem testálódott
Tegnaphoz húzó, rongy pulyáknak:
Legkülömb ember, aki bátor
S csak egy külömb van, aki: bátrabb."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Megmondani pedig semmit nem szeretnék nekik, maximum a sportágnak annyit üzenni, hogy nem kellenek a halottak, ez ellen lehet tenni és nem, nem kell betiltani.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Versenyezzenek. Helyes. De rommá legyen biztosítva a pálya... ha ez nem kivitelezhető, akkor más helyen kell megrendezni a versenyt ahol majd lehet.
Majd figyeljétek meg -ha megéritek-, hogy 50 év múlva, hogy fognak visszatekinteni az akkori emberek ezekre a dolgokra. Kb. mint most mi a gladiátor viadalokra...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A sport egy teljesen normális és természetes dolog, van persze benne rizikó, mindig is volt, de tegyünk különbséget a nettó életveszélyes őrület és a biztosított terepen zajló sportolás között. Mert utóbbi nem normális és fogalmam sincs miért kap engedélyt. Szerintem mindent el kell követni annak érdekében, hogy a sportversenyek esetében se a versenyzők, se a nézők ne szenvedjenek el komolyabb sérüléseket. Ha megtörténik mégis -mert megtörténik-, akkor is mindenki megnyugodhat, hogy ez egy szerencsétlen helyzet volt és azért történt, de amúgy az egész tisztességesen biztosítva volt.
A 300km/h-val közlekedő motorosok útja mellett 2 méterrel levő, tessék-lássék módon se biztosított téglafal ebbe pl. pont nem fér bele.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Vannak rallyk amiket nem engednek megrendezni,mert nem tudják biztosítani a versenyzők biztonságát ezen a beltenyészes szigeten meg kajak halálba küldik szerencsétlen fiatalokat
/dehogyazsosevótaz'
Hegymászásban még többen dobták fel a pacskert, az ellen nem lázadsz?
rest in peace
És még csak annyit, hogy meg lehet nézni a statisztikát, hogy mennyien is haltak meg. 4 szervező, és 3 néző összesen, ennyit pedig más kategóriákban is találni, szóval nem értem a felháborodást, agyonszabályzott környezetben is megtörténhet bármi.
Szerintem ha van egy verseny, amit ennyi ideje rendeznek, hagyományokkal rendelkezik, és MÉLY TISZTELET övezi: nehogy már te akard megmondani nekik, hogy mit csináljanak, vagy mit hogy kéne a számítógéped monitora körül Markotabödögéről. Szerintem sokkal jobban értik a dolgukat, mint te valaha fogod. Téma lezárva részemről.
További szép napot!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.10. 10:33:44
A versenyeken is kötelező a balesetmegelőzés és a megfelelő biztonsági intézkedés: csúszóhomok,gumifal,mentőautó,tűzoltók 500 méterenként stb. itt a környéken sincs szinte semmi..leszámítva pár szalmabálát ami nem elég semmire! Én elhiszem,hogy itt mindenki kurvakemény arc ,de amikor keresztbe szakad egy villanyoszlopon! vagy felplaccsan egy ház téglafalára majd nem lesz olyan kemény......
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.10. 10:24:31
Amúgy baszki, nézd már meg a baleseti statisztikákat, a te gondolkodásod alapján az autókat is be kéne tiltani, mert ugye csomóan meghalnak hetente közúti balesetben. Jézusom...
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.06.10. 09:57:49
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ergo, a mai motorok sokkal biztonságosabbak. Csak a fizika attól még fizika, ha neki megy 200-l egy háznak, ne várjuk, hogy feláll, és leporolja a nadrágját.<#vigyor1>#vigyor1>
ezek a versenyzők tudják mire vállalkoznak, mekkora esélye van hogy meghalnak, és mégis elindulnak.
tény, hogy ez a gyászoló családtagokat nem fogja megvigasztalni, de ne felejtsük el, hogy a versenyző döntött úgy, hogy elindul, nem a szervezők kénszerítették rá, ezért butaság lenne a szervezést vagy a sportágat hibáztatni. hülye hasonlat, de kicsit olyan ez mintha egy magas épület tervezőjét és építőit hibáztatnánk azért, mert a szerettünk úgy döntött, hogy leugrik a tetejéről.
respect to the man in the ice cream van
Ő nekik is van szerződésük, hogy csak úgy nézhetnek hogy meghalhatnak? (ha igen, akkor nem szóltam)
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.06.09. 00:16:21
Szvsz a motorsportnak ez a szintje kötött és végig biztosított, direkt erre a célra megépített pályára való (van ilyen kismillió).
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.06.08. 22:39:40
A pilóta ugyan információink szerint jól van, de ezúttal nem navigátora, hanem Bessenyey Zoltán Európa-bajnok pilóta ült mellette, akit mentőhelikopterrel kórházba szállítottak. A párost a túzoltók vágták ki a rommá tört autóból."

"Nulla tenaci invia est via"
"According to ABC 7, both parties ended up being arrested. 21-year-old Mustang driver Brian Candelaria on suspicion of second degree assault, and 22-year-old rider Skyler Bradley on suspicion of harassment."