Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha visszatolattál volna és megölöd, az simán lehet 15-20 év letöltendő.
Qrvára minősíti ám azt is, aki gumi nélkül összefekszik mindenféle jöttmenttel... amúgy ez az a nő, hát erősen sok zsákos :-/
18+ figyelmeztetés ide kevés lesz... legyen 30+.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.06.19. 04:59:28
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.12. 13:41:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.10. 20:43:25
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A pisztolypárbaj viszont nem sport a lovagi tornával (és Man TT-vel) szemben, hanem direkt az élet kioltása volt a cél vele, így kívánták a konfliktusokat kezelni.
A "közismert" tévhitek egyike. 😊 A kialakult párbajkódex szerint, ha megölted az ellenfeled, többnyire te maradtál szégyenben. Nem a megölés volt a cél (akkor simán fejre céloztak volna), hanem a viták és becsületsértések elrendezése olyan körülmények között, ami átgondolásra késztethette a résztvevőket, tekintve azt is, hogy milyen pontatlanok voltak a pisztolyok.
On:
Motoros bukták. Egy részük ismerős lehet korábbról, de vannak újak is. Pl. a múltkori motoros vs autós verekedés egy másik kamerás szemszögből is.
200 feletti egy körön az átlagtempó, nem ritkán 300 felett mennek, és pár méterre vannak a házak/falak/fák, az út legtöbb helyen 1x1 sáv széles. mindenhova tegyenek 5 méter vastag szivacsot?
-nem fognak tudni hol versenyezni, mert belógna a pályára
-250nél úgyis visszapattansz a szivacsról/gumifalról/palánkról a pályára, a mögötted jövő motoros átmegy rajtad, az is elesik, ő is meghal
-a nézők a sok biztonsági szartól semmit nem látnának
-ekkora tempónál gyakorlatilag tök mindegy hogy milyen biztonsági intézkedések vannak, 99.9% hogy meghalsz.
de ha még megoldható is lenne, egy 60 kilométer hosszú pályáról beszélünk. mi munka, mi pénz lenne mindezt biztosítani úgy, ahogy egy versenypályán van...
amíg engedélyük van rá, sosem fogják betiltani, és engedélyük addig lesz rá, amíg elengendő induló/néző/bevétel van ebből, és amennyire én tudom, minden évben egyre népszerűbb úgyhogy srácok, kár a gőzért.
Utoljára szerkesztette: cement, 2016.06.10. 16:28:34
respect to the man in the ice cream van
Az összes motoros attól retteg ,legalábbis akiben van felelősség érzet,hogy egy villanyoszlop rossz helyen lesz ha elesik !
na nekem is ennyi volt
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.10. 16:25:49
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.06.10. 16:24:23
Downhill!!
Köszi :-(
Lehet, hogy néhányunk azért látja ezt így, mert nem csak hozzátartozóját vesztette el, hanem ismerősét, etc.
A motoron nincs kaszni ami megvédjen, van egy bukósisak ami sokat nem ér, mert az ütés erejétől robban a nyak, van protector, ami nem biztosított pályán megint csak sokat nem ér és így tovább... nem egy liga az autós/rallys témával éppen ezért kellene biztosítani a pályát sokkal jobban, pontosan azért, hogy a tehetségek még többször versenyezhessenek, a nézők pedig még többször láthassák őket, és mindenki túléli. Win-win-win.
Részemről én ehhez többet már nem tudok hozzátenni. Over & out.
Nekem egyébként a keresztapám halt meg motorbalesetben. Ma is élne, ha az út mellett biztosítva van a munkaterület. Nem volt. Este volt, sötét volt...
Ha így nézed akkor bármelyik autó és motor versenyző egy áldozat. Mert azok. Ehhez képest pl Schumi elment síelni a családjával azt tudod mi lett. Bitter Sanyi aki többször végig ment itt 2x helyet is ért el itt. Lefeküdt a kanapéra enni egyet és megfulladt.
Szóval akinek meg kell halnia az megfog. Nem a TT-n hanem máshol. A könyv meg van írva. Ezen változtatni nem tudsz.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.06.10. 16:07:19
Downhill!!
nem hiszem el ,hogy nem értitek meg mi a bajunk!
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.10. 16:03:21
Viszont ez egy verseny. száz éves hagyományokkal. Aki oda megy (a nézők is) tisztában van a veszélyeivel. Tehát nincs szó veszélyeztetésről.
Downhill!!
Mert normális vagy és van eszed...
"Magyarországon mindenki mindent megmond meg tud."
Ja, majd nekünk ne legyen véleményünk mert neked más... há' hol élsz te? :-D
"bekapcsolja a mobilnetet a paraszt, és onnan osztja az észt, és soha a büdös életben nem megy ilyen sportesemények közelébe, de amikor lát egy Mustangot az utcán már magához nyúl."
Van mobilnetet? Ne bax! Nem hiszem! Mutasd! Amúgy pitypittyes az autód is?
/te kezdted...
Az idézetedre meg annyit, hogy köze a hülyeségnek, a felelőtlenségnek semmi köze a bátorsághoz, ehhez a témához ennek az idézetnek meg főleg semmi köze. Ez az idézet ugyanis a fejlődésről szól és a változtatásról, arról, hogy alkoss újat, maradandót, nem pedig egy 109 éves motorversenyről. Irodalomból én most nagy tisztelettel bezúznék neked egy karót.
Leírták többen.. Minden évben kb hal meg valaki ott. A Versenyzők tudják a szervezők tudják a nézők tudják. Bitter Sanyi tudta mégis ment rohadt sokat.
És ezzel együtt a világ egyik leghíresebb motorvesrenye.
Ott van Nordshleife. Mindenki tudja, hogy a pálya alkalmatlan ( a mai szemmel ) autóversenyzésre. Mégis az egyik leghíresebb versenypálya. Nincs olyan autó vagy motorversenyző aki ne akarna eljutni a "zöld Pokolba" .
Ugyan ez a TT. Aki ezen végig megy az egy isten.
Ezért van, lesz és volt TT. És remélem soha nem szüntetik meg. Családos ember vagyok (2 kicsi fiu) munkám is van 34 éves leszek, egész nap vezetek, és ez a véleményem :-)
Downhill!!
Szerencsére te nem vagy töketlen, múltkor is láttalak a Man TT-n... ja nem, csak a szád tátottad nagyra ;-)
"Vadászpilótának lenni"
Nagyobb biztonságban van, mint te az 50 ccm-es robogódon...
"kaszkadőrnek"
Rommá van biztosítva.
"zsoldosnak"
Ja a pénzért gyilkoló suttyók az egy külön kategória... még a pokolban is :-D
"Ezektől esnek le a bugyik, nem attól, hogy megnyeri valaki a kibaszott darts VB-t."
Ezeknek ott a Man TT-n nem a bugyi, hanem a vese szokott leesni, hogy aztán utána más qrja a csaját, miközben ő a saját lábára vizel, mert senki nem jött, hogy kicserélje az ágytálat az megint egy érdekes eset ;-)
Nagyon helyes,hogy nem száguldozol a motorral legalább benned van felelősség érzet! önmagad a családod és mások felé! RESPECT
Én motorozom, sőt van saját épített versenymotorom. Versenypályákon szoktam száguldozni. Imádom minden pillanatát. Estem is már. Ez egy ilyen hobbi.
A TT egy teljesen más világ. Indul rajta olyan aki 45x nyerte meg! Valaki 20+ éve nyomja ott és ultra profi. Így is minden indulás előtt úgy köszön el a családjától, hogy lehet nem beszélnek többet. Ez ilyen. Minden év májusában van mégis évekre előre le van fogalva minden szállás a környéken. Bármit megadnék, ha egyszer ki mehessek egy versenyre.
Van családom. Felelősség teljes komoly munkám van és közúton soha nem száguldozom. Ettől még azt mondom hogy a TT kell és remélem sokáig marad.
Nem lett forma 1-es pilota rossi.Schumi késöbb probálkozott a motor versenyzéssel de eredménytelenül.
De!
Azok a motorosok akik a szigeten indulnak kb 100x több dologra figyelnek mint egy motogp versenyző a megépített márvány pályán 8-13 kanyarral.A szigeten akkora buckák v úthibák vannak amibe még egy ural v tátra is megbillenne.Hiddel az összes motorversenyző megkönnyezi a TT bajnokokat hiszen ha ők is ha tehetik hasonlóan mennek közúton és tudják hogy mekkora emberek ők ( hogy lopjak grabótól is 😄 Ők a modern kor gladiátorai a motorsportban )