37102
  • Tuvok #31769
    Múltkori villamosvezetőnőnk visszatér pár kollégájával, de a végén a rendőröknek is koptatták a talpukat rendesen. :D

• Tuvok #31768
    Anélkül meg mi értelme.. :D
  • RealCián
    Hangot le lehet ám keverni.
  • Tuvok #31766
    Azért nem teszem közszemlére a fed. kamerás videóim, mert mindenki azon botránkozna, ahogy ordítva káromkodok. :D
  • Tinman #31765
    Nem olyan régen történt, hogy egy 70+ éve(!) balra kanyarodást nem tiltó nagyvárosi helyen egyszer csak kitettek egy balra kanyarodni tilos táblát. És ki kezdett el ott 50.000 Ft-okra büntetni sorba mindenkit? Az önkormányzat. A főnököm is benyalta. 50k ugrott neki. Mivel ő helybeli, így cirka 2342342342342332 alkalommal (#költői túlzás) ment be ott, napjában többször is. Felháborodott. Azt kell mondjam jogosan.

Ilyenkor jobb helyeken ugyanis a balra kanyarodást tiltó táblát elé, vagy alá kitesznek egy FIGYELEM FORGALMI REND VÁLTOZÁS táblát, pontosan azért, hogy ne az legyen, hogy csak az eszelős szopatás a cél. Mert ebben az esetben ebben ez vastagon benne van. Nem szokott ott baleset történni, nem zavart ott senkit se az, ha balra lekanyarodtál.

A vicc az, hogy én cirka 3x mentem ott be és szerencsére megúsztam és bizony én sem vettem észre a táblát... igaz én csak több ezerszer kanyarodtam ott be korábban és nem több tízezerszer. Viszont a mai napig látok ott embereket bekanyarodni és nem szándékosan teszik.

Nyilván nagyon nagy felelőtlenség rutinból közlekedni, de irreális elvárás az is, ha hogy nem figyelmeztetik a jóhiszemű autóst egy komolyabb változásra, hiszen ismert helyen rutinból vezet mindenki. Akkor is, ha tagadja.

• Pluskast
    Tök igaza van. Megnéztem a többi videóját is. Kb mintha magamat hallanám vezetés közben.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy nálam a kedvenc az Állatkerti körút Kacsó Pongrác kereszteződés. Egy rakás "kolléga" képtelen értelmezni a kereszteződésnél meglévő kötelező haladási irányt, és nagyon sokan a tábla után akarnak balra felkanyarodni az M3-as bevezető szakaszára. Aztán anyáznak meg felháborodnak ha a szabályosan bekanyarodó autós rájuk dudál. Egyszer annyira szeretném látni, hogy ott ezért megbüntet a rendőr valakit....
  • Totti5
    Legiccesebb amikor olvasom hogy megbüntettek, mert a köcsög közterületesek, a köcsög önkorményzat kitett egy táblát oda ahol lehetett jobbra balra menni, de most már csak jobbra és megbüntettek.

Erre jön 45821 anyázó komment, hogy őket is, és mindenki hülye, hogy képzelik, csak a pénz számít, és hogy szivatják az embereket.

Erre még rátesznek a rádiósok ( pl Reggeli Show ) is akik kétpofával szintén odavannak hogy milyen dolog ez, így sok 100 ezer autós hallgatja hogy mindenki hülye kivéve az autóst.

Ebből nekem az jön le hogy a sofőrök nem nézik a táblákat, szabályokat, nem ismerik a kreszt. Bármi lehet ott arra megy és azt csinál ami jólesik. S akkor ha egy megszokott környezetben sem figyel semmire, mit csinálnak az ilyenek egy idegen városban?! félelmetes.

Videót nem tudom megnézni most, csak az "ötletszerűen közlekedik"-re ez ugrott be.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 10:48:15
  • Tinman #31762
    Ebben az országban az emberek simán 90%-a ötletszerűen közlekedik. Sajnos az ürgének többször van igaza, mint nem... még akkor is, ha a stílusa nem túl elegáns.
  • vizes
    Mindenesetre, érdekes videó.
  • z0ty4
    Elborulás-Egy rosszul sikerült Klinikás (bel. tömb) szállítás története.
    barátunk kicsit ideges
  • RatBaG #31759
  • Master91
    Kíváncsiság :)
  • Pluskast
    Jósika. Miért?
    Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.04. 15:42:19
  • Roger6
    Alonso duplázott
  • Master91
    Melyik utca volt ez?
  • Pluskast
    Én múlt hét pénteken karamboloztam. A VII. kerületben egy szűk utcában haladtam szabályosan amikor egyszer csak oldalról egy épp a parkolóból elindulni akaró autós jött belém. Ő is telefonált és persze mindent nézett csak épp azt nem, hogy én jövök.
  • Tinman #31753
    Reggel jövünk melóba. Elsőbbségadás kötelező táblám van. Jön nekem balról 2 db. kamion. Kint az indexe az elsőnek nyilván jobbra. Lekanyarodik. Nézem a másikat, annak is kint van jobbra. Ok, akkor mehetek, nagyon nagy kereszteződés. Kimentem. Fékez. A nyelvemet ha kidugom az ablakon megnyalhattam volna a hűtőrácsát. LETESZI A TELEFONJÁT. VISSZAVESZI AZ INDEXÉT. Majd NEKEM mutogat, hogy ő egyenesen menne!

Apád faszát! Te gyilkos paraszt!
  • Psychedelic #31752
    Munkatársaim, sajnos ők ma nem értek be a délutános műszakra.
  • PetruZ
    Nem halt meg senki, sérülésekkel megúszták.
  • desigo
    Nem pont erre számítasz a pirosnál ácsorogva :(
  • RatBaG #31749
  • Roger6
    Hát szerintem meg mindegyikre mehetne karperec egy éjszakára, sőt, ha villanyoszlopot hoznak, akkor még letöltendő is.
  • kamionosjoe
    Csak azt mondom, hogy ezek vannak kb. 30-an, ennyi ember már kiszed egy beton villanyoszlopot és el tudják oda cipelni a pályára, ha azt lerakják keresztbe ott nem fogsz te átmenni, kivéve ha egy tankkal jössz. Ha így oda állnak és zászlókkal integenek, abból csak ez lesz.
  • Alien69
    Sajna, itt egyedüli jó megoldás a rendőrség lehetne csak. De kérdés, hogy ebben a kamu demokráciában hogyan oldanák meg a helyzetet... Ugye az átkosba egyszerűen. lovasrendőrök elzavarják őket.
  • SötétBarom
    Konkrétan ha 10en fekszenek meg kapaszkodnak az autómon azt simán vehetem támadásnak is.
  • Alien69
    De a végéről lefelejtetted az irányjelzőt, hogy jelezd a bekanyarodás végét.
  • Tinman #31743
    Szerintem az a bunkó, aki nekem önkényesen meg akarja mondani, hogy mehetek-e arra vagy sem, miközben NEM közigazgatási szerv, csak pár szedett-vedett abortusz/kormány/vallás/Uber/xyz ellenes arc.
  • Tinman #31742
    Na most vázoljuk fel azt a nem is valószerűtlen helyzetet, hogy a beteg családtagodhoz igyekszel, vagy a gyerekedért xy helyre. Teljes sávlezárás rohadt nagy kreténség és suttyóság. Ilyenkor a demonstrálók fél pályát szoktak elfoglalni, hogy ne tegyék pokollá a normális emberek életét.

Nem mondom, hogy így tettem volna, de megértem azt aki meg igen...
  • kamionosjoe
    Szerintem mondjuk csak nemjól csinálják, egy ilyen utat mindenképpen valami fizikai akadállyal is le kell zárni. Persze az autó a bunkó, hogy közéjük hajtott.
  • Roger6
    Na, akkor te érted, hogy miért mennek az autópályára tiltakozni. Kérlek mondd el.
  • gotchaaa
    Én azokat nem értem, akik emiatt embereken hajtanak át.
  • Roger6
    Soha nem értettem, hogy miért autópályán, vagy autóúton kell tiltakozni. Ezzel egész biztosan senkit nem fognak maguk mellé állítani, sőt, csak felhúzzák a sofőrök agyát, aztán ezek után meg látjuk mi történik.
  • kamionosjoe
  • SötétBarom
    Vissza egyes, mert nagyon szűk, és miután ráfordítom, rárúgok a kuplungra aztán nagygáz.
  • gotchaaa
    6:07
  • PetruZ
    Most akartam linkelni én is. 6:50-től kezdődik egy több kamerás durva eset.
  • Tuvok #31733
  • Tuvok #31732
    A Simsonom nem megy 50-nél többet, de gyorshajtó vagyok, el kell fogadnom a tényt. :)
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.05.01. 17:23:56
  • vizes
    A kárszemlés pofáját azért megnézném! :-P
  • RatBaG #31730
    https://gfycat.com/MeekResponsibleHatchetfish