Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A cikkben is említik, hogy nemrég került csak az Audihoz, szóval sportkocsikkal kapcsolatos gyakorlati, vezetést érintő tapasztalata alig lehetett több, mint itt bármelyikünknek...
Kár értük, az autóért is :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Audis volt a srác, Audisként (főleg ha jó pozícióban dolgozol) pedig kapsz a segged alá néha 4-500 lovas autókat is, sőt. Egyik volt osztálytársam most kapott az esküvőjére egy hétvégére valami S8-as Audit, 4 napra. Az is valami 500 lovas, pedig neki még Ladás tapasztalata sincs.
Ez egy tesztelési lehetőség volt, és bocsáss meg, ha te kapnál ilyen alkalmat, nem próbálnád ki? Az más kérdés, hogy te valószínű óvatosabban vezetnél.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
R.I.P.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csodálkozom nem raktátok be. Kolléga volt, bár személyesen nem ismertem. Hétfőn még 10 percig nézegettük a kocsit kedden meg ez történt.
Az autósok most viszonylag normálisan mentek a környetzetemben,egyedül egy külföldi rendszámos RS6-os Audi erősködött,nem bírt a ménessel.
Viszont a sport motorosok kritikán aluli közlekedést mutattak be.
Középen az autók között szlalomozva,előzgetve.
No comment <#levele>#levele>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Találtam egy hosszabb videót is.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az milyen állat lehet a végén ? 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever