Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Csodálkozom nem raktátok be. Kolléga volt, bár személyesen nem ismertem. Hétfőn még 10 percig nézegettük a kocsit kedden meg ez történt.
Az autósok most viszonylag normálisan mentek a környetzetemben,egyedül egy külföldi rendszámos RS6-os Audi erősködött,nem bírt a ménessel.
Viszont a sport motorosok kritikán aluli közlekedést mutattak be.
Középen az autók között szlalomozva,előzgetve.
No comment <#levele>#levele>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Találtam egy hosszabb videót is.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az milyen állat lehet a végén ? 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever