Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az opel hozzánk került. ennyi rendőrt sima balesetnél még nem láttunk. tiszaburáról kiment a "közönség"...
és ha akartok freaky shitet hallani:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor a telephelyen le lett téve a kocsi, a német juhászunk odament, olyan furcsán körbeszaglászta, nézett befelé, aztán egyszer csak a szőre égnek állt, és elkezdett hátrálni tőle.
tisztára mint a horror filmekben, brrr...
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.07.12. 20:06:41
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Russian 68: Van sok átfedés a korábbiakkal, de vannak újak is (pl. a berobbanó gyorshajtó Samara (?) az elején).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mínusz egy Integra 😞
A motoros videóra gondoltam
https://www.facebook.com/651764661644985/videos/676761222478662/
20 évesek,jogsi nélkül,azóta az egyik már meghalt
meg utánna
5.10 nagyon júúúj
Na jó az ezüst Murci is 😄 <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.07.08. 19:00:48
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A cikkben is említik, hogy nemrég került csak az Audihoz, szóval sportkocsikkal kapcsolatos gyakorlati, vezetést érintő tapasztalata alig lehetett több, mint itt bármelyikünknek...
Kár értük, az autóért is :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Audis volt a srác, Audisként (főleg ha jó pozícióban dolgozol) pedig kapsz a segged alá néha 4-500 lovas autókat is, sőt. Egyik volt osztálytársam most kapott az esküvőjére egy hétvégére valami S8-as Audit, 4 napra. Az is valami 500 lovas, pedig neki még Ladás tapasztalata sincs.
Ez egy tesztelési lehetőség volt, és bocsáss meg, ha te kapnál ilyen alkalmat, nem próbálnád ki? Az más kérdés, hogy te valószínű óvatosabban vezetnél.
R.I.P.