Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Más.
Ma megjártam az M3-mat oda-vissza ebben a mocsok időben* és döbbenet volt látni, mennyien nem veszik észre, milyen időjárás van. Emberek, ha esik, kapcsoljátok már fel azt a ködlámpát! A hátsó sima lámpák többsége egyszerűen fos, halvány, semmit sem látni belőle a felvert vízpára mögött. Műszakin én fénymérést csináltatnék elől/hátul, van előírt szabvány, mit kellene tudnia az izzóknak. Volt olyan idióta is (magyar, persze), aki semmilyen lámpát nem kapcsolt, hiába villogtunk neki többen is, csak pöffeszkedett, meg mutogatott, direkt beragadt a belső sávba "büntetni".
* Jól meg is jártam, mert visszafelé, a Bpest tábla előtt adta meg magát az autóm, autómentővel kellett hazahozni...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
az opel hozzánk került. ennyi rendőrt sima balesetnél még nem láttunk. tiszaburáról kiment a "közönség"...
és ha akartok freaky shitet hallani:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor a telephelyen le lett téve a kocsi, a német juhászunk odament, olyan furcsán körbeszaglászta, nézett befelé, aztán egyszer csak a szőre égnek állt, és elkezdett hátrálni tőle.
tisztára mint a horror filmekben, brrr...
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utoljára szerkesztette: whiskeyman, 2016.07.12. 20:06:41
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Russian 68: Van sok átfedés a korábbiakkal, de vannak újak is (pl. a berobbanó gyorshajtó Samara (?) az elején).
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mínusz egy Integra 😞
A motoros videóra gondoltam
https://www.facebook.com/651764661644985/videos/676761222478662/
20 évesek,jogsi nélkül,azóta az egyik már meghalt
meg utánna
5.10 nagyon júúúj
Na jó az ezüst Murci is 😄 <#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.07.08. 19:00:48
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.