Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/ziher.hu/videos/999908490122764/
Per Aspera Ad Inferi.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
7.00 a spontán zebrás mind2nél meghaltam 😄DDD
7.50 Dinnyés gyerek? 😄DD
9.15 bal lábfék 😄DDDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.07.24. 16:11:57
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.24. 12:34:02
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
hogyan csaljuk ki az orosz maffiózót a verdájából? hát így. 😊
Russian Undercover Police Interrupt Road Rage Fight
ON:
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha elolvasod azt írtam, hogy nem kötelező, tehát ő ne ítélje el azokat akik nem használják.
Downhill!!
5.14. Hátsó ködfényszóró lámpa arra szolgál, hogy sűrű köd esetén észlelhetőbben jelezze hátrafelé a jármű jelenlétét.”
Lehet, hogy zavar egyeseket esőben, ha valaki használja, de teljesen szabályosan teszi azt. És én is úgy tudom, hogy a tompított nem kötelező a ködlámpához.

Utoljára szerkesztette: cement, 2016.07.19. 08:17:42
respect to the man in the ice cream van
De egy tuti. Ha leveszd a tompítottad, és úgy használod látsz. Ha rajt hagyod, és felkapcsolod akkor látsz egy fehér falat.
Downhill!!
Persze nem meggyőzni akarlak, meg lehülyézni, hogy Te miért nem látod stb. Csak mondom.
Ködben van értelme, de amit ugye írt Sötétbarom (tök jó Nick név :-) hogy záró fény. Nem arra van, hogy mindenki égesse aztán kb olyan mint egy infra lámpa a mögötte haladónak, vagy valami vallató fény :-) Ködben kell nyilván, de erre is találták ki.
Downhill!!
Akkor jó, ha leveszed a tompított fényt. Hagyod az autót helyzet jelzőn és bekapcsolod a köd lámpát. Így megvilágítja az utat, nem vakít el a saját lámpád és sokkal többet látsz mint amikor nincs. De tompítottal együtt szart se ér. Olyan mintha nem is lenne.
Downhill!!
A ködzáró hasznát viszont nem lehet túlbecsülni. Megint szubjektív dolog, de nagyon utálom, amikor valaki 20-al cammog a ködben a "mi autónkban" és egy másfél Wattos gyertyafény van neki hátul.
De a kedvencem a lovaskocsi volt éjjel ködben, amin egy biciklis villogó volt kiakasztva hátul.
Engem speciel zavar még esőben is. Nem véletlenül az a neve, hogy ködlámpa.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.07.18. 15:41:23
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Más.
Ma megjártam az M3-mat oda-vissza ebben a mocsok időben* és döbbenet volt látni, mennyien nem veszik észre, milyen időjárás van. Emberek, ha esik, kapcsoljátok már fel azt a ködlámpát! A hátsó sima lámpák többsége egyszerűen fos, halvány, semmit sem látni belőle a felvert vízpára mögött. Műszakin én fénymérést csináltatnék elől/hátul, van előírt szabvány, mit kellene tudnia az izzóknak. Volt olyan idióta is (magyar, persze), aki semmilyen lámpát nem kapcsolt, hiába villogtunk neki többen is, csak pöffeszkedett, meg mutogatott, direkt beragadt a belső sávba "büntetni".
* Jól meg is jártam, mert visszafelé, a Bpest tábla előtt adta meg magát az autóm, autómentővel kellett hazahozni...