Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CCT-131: vészvillogós csatt, kamion frontál, near miss gyalogosok, ismét nagyot perecelő menő bringás... :)
Közben egy balesetben két kocsiban kilencen haltak meg az oroszoknál. "...a Lada 23 éves vezetőjét az elmúlt két év alatt több mint hússzor bírságolták meg közlekedési kihágások miatt, és ittas vezetés miatt egy alkalommal a jogosítványát is bevonták."
Közben egy balesetben két kocsiban kilencen haltak meg az oroszoknál. "...a Lada 23 éves vezetőjét az elmúlt két év alatt több mint hússzor bírságolták meg közlekedési kihágások miatt, és ittas vezetés miatt egy alkalommal a jogosítványát is bevonták."
Az egy dolog. De, mi a fenéért nem áll meg, vagy legalább LASSÍT annál a rohadt maci sajtnál??? <#falbav>#falbav> Jaaa, me nem KELL megállni??? FAKKLOL A sok idióta már nem is a SAJÁT tábláját figyeli, hanem az enyimet, hogy Nekem mim van. <#conf>#conf>
Példa:
Basa utca 10. ker
Kanyarodó főútvonalról fordulnék balra. Ott a macisajtom. A helyzet, hogy CSAK jobbra kellene figyeljek, a maci sajt félig-meddig hibásan van kint. Balról az idióta NAGY sebességgel elszáguld előttem. Ha egy kicsit is figyelmetlenebb vagyok, a kocsi elejét elviszi, akár csak a rendszám táblát is, de akkor is, na. Dudálok, de semmi.... Pedig oda Neki Stop tábla dukálna inkább.
Példa:
Basa utca 10. ker
Kanyarodó főútvonalról fordulnék balra. Ott a macisajtom. A helyzet, hogy CSAK jobbra kellene figyeljek, a maci sajt félig-meddig hibásan van kint. Balról az idióta NAGY sebességgel elszáguld előttem. Ha egy kicsit is figyelmetlenebb vagyok, a kocsi elejét elviszi, akár csak a rendszám táblát is, de akkor is, na. Dudálok, de semmi.... Pedig oda Neki Stop tábla dukálna inkább.
sose értem miért kell száguldozni a városban......
hát akkor fele-fele...a Toyotás bácsi weekend drivernek látszik az öltözéke alapján
A TT a védett útvonalon jött nagy sebességgel, a Toyota pedig ugyancsak nagy sebességgel vágott át, a mackósajtot magasról leszarva.
látatlanban azt mondanám a TT volt a ludas......
Ismét Zugló! Szólt akkorát, hogy azt hittem megfejelem a gépet. Az utcát már lezárták. Kertvárosi lakó és pihenő övezet, szóval jár a gratula!!
Szép kilövés, 10 pont
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.05. 20:49:44
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.05. 20:49:44
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem tudta, hol kell kihajtania. <#vigyor1>#vigyor1> De ez is BMW-s, nem használt irány jelzőt, pedig előzött is, sávot is váltott többször is. <#idiota>#idiota>
"A dél-indiai Thiruvananthapuram városából érkező Emirates járat leszállás közben csapódott a földhöz és gyulladt ki a dubaji repülőtéren. A Boeing 777-esen lévő
275 utasból senki sem sérült meg."

275 utasból senki sem sérült meg."

Lehet moralizálni, hogy itt mindent kilopnak, de nem így van. Az itteni oszlop is elintézte volna a buszt. Nem "lophatják" ki az alapozást, mert egy közepes vihar kicsavarná az oszlopot.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.08.03. 16:48:06
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.08.03. 16:48:06
Azt is lehetne mondani, hogy az az oszlop ott le van rakva, nincs kilopva az alapozása sem. Nálunk simán kidőlt volna és mindenki túléli.
http://www.kgw.com/news/local/5-dead-after-bus-crashes-into-pole-in-calif/286162758

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.08.03. 03:08:44

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.08.03. 03:08:44
Per Aspera Ad Inferi.
A bringás piszok mázlista.
Ha a mercit nem csapja oldalba a taxi, akkor telibe trafálja a bringást.
Ha a mercit nem csapja oldalba a taxi, akkor telibe trafálja a bringást.
A 2. videó szerintem rekord! Autóval ennyiszer még nem fordultak meg a saját tengelyük körül random balesetben az k. élet ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Rettentő, hogy mennyire szétvagdossa a videókat a többihez képest. Le is iratkoztam róla.
CCT-130: csak a szokásos, de az a bebicsakló kamion 2:50-nél, meg utána nem sokkal a másik 3:12-nél, ami leborotvál egy Ladát, érdekes...
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem vesztette életét, de egy néző az intenzív osztályra került, miután az autó alá szorult...
Per Aspera Ad Inferi.
Rengeteg hülye van itt is, de nagyon éles a kontraszt egy hasonló orosz válogatáshoz képest. :D
Zseniális. Kis autósok lámák, a BMW, Mercis meg parasztok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
a zenével... :DD
https://www.facebook.com/ziher.hu/videos/999908490122764/
https://www.facebook.com/ziher.hu/videos/999908490122764/
Per Aspera Ad Inferi.