Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Iszonyat.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Közben egy balesetben két kocsiban kilencen haltak meg az oroszoknál. "...a Lada 23 éves vezetőjét az elmúlt két év alatt több mint hússzor bírságolták meg közlekedési kihágások miatt, és ittas vezetés miatt egy alkalommal a jogosítványát is bevonták."
Példa:
Basa utca 10. ker
Kanyarodó főútvonalról fordulnék balra. Ott a macisajtom. A helyzet, hogy CSAK jobbra kellene figyeljek, a maci sajt félig-meddig hibásan van kint. Balról az idióta NAGY sebességgel elszáguld előttem. Ha egy kicsit is figyelmetlenebb vagyok, a kocsi elejét elviszi, akár csak a rendszám táblát is, de akkor is, na. Dudálok, de semmi.... Pedig oda Neki Stop tábla dukálna inkább.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.08.05. 20:49:44
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
275 utasból senki sem sérült meg."

Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.08.03. 16:48:06
Per Aspera Ad Inferi.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.08.03. 03:08:44
Per Aspera Ad Inferi.
Ha a mercit nem csapja oldalba a taxi, akkor telibe trafálja a bringást.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.