Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Teszem hozzá, hogy a 13. kerben amikor sokat jártam, a belső részen (Jászai-Nyugati terek közötti szakasz telis-tele van egyirányú szakaszokkal, és rengetegszer előfordult, hogy szembe jött valaki. GOND nélkül lehetett szólni Nekik, és semmi baj se volt, mert csak benézték, és ezzel SEMMI baj sincsen, mindenkivel előfordulhat.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.08.21. 12:39:05
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.21. 11:37:28
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Feltételezem -más normális indokot nem tudok felmutatni a szarházi viselkedésére-, hogy 2 dolog zavarta talán:
1. Egy kategóriákkal rosszabb céges autóval mertem megkezdeni az előzést.
2. Az útszakasz elején szarvasokra figyelmeztető tábla van kitéve. Tipikus jelenség, hogy az újabb állapotú autósok lassan mennek azon a részen, mindenki más meg teljesen átlagosan.
Egy biztos: Semmiféle joga nem volt azt művelni, amit művelt. Ha a Mad Max féle posztapok. világban lettünk volna, kirángatom az autójából, felláncolom a motorház elejére fejjel lefelé és Pestig meg sem állok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A szájába kellett volna belelépni nem a szélvédőjébe.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.21. 08:22:11
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.15. 22:07:09
Per Aspera Ad Inferi.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Másik: "sokkoló a szomszéd autó sofőrjének reakciója". Talán várja meg, hogy az Ő élete is gajra megy? Az se bizti, hogy messzire megy, csak arrébb hajt.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.08.10. 16:42:00
https://youtu.be/WCGulgaejKg
Per Aspera Ad Inferi.
Remélem túlélték, a hülyéknek is joguk van élni.