Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Te is rendőr vagy? Tényleg rendőrállamban élünk ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én is ott álltam volna amíg vissza nem tolat! mert egy ilyen gyökér fasz fog egyszer telibeverni egy kisgyermekes családot,mert baszik figyelni! Jól tette az ürge,hogy megnevelte a kurvát!
Tinman
Talán már írtam itt pár éve: Nagyjából 3-4 éves sztori, hogy egy 70-el(!) közlekedő Megános 50 év körüli ürge mögé kerültem egy hosszú 90-es szakaszon. Nagyjából 30 mp-et mentem utána azt hittem gyorsítani fog, nem így tett. Elkezdtem kielőzni, index, szabályosan, nagy távot hagyva, ahogy kell. Erre padlót nyomott, 140-ig, gyorsítottuk ki az autókat egymás mellett, de láttam, hogy közeledik szemből egy autó visszasoroltam. Ekkor büntetőzött többször is, az elsőnél majdnem felkenődtem a hátuljára. Elment a szembejövő, gázt adtam, gázt adott, kielőztem. Majd villogtatott, dudált, és mutogatott. Egyszer sem mutogattam, villantottam, vagy dudáltam rá. Nettó elmebeteg volt, egy önjelölt kéretlen köcsög.

Feltételezem -más normális indokot nem tudok felmutatni a szarházi viselkedésére-, hogy 2 dolog zavarta talán:

1. Egy kategóriákkal rosszabb céges autóval mertem megkezdeni az előzést.
2. Az útszakasz elején szarvasokra figyelmeztető tábla van kitéve. Tipikus jelenség, hogy az újabb állapotú autósok lassan mennek azon a részen, mindenki más meg teljesen átlagosan.

Egy biztos: Semmiféle joga nem volt azt művelni, amit művelt. Ha a Mad Max féle posztapok. világban lettünk volna, kirángatom az autójából, felláncolom a motorház elejére fejjel lefelé és Pestig meg sem állok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Alien69
Hát ez a baj. HA normálisan szólnak neki, még Ő van felháborodva, itt ez a baj. Sajna, ez az ország is tele van köcsög önjelölt kiskirályokkal... <#sniffles>

Tinman
Ha normálisan nézzük rendőrt hívunk. Ez a dolguk, ezért vannak. Az önjelölt seriffeket lelövik ugye? De legalábbis a szájukba lépnek <#eplus2>

Alien69
Azért ez baromság, már sorry. Ha normálisan nézzük, az a gyökér elnézést kér, és megfordul...<#wilting>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(3) garázdaság + könnyű testisértés

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tinman
5 perc körül: rohadtul megérdemelte a faszi, hogy a csaj belelépett a szélvédőjébe. Az van ugyanis, hogy a rendőr az rendőr, az autós közlekedő, meg a forgalom egy résztvevője és NULLA jogköre van már bármilyen módon akadályozni, fenntartani a másikat csak azért, mert az szabálytalan. Ilyen esetben video/fénykép és fel kell jelenteni, hogy szembe ment az egyirányú úton és nem szándékosan elállni az útját, mert ez önbíráskodás. Ez pontosan u.o. fasssság, mint amikor valaki azért nem takarodik ki a külsőbe, mert 130km/h a megengedett pályán és nehogymá' más gyorsabban merjen menni...

A szájába kellett volna belelépni nem a szélvédőjébe.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.21. 08:22:11

Roger6
Háhh, az elsőn kurva nagyot röhögtem! <#hehe> <#nezze> Amúgy ezt a pisztolyozást nem értem, mert még ha csak riasztó fegyver (amit amúgy is csak védekezésre használhatnál), azt elég súlyosan büntetik, könnyen sitt lehet a vége. Ha meg valakit leütsz hirtelen felindulásból, azt meg is lehet úszni felfüggesztettel, mármint ha az elsőhöz hasonló eset áll fent, és nem aljas szándékból hátulról teszed azt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PetruZ
Road Rage 22: Néhányan elég hamar pisztolyt rántanak...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tuvok
3:00-tól sunarage (feliratos)

PetruZ
"Fel van véve kamerára, b+, felvettük!" (videó és kapcsolódó cikk)
bertino
ezt a gyökeret 😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#eljen> bal elsőről

Master91
"minek kössem be magam városba???" (persze őrült módon vezetett)
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.15. 22:07:09

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

(8) <#eljen> a robbanás komoly

PetruZ
CCT-132: a végén vannak az érdekesebb dolgok, pl. felrobbanó kocsi és kirobbanó csatorna (?).
vizes
Az ugandai légierő teljes egészében megsemmisült. <#banplz><#hehe>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

desigo
Érdekes,hogy az eleje sértetlennek tűnik.
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Alien69
Tipikus index szar írás. Eleinte azt írja, hogy nem a sofőr hibája, majd a végén: "a kocsi csomagtartójában lévő gáztartály robbant be". Ahhoz vajon mennyi köze lehet a benzinkútnak? <#vigyor1>
Másik: "sokkoló a szomszéd autó sofőrjének reakciója". Talán várja meg, hogy az Ő élete is gajra megy? Az se bizti, hogy messzire megy, csak arrébb hajt.<#idiota>

RatBaG
IED.

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6

cement
AZTAkurva, mi ez, rakéta?

respect to the man in the ice cream van

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Én meg NEM így gondolom. Ez NEm hülye. Az Én vagyok! <#idiota> Ő köcsög, gyökér, vagy mittoménmi. Sajna, mivel joguk van élni, ezért pár éven/évtizeden belül Európa megszűnik. Pontosabban, Iszlám Állam lesz... <#rinya>

pajti
off (de "látványos"😉

Tuvok
Na pont egyszerre. 😊

PetruZ
Ehh, megelőztek, pedig egy percen belül voltunk. 😊
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.08.10. 16:42:00
Tuvok
Jaj <#zavart1>

Tuvok
9:50-től bennevan kicsit rövidebben.

RatBaG
nem tudom, hogy ebben benne volt-e, de itt van:
https://youtu.be/WCGulgaejKg

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
Egy meghalt, három sérült, ha hihetünk a kommenteknek.

Tinman
Ilyet viccből se... :-/

Remélem túlélték, a hülyéknek is joguk van élni.

Alien69
De reméljük, NEM élik túl... <#idiota>

ha túlélik egy életre megtanulják <#conf>

Tinman
HÁROM ember repült ki abból az autóból. 3. Eszerint egyik se volt bekötve még csak véletlenül sem. Eszem megáll ^^

w77d
Nem messze onnan.. ééletveszély itt élni XD

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
Ez ugyan az a kereszteződés ahol a merci tört meg? 😄

I met God. She's black

SötétBarom
Ezért nem kell motorozni. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tuvok
Egyik percben boldogan motorozol, a következő percben gyakorlatilag élve elégsz, ha szerencséd van, eszméletlen állapotban...
Iszonyat.