Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.28. 14:02:38
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.08.25. 11:13:51
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Az orosz törvényeket (nyilván) nem ismerem, de a kommentekből az derül ki, hogy minden joga megvolt a csókának ahhoz, hogy visszatartsa a balesetveszélyes szabálytalankodót, sőt társadalmi elvárás.
Nálunk tetten ért személyt a 98-as Be. tv. szerint bárki elfoghat, köteles értesíteni a hatóságokat és átadni nekik. Erőszakot, testi kényszerítést nem alkalmazhat.
Értem én mit mondasz, az eljárás a hatóság dolga, de erőszak nélkül feltartóztatni, visszatartani őket jogodban áll, saját belátásod szerint.
Remélem, végig gondolod, és ha SZÓL valaki Neked (fennséged), hogy bocsi, de behajtottál egy egyirányú utcába, NEm fogod ezért pofán verni/lelőni. Mert most ezzel ezt sugallod. <#merges2>#merges2>
Természetesen, sok mindenben egyet értünk, leálló sávba nem megyünk, és nem akadályozzuk a szabály sértésben Őket. Az a gáz, hogy AZOK ott még köcsögök is, és ha nem engedem be őket, még fel vannak háborodva. <#wilting>#wilting> A rendőrségre meg NEM lehet apellálni, sajna a jelenlegi ál demokrácia NEM ad lehetőséget arra, hogy a NORMÁLIS embernek igaza legyen. ha másért nem azért, mert az igazság megvehető. Ha betelefonálsz a rendőrségre, mi a faszt tud kezdeni??? SEMMIT! Tegyük fel, a videóból kiindulva. megállt az autós a másikkal szemben. mire kiér a zsaru, a másik akár meg is fordulhat, ha nincsen több tanú, megette a fene... megszűnt a szabálysértés, bíróságon még bizonyítani is nehéz, az "önbíráskodó" személy csak szívhat ezzel is. Ezzel élnek vissza AZOK a köcsögök, meg esetleg a testi fölényükkel. De nem, még véletlenül se azt mondaná, hogy bocsi, hibáztam, mindjárt vissza fordulok, hanem azt mondja, hogy mi vagy te serif/rendőr? <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.08.22. 13:49:43
Érdekes, egész tegnap segítettem másoknak a fórumokon, directx probléma, játékmechanika, stb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tegnap volt a 7-esen egy olyan, hogy beállt megint, mint a gerely. Néhányan a leállósávban próbálkoztak. Ilyen esetben nem 1x láttam már, hogy direkt kihúzódik a leállóba az önjelölt seriff, hogy megmutassa, hogy ott bizony nem lehet közlekedni. Kérdés, hogy ki kérte meg rá? Kérdés, hogy mennyire fajul el egy ilyen ügy, amikor a másik elé állsz és azt hiszed te szartad a világot?
Soha nem mennék így leállóba, de aki bevállalja a 100 ezres bírságot az tőlem tegye kedvére... tegnap is volt rendőr, pont emiatt.
Ha ilyen szitu van nem egyszer volt már, akkor mellé állok és megmondom neki, hogy te figyu nem zavar, hogy egyirányú? Erre 90% az a reakció, hogy tényleg? Uhh nem tudtam köszi.. Egyszer egyszer volt olyan, hogy "és mi a f. közöd hozzá? Rendőr vagy?" erre azt szoktam válaszolni Én nem, de ott vannak az utca végén :-) Erre kb egyből nyuszi lesz megfordul és megyünk tovább.
Igazából ezeket nem igazán tudom értelmezni amikor erre van az embereknek ideje. Amikor száguldozik bevág eléd te rádudálsz van ideje kiszállni és leállni emberkedni. Na most a kérdésem az, ha annyira kibaszottul siet, akkor??? Vagy csak azért csinálja, mert Neki szabad?
A múltkori eset:
Megyek nagy céges dömperrel (expert) a nagytétényi úton. Egy pannamérával egy szöszi mellette a barátnője (ölében egy 1.5 éves gyerekkel) jön. Mellém érve jobbról nagyjából egy 2-3 méteres lyukon bevágott elém. (ha nem veszem el a gázt nekem jön és átlököm szembe egy csuklós bkv busz elé
Na most ha ezt elolvassa bárki. Szerinted ez a nő sietett valahova? Volt erre a majd fél órás faszságra ideje? Volt! És tudod miért mert ezek nem sietnek sehova, egyszerűen csak megmutatja Neked, hogy Te egy szar vagy és Ő neki mindent szabad. És kurvára bassza a csőrét ha mégsem. És ráadásul konkrétan rajtam múlott, hogy nem haltak mind a 3-an. Mert az lehet, hogy egy Porsche de egy csuklós volvo asszem pöppet erősebb.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.08.21. 19:34:12
Downhill!!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Teszem hozzá, hogy a 13. kerben amikor sokat jártam, a belső részen (Jászai-Nyugati terek közötti szakasz telis-tele van egyirányú szakaszokkal, és rengetegszer előfordult, hogy szembe jött valaki. GOND nélkül lehetett szólni Nekik, és semmi baj se volt, mert csak benézték, és ezzel SEMMI baj sincsen, mindenkivel előfordulhat.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.08.21. 12:39:05
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.21. 11:37:28