Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Downhill!!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A hozzá kapcsolódó cikk.
Maximális tiszteletem a rendőrnek, hogy ennyire türelmes volt ezzel a idiótával. Én tuti leordítottam volna a haját. A szörnyű ebben az, hogy totál meg van győződve, hogy nem ő a hibás. Hogy a jó istenbe tanulta meg ez a KRESZ-t??
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.09.07. 14:31:39
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
everything's better with music
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Misi bácsi majd kikalapálja, tuti lesz nemsokára 😄
(figyelni kell a hahu-t, törésmentes Ferrari eladó) :o
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
gyanítom, hogy tankolt..és a beltérben lévő üzemanyag "levegő" robbanhatott be?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vajon minden évbe húsvétkor szűrik csak a szarkupac ittas vezetőket? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Þór vígi þessi rúnar
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.