Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem elő lesz véve gyorsan az emeberünk.
Mennyi buzi van az autópályán...
Ergo, ő a legbuzibb. <#ravasz1>#ravasz1> Mely gyökérnek van ilyen ebi hal az ölében? CSAK egy köcsögnek. <#vigyor1>#vigyor1> Normális Embernek kutyája van (már ha tart kutyát), nem ilyen seggnyaló. <#idiota>#idiota>
http://www.origo.hu/auto/20161004-igy-vezet-egy-igazi-bunko-az-m3-ason-video.html
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mázlista, sem neki, sem a kocsijának nem lett baja.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
viszont a kamionos is szarul járt. vele mi lett?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.09.22. 20:17:32
Per Aspera Ad Inferi.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Röviden: egy verseny volt, ahol több gép szállt volna fel egyszerre. A pilóta volt középen és valami baj volt a gépével, ezért leállította a motort és felhajtotta a tetőt, jelzett, hog valami nem oké. Az őt irányító zászlós ember ezt látta is és "X"-et jelzett, hogy nincs felszállás, de a többiek valamiért mégis nekiindultak. A mögötte lévő trió középső gépe kapta el a gépet, mivel a felemelt orr miatt még nem látta, hogy előtte van valaki a kifutón. A fickó felemelt kezét kb. 60 mérföldes tempóval kapta el a másik gép szárnya, de nem lett komolyabb sérülése és a gépek sem gyulladtak ki, viszont komolyan megrongálódtak.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
respect to the man in the ice cream van