Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.10.18. 11:30:20
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: slRa4fV9t, 2016.10.16. 18:09:58
Downhill!!
Az autóversenyzők is néha hibáznak és összetörik az autóikat. Az más, mert ott a csapat bukja a pénzt meg a javítási költséget. Itt ő. De hibázási lehetőség benne van. Amikor a pályára megy tudja, vállalja. Szóval Én nem hiszem, hogy azt a magyar srácot, vagy ezt a renaultost itt kard élre kéne hányni emiatt. Ez egy lehetőség, ha lenne pénzem én is kipróbálnám.
Ha törik szar ügy, sokba kerül azt ennyi.
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
CIKK
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerencsére annyian védték a fát, hogy végül a városgazda nem vágta ki...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha egyszer lesz kedvem inkább összevágom a videóim és feltöltöm magam.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2016.10.08. 12:21:57
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.10.06. 22:50:37
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Remélem elő lesz véve gyorsan az emeberünk.
Mennyi buzi van az autópályán...
Ergo, ő a legbuzibb. <#ravasz1>#ravasz1> Mely gyökérnek van ilyen ebi hal az ölében? CSAK egy köcsögnek. <#vigyor1>#vigyor1> Normális Embernek kutyája van (már ha tart kutyát), nem ilyen seggnyaló. <#idiota>#idiota>
http://www.origo.hu/auto/20161004-igy-vezet-egy-igazi-bunko-az-m3-ason-video.html
Per Aspera Ad Inferi.