37102
-
#32133 Én sem értek egyet veled, ha ott marad a kamerás, akkor is pontosan ugyanúgy történik minden, csak éppen nagyobb koccanás lesz, hiszen előbb eléri az autódat a hátulról közlekedő. A kerekei már akkor blokkoltak, amikor a kamerás lehúzódik, szóval egyáltalán nem tudta irányítani a kocsiját a sofőr, így nagyon is jól tette a kamerás, hogy lehúzódott. Te is tudod, hogy amikor már blokkol a kerék, nincs kanyarodás semerre.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.07.21. 12:25:58 -
#32131 1:20-as videóra első blikkre azt mondtam, hogy wow, remek mentés, hiszen nem a kamerázó autóba ment bele a hátsó, hanem az eggyel előtte levőbe. Aztán rögtön beugrott. Nem wow, hanem a qrva anyját a kamerásnak!
Mert képzeljétek el a helyzetet. Csak 3 autót nézzünk. Az előtted levő jó ideje fékez, te is így teszel. A mögötted levő viszont már féktávolságon belül nem tud megállni.
Három lehetősége van:
1. Lemegy a padkára.
2. A középső autó hátuljába hajt.
3. A szembejövő sávba manőverez.
Az 1. pontot a kamerás/középső autó elvette tőle! Sok esélye nem volt lehúzódni a padkára, hiszen a kamerás a saját irháját mentve szinte lehetetlenné tette azt. A 2. pontot ugyan ezzel elkerülte, de önző módon így az első autóba ment a harmadik autó.
SIMÁN elkerülhető lett volna a baleset, ha a fasz kamerás nem megy le a padkára és ezzel nagyobb lehetőséget ad a hátsónak a szabadabb manőverezésre. Tény, hogy a hátsó az utolsó másodpercben a szembejövő sávba is manőverezhetett volna (3-as pont), ugyanis ott éppen nem jött már semmi, az ott levő autó az éppen lefordult már addigra balra. (Tulajdonképpen emiatt a lekanyarodó autó miatt torlódtak fel.) -
#32130 AP-673: a két kínai eset a vége felé elég durva. -
#32129 Aztaaaaa. Mi volt a terv? Jessszus .... :-)
-
#32128 -
#32127 -
#32126 Ez megvan hanggal a videó végén. :)
-
#32125 https://gfycat.com/FabulousBlaringBlesbok -
#32124 -
Tirion #32123 hmmm fura -
#32122 Baleset Júli 16-án 19:40-kor történt Cheboksary mellett. Öten sérültek, hárman a Corollában, valamint a BMW sofőrje és utasa. Szemtanúk szerint azonnal az ütközés után a BMW sofőrje kiugrott a kormány mögül és a fűbe menekült, a női utas pedig azt állította ő vezette a "külföldi" autót. -
Tirion #32121 a 4:40 körüli piros ruhás nőt miért fotózzák? mit mondnak róla? -
#32120 Iszonyú rombolást végeztek a naményi ámokfutók -
#32119 Elég durvára sikeredett ma is. :/ -
#32118 AP-670: A jelenet 2:00-nál, meg utána... -
#32117 Hát semmiképp se megállni és szándékosan feltartani. -
#32116 Köszi az infót! Hát nem tudom, hogy az oroszoknál, hogy van a KRESZ, de ha jól tudom nálunk úgy szól a szabályozás, hogy a gyalogos köteles az úttesten késedelem nélkül átmenni és tartózkodni minden olyan magatartástól, amely a járművek vezetőit megzavarhatja vagy megtévesztheti. Mondjuk ha zöldben indult el és aztán pirosra váltott, lehet futnia kellett volna, tudja a fene. -
Stockbauer33 #32115 http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/ledaralt-egy-jaguart-a-kamion-posfanal-helyszini-video/m1kce2c
http://www.borsonline.hu/aktualis/cegledi-buszbaleset-reszeg-volt-a-sofor/135872?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=adminpost
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.15. 22:57:31 -
#32114 -
#32113 Találtam egy kommentet, amiben azt írják, hogy a rendőrség nyilatkozott az ügyben, Kalinyingrádban a Leninski Prospektnél történt, miszerint fiatal férfi és lány zöldön indult el a gyalogátkelőn, de már nem értek át, taxi utasa agresszióba kezdett a két gyalogos ellen, akik segítségére járőkelők érkeztek. Taxi két utasát és sofőrjét a rendőrség előállította, a két utas erősen alkoholos állapotban volt.
Arról vitáznak szokásos alpári ruszki stílusban, hogy kinek van igaza, ha még zöldön indul el a gyalogos, de már nem ér át egy ilyen széles úton. -
#32112 Nem kötözködésből, de nem lehet, hogy a gyalogosnak piros volt a lámpa és úgy mentek át? Csak mert az elején lehet látni, hogy a másik irányból jövő járművek áthaladnak a zebrán. Természetesen ez akkor sem indok, arra, hogy kiszálljon valaki és megüsse a gyalogost, pláne nem egy nőt és pláne nem azt aki nem a gyalogátkelő közepén állt meg, hanem már átment mikor az autó odaért. -
#32111 https://gfycat.com/FirsthandWellgroomedDragonfly -
RealCián #32110 De legalább megkapta a magáét. -
#32109 A végén a taxis verekedős mekkora suttyó már.. hát eszem megáll. Zebrán majd' elüti a srácot, majd a kiscsajnak húz be, amelyik még arrébb is ment..
-
#32108 Pedig sokkal bulibb lenne, ha visz egy bázis ugráshoz használatos ejtőernyőt, vagy valami hasonló cuccot, és amikor ugye rá kapcsolja a kakaót a gép, dobja a nyitó ernyőt, és elrepül a francba. Már, ha szerencséje van. -
RealCián #32107 Hagyján, de vannak akik egy 747-es mögé állnak.
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.07.13. 15:02:40 -
#32106 legalább állna a homokos részen, aztán maximum tele lesz a fogsora ha pofával landol. -
#32105 Aki ezt beszopta az sajnos az aki elhunyt. De basszus honnan az ötlet, hogy álljunk egy hajtómű mögé? Mi a f. van az emberekkel?
Miért nem egy űrrakéta kilövésekor állnak a siló alá? Nem is értem... -
#32104 Nem gond mert a video jó volt, 5 éves, de én még nem láttam, most születtem, evvan :-D -
#32103 Beszoptam. :) -
#32102 ja, a kurva szájukat, én is benéztem. -
#32101 :-DDD
Te most viccelsz velem ugye?
A video amit Ratbag betolt ÖT éves, erre te hozol egy cikket, ami egy FRISS esetet dolgoz fel. 2 különböző esetről van szó. -
#32100 http://index.hu/kulfold/2017/07/13/maho_beach_repulo_hajtomu_meghalt_no/ -
#32099 Nem rossz, de nem halt meg :-) -
#32098 darwin-díjas halál...
-
#32097 -
#32096 Nem, valami mezei kombi volt. Skoda vagy Volkswagen. -
#32095 Nem egy Porsche volt? Az Attila úton a járda szigeteket balról kerülve előzte a sort. Utána meg jobbról előzött mindenkit. Majd megállt a lámpánál és az összes akit lenyomott elment mellette, mert Mi mentünk egyenesen. Remélem ezt a faszt kapták el :-) -
Stockbauer33 #32094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!b+ 4.30nál az a májgeri az ablakra :).Nagy mentés volt
7.10 nagyon csúnya
a zebrás cserbenhagyásos férget kivégezni.Nagy mákja volt hogy nem találták el az állát a féregnek
sok csúnya volt ebben most
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.07.11. 21:08:15 -
#32093 Ejj dee szép nem volt a mai.
Budán araszolok ( foglamam sincs melyik út még nem jártam arra ), de villamos síneken kell menni, vagy mellette, át stb... parasztja kielőz a sínekre menve, még be sem állt elém már állórajtot vett bal oldali utca elejében tanyázó rendőr, szirénázva és azzal a lendülettel már állította is félre. Remélem jól +baszták. Bár csak több ilyen lenne, és minden szabálytalankodó így végezné