37102
-
#32173 AP-678: ez egyre rosszabb... -
#32172 Amíg nem láttam a hírekben, addig nem mertem írni.
Egy picit veszélyes anyagot szállított az a kamion... -
#32171 -
#32170 Itt a cikk róla. -
KaBuTo666 #32169 baz+! :( -
#32168 "Üzemzavar"
Inkább horror. :/ -
#32167 -
#32166 Elképzelem ennek a szerencsétlennek az arcát, hogy hogyan nézhetett ki a balesetkor, meg miután összeszegelték (szó szerint). Amúgy csoda hogy nem folyt ki az agyveleje.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.07.27. 12:27:29 -
BlackWolf #32165 Amennyiben ebből felépült garantált a fejfájás egy életre :S -
#32164 Azért le a kalappal az orvosok előtt, hogy így összerakták. Nem semmi. -
Stockbauer33 #32163 komoly -
#32162 CT scan of an unrestrained passenger's skull after a road traffic accident.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#32161 Ez meg a másik durva eset : 7 milliós óvadékért kiengedték az előzetesből a Szentendrei úti gázolót -
#32160 Én csak azt nem értem, hogy aki egy ilyen lépésre szánja el magát, az miért nem hajt neki a fának, ha már mindenképpen az autóban akar ottmaradni? Baszódjon meg az ilyen... És simán benne van, hogy a következő sérült elme beléd vágja magát. Ez a "legszebb" az egészben... -
#32159 Újra kéne éleszteni és még egyszer megölni. -
#32158 AP-677: megint rengeteg gyalogosgázolással... :( A harmadánál az a mercis dolog se semmi, több kamerából is látni a maradványokat. -
#32157 Sok hasonlóval találkoztam....
Összevesznek, általában csávók füstölő kerekekkel hagyják el a házat....
Miért?
Magadba kárt tenni? Másokban?...
Szerencsétlen vétkes... :/
-
#32156 Összeveszett szerelmével, szándékosan nekiment a szembejövő autónak
"Az ütközés ereje akkora volt, hogy se T., se az 59 éves, vétlen törökszentmiklósi sofőr nem élte túl a balesetet. "
"A vétlen sofőrnek esélye sem volt fékezésre, vagy védekező-kikerülő manőverre"
Nyugodjon békében szerencsétlen vétlen sofőr !
-
#32155 -
Stockbauer33 #32154 http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/megint_nyitott_soromponal_ment_el_a_vonat_szegednel_-_hat_jol_van_ez_igy/2527362/ -
#32153 -
#32152 -
#32151 Nem ezt mondjuk mi is? De szerinte profi munka, ha valakit végig hagyunk gyorshajtani a pályán, majd valahol a határon elkapjuk... -
Tirion #32150 teljesen igaza van a srácnak az üldözés egy faszság! már régesrég bekellene szüntetni ezt a protokolt az ilyen esetekre...KÖVETNI KELL! és lezárni előtte az utat ami már megvan tisztítva -
RealCián #32149 Olyan sokszor látni, hogy gázolásos sérülthöz odarohannak és elkezdik szerencsétlent felráncigálni.
Senki sem hallott még gerincsérülésről? -
#32148 AP-674: tyű, 2:00-nál szegény csaj milyet esik, kész csoda, hogy saját lábán tudott sétálni.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.07.22. 13:53:58 -
#32147 A Te eseted nem tudom. Nem láttam, én a videóról beszéltem. Ott Én is azt tettem volna mint a kamerás. Minden eset más és más. Lehet a Te helyzetedben én vagy más csinálta volna másképp. -
#32146 Szegény, menekülő, gyorshajtó sofőrt minek ijesztgetik, nem igaz?...
A gyorshajtó egyformán veszélyes mindenkire akkor is, ha távolról, akkor is, ha közelről követik. Rámásztak, mert a fickó lelassult, rossz irányt választott és jobbra ki kellett húzódnia, ott meg elb*szta. A rendőröknek eszük ágában sem volt belemenni, hozzá sem értek, az idióta elintézte saját magát. Itt semmi közük nem volt a bénázásához a rendőröknek, semmi felelősség nem terheli őket.
Nem hiszem, hogy profi munka volt, ha nem tudták lezárni az autópályát és nem tudtak eléállni. Inkább hagyták, hogy veszélyeztessen vagy pár száz embert. -
#32145 Bocs... mérlegeltem. Nem azért mert profi vagyok, mert qrvára nem, hanem azért mert tudom mi a fontosabb. Prioritásban az emberélet az első, utána pedig a lehető legkisebb károkozás. Ezt egy rutinosabb sofőr 0.5 mp alatt képes mérlegelni. Pontosan ezért nem manővereztem semerre, amikor ilyen helyzetbe kerültem. Igen, szándékosan hagytam, hogy a hátsó belém jöjjön, mert ha ott akkor balra megyek a szembe sávba, akkor ott valaki meghal, mert jöttek folyamatosa szembe. Ha jobbra rántom esélyes, hogy lehajtok a hídról. Ennek ellenére mégis kicsit jobbra húztam a szalagkorlát felé (de csak annyira, hogy a másiknak is legyen lehetősége súrolva ott lassítani) és igen, lett némi kár a céges autóba, az előttem levőbe se sok, a hátulról belém ütközőbe már azért nagyobb. Egyszerűen eloszlott az ütközés energiája több felé, de személyi sérülés zéró, a vétkes biztosítója meg mindenkinek fizetett. Ma ugyan így tennék. -
#32144 Ez nem is kérdés, de nem erről beszéltem. -
#32143 1:42-től nézd. Teljesen rámásztak. Ott már nem, hogy helyes követési távról, de bőven féktávolságon belüli őrületről van szó. Én értem, hogy üldözés, de pont ez a helytelen felfogás... nem üldözni kell, hanem követni, mert nem golyószóróval lő, hanem gyorshajt... beszólni a kollégáknak, akik később biztosítanak egy adott szakaszt, terelgetik a vadat és játszi könnyedséggel elkapják. A rendőrség felelőtlen magatartása miatt, ott egy ártatlan autós is megszívta. Ha ez a protokoll a németeknél, akkor az qrvára helytelen protokoll.
Emlékeztek arra az esetre ami pár éve történt IDEHAZA? Pont egy ugyan ilyen elmebeteg nyomult végig a pályán a hazai rendőrök meg szépen követték, biztosították az útját amennyire csak lehet... a határon meg várták a kollégák és 0 sérüléssel, anyagi kárral zárták az ügyet. Profi munka volt. -
#32142 Szerintem nincs az a hülye, aki ezt mérlegeli. Egy balesetes helyzetben. Magam a családom és az autóm mentem. Igen kurva önző vagyok és rohadtul nem érdekel a másik. Tök jó ha mondjuk őt megmentem, mert ki tud kerülni de engem szarrá törnek és valakim megsérül vagy nagyobb bajba kerül. Ebben az esetben egyetlen egy dolog van a saját és a családom életének a védelme. Más nincs és nem is lehet ebben. -
#32141 -
Gyuszopapa #32140 Aki nem áll meg a rendőrőknek fejlövést érdemel.Majd a többi tanulna az esetből.Hulljon a férgese. -
#32139 -
#32138 Nem értem, miről beszélsz, ez még amcsi szinten is k* messze van, csak a végén lassul le, ott érik utól, az meg ott a saját hibája, hozzá sem érnek (nem úgy, mint pl. a kipördítős amerikai rendőrök). Mintha a rendőröket hibáztatnád, mert a fickó gyorsan hajtott... -
#32137 Term. nem is kell velem egyetérteni. Leírtam én hogy látom. Volt nekem is egy hasonló balesetem ahol vétlen középsőként én voltam a szendvicsben a sajt. Ha akkor én is félremegyek, hogy az előttem levő csajba csapódjon az ürge nagyobb baleset lett volna, mert így az utolsó pillanatban a baleset okozója még tudott manőverezni a padka felé. Az anyagi kár is jóval szerényebb lett ezáltal.
Igen, beleálltam volna, mert milliószor láttuk már, hogy ha mind a 2 fél rángatja a kormányt abból nagyobb baj van, mintha csak az egyik. Jogi hercehurca így is lett... a kamerás ürge volt a szemtanú. A sérülés lehetséges kimenetelét egy józan ember fél mp alatt felméri. Ha látod, hogy hátulról csúszik feléd egy szgk az még bőven belefér, nem sérül ott meg jó eséllyel senki.
Mondom, nekem az a bajom, hogy nem kapott esélyt a hibázó fél. Esélye se volt a padkán kerülni. -
#32136 Magyarul a rendőrök belekergették egy balesetbe, ahol egy vétlen autósnak is komoly baja lehetett... az autójának mindenképpen. Grat a béna rendőrségnek. Amcsiban direkt távolról szokták az ilyen suttyókat követni, pont azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj. -
#32135 -
#32134 Egyetértek, a hátsó f*sz már blokkoló kerekekkel érkezett, jól tette, hogy lehúzódott, így sokkal kisebb lett a kár is, mintha belé csapódik még nagyobb sebességgel és esetleg rálöki még az előzőre is - vagy át a szembesávba...