Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
De szerintem rég túlecseteltük a dolgot. 😊
De én sem értem mi ez a cirkusz. Elbambult a faszi megtolta a mentőt. És? Történt már ilyen lesz is még ilyen. Most kb kardélre hányja mindenki a faszit pedig egy ilyen kocc bárkivel ezzel a sok okos Tóbiással is bőven előfordulhat. Nincs ebben semmi. Elbambult csattantak, kap egy csekket meg van egy törött autója ennyi. Majd megcsináltatja legközelebb jobban figyel. Pont.
Downhill!!
Mentős már használta a fény és hangjelzést ezt tudjuk
mi van a szürke kocsival? róla semmit nem olvastam még hogy miért szállt a mentősbe
telefonozott a sofőr? elbambult a rendőrökön? rosszul lett?
http://www.kreszdoktor.hu/magatartas_a_megkulonbozteto_vagy_figyelmezteto_jelzeseket_hasznalo_jarmuvekkel_szemben.php
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.26. 20:21:52
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
( amit a sok kommentelő nem lát és hall )
hogy nem veszi észre?
mivel van ott rendőr is tuti csak araszol a sor.....
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
ehhez képest az oroszok sehol sincsenek.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sorompo win !!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”