Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tudom, a taxisok is leszarják a kreszt. Az öregekl is. A diákok is. A kamionosok is. Az autósok is. Aizémindenki is.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az autósok között pedig igen,van olyan aki szabálytalan,de a tetemes %-uk szabályos közlekedő a motorosoknál ez az arány 99% leszarja kreszt
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.12.11. 17:09:06
Per Aspera Ad Inferi.
ugyeugye
Per Aspera Ad Inferi.
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.12.07. 21:27:29
Downhill!!
Vagy pedig teli zöld volt nekik, és akkor meg a buszos volt a szabálytalan, de azt nem hiszem, mert akkor a gyalogosok is elindultak volna már. Ott van számláló a gyalogosoknak, sokan elindulnak már azelőtt hogy nullázódna, és itt nem láttam senkit aki megindult volna.
Én azt nem értem, hogy hogyan sérülhetett meg ennyire. Persze nem kapott kicsit, de ellenkező oldalon jött az ütés. Nekünk volt egy nagyon hasonló balesetünk, tesóm akkor az anyóson ült és agyrázkódással megúszta.
Ja, és a taxis NE hibázzon már! <#vigyor1>#vigyor1> Még, ha némely taxis ember is (mert nem mind az, mint pl bmw-sek se). <#idiota>#idiota>
Tehát ha ezt az infot amit látok és olvasok összerakom a Busz jött át a piroson.
De ha esetleg mégsem akkor mi van? Nem hibázhat, mert Taxis? Elmondanám még azt is, hogy egy taxisnak ez a munka eszköze. Egy taxis nem kap fizetést, tehát ha nem dolgozik nincs pénze. Ha törik az autó, nem tud dolgozni, tehát nincs pénze. Az a Passat TK, nagyjából 8 milla. Több mint valószínű, hogy kb 70% hitelből. Ha nem sérült meg nagyon (remélem nem bár ha az életéért küzdöttek nem igen jelent jót) akkor ha nincs valami nagy csoda most tette tönkre magát és családját egy jó időre (persze ha nem a busz jött át a piroson). Biztos nem direkt csinálta.
Tudom a szitut, volt részem benne. Igaz akkor egy busz sofőr pl hátulról a pirosnál várakozó apámat baszta telibe (taxis) pont karácsony előtt..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.12.07. 19:37:20
Downhill!!
( gondolom, mert akkor a zebrásoknak is zöld lett volna )
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Remélhetőleg a teherautó sofőrjét jó időre hűvösre teszik, még egy nyomorult rongyot sem tett a gerenda végére.
https://giant.gfycat.com/AdvancedTornBluebottlejellyfish.mp4
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kommentekbe ezt írták.
és még ő van felháborodva. ( kár hogy nem érteni hogy mit pattog a csaj. )
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Magyarország, 1 mozdonyvezető meghalt.
Románia, 1 mozdonyvezető meghalt.
Románia
S ezek még csak a komolyabb környéki események.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ