37102
  • Tinman #32335
    Elolvastam... akkora fasság, mint ide Ortaháza.

Miért? Mert ha 3 sáv van, azért nem mész ki a külsőbe, mert nanoszekundumokon belül ott lesz egy busz, kamion, teherhajó, űrrepülő, szárnyas budi, vagy egy lassú fos 80-al. Ezért nem megy ki senki oda személyautóval, mert van agya. Ha meg lassan halad minden sáv, akkor meg főleg nem mész ki egy fasz állító autó mögé.

A valódi probléma akkor van, amikor 2 sáv van és akkor nem megy ki a parasztja a külsőbe, holott mögötte érkezik a fekete gyászsereg 160-al.

Ezt megint valaki olyan írta, aki életeben levezetett 13.400 km-t a Matizában, ebből 800km-t töltött el pályán...
  • PetruZ
    Miért nem mennek ki az emberek a külső sávba? - Pszichológusok is megvizsgálták a témát. :)
  • RatBaG #32333
  • kamionosjoe
  • desigo
    Araboknál még a jogsi megszerezhetősége előtt Ferrari várja a fiatalokat a garázsban.
    Teljesen mindegy hány éves vagy.Ha van pénzed lehet mindent.
  • RatBaG #32330
  • Totti5
    20-23 évesen nem kell a segge alá rakni egy bika luxus autót... Hál isten mást nem nyírtak ki. Csak a szegény fa.
  • sorler
    Két fiatal halott, egy atomjaira szakadt Audi A8 és az örök kérdés: megéri?

• FrezeR
    Traktor alá szorult egy gépkocsi Aszódnál

• Alien69
    Ráadásul, a cikk azt írja, hogy a rendőrség még vizsgálja a körülményeket. Pedig, egyszerű. Ott a maci sajt a totojának...
  • ximix #32325
    7:24-nél az katonai Urál, sem sok túlélőt hagyott maga után.
    Kíváncsiságból rákerestem és sajnos igen link
    videó
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.08.29. 15:56:18
  • Tuvok #32324
    Itt az ismert kutyás, meg a piros-fehér kéményes kereszteződés is. A csecsen "parlamenti helyettest" meg gyakorlatilag kivégezték..

• Bebut
    Ha nem dobja el, akkor meg meg is tud állni.
  • SimaSuna #32322
    Boldog Szülinapot haver! :D
    Ha gyorsabban jön lehet alá is csúszik...
  • RatBaG #32321
  • SimaSuna #32320
    Új
  • SimaSuna #32319
    Már 3-x4 írtam neki, hogy angolul is feliratozhatná... :/

Próbáltam kifürkészni, de akkor tényleg kritikus az állapota a kislánynak :/
  • Tuvok #32318
    Baccameg, hát ha valakit érdekel, 2:55-nél annyit kihámoztam, hogy a sofőr (1960-as nő Lada Grantával) elvesztette az uralmát a kocsi fölött, bolt teraszának ütközött, ő könnyebb, míg a falnál álló kislány (szül. 2005) súlyos sérüléseket szenvedett, újraélesztették, jelenleg is küzdenek az életéért. :/
  • Tuvok #32317
  • RatBaG #32316
  • RatBaG #32315
    aucs

• Tirion
    1:25-nél kiszállnék és pofánbasznám a nagymamát! az az autó gyök2-vel ment.....és még a maminak állt feljebb,hogy leszarta a kisunoka felügyeletét az anyával együtt
  • Tirion
    igen ez alap! engem is úgy tanítottak a szüleim,hogy ha zöld akkor is nézzek szét és ez úgy bennem van a mai napig,hogy sosem lépek az úttestre szétnézés nélkül.....ellenben a legtöbb fiatal / én 39/ telefont nyomkodva, fejessel, simán lelép mindenféle szétnézés nélkül.....ma már nem tanítják nekik?
  • PetruZ
    Mondjuk ez sok mindent elmond a helyi közlekedés szervezettségéről is... :) Azért nálunk ha felbukkannak ilyen gócpontok, előbb-utóbb megpróbálnak közbeavatkozni valamilyen forgalomszervezési módszerrel.
  • Tuvok #32311
    Igen, van pár visszatérő hely. :D
  • RatBaG #32310
  • RealCián
    Jó rutinos kutyák lehetnek már.. :)
  • PetruZ
    Érdekes, hogy az a bizonyos kereszteződés is mennyiszer szerepel benne, ahol mindig kifutnak a kutyák a csattanásra (10:02-től).
  • RealCián
    Tényleg borzalmas, amit a zebránál művelnek, erre semmiféle felmentés nincs.
    De nézzétek meg a gyalogosokat is, akik a legritkább esetben néznek körbe. Sem a szökdécselő lány, sem a rövid szőke hajú nő nem nézett semerre.
    Ott élnek, tudják, hogy milyen közlekedési állapotok vannak és mégsem néznek körbe.
    Én még akkor is körbenézek, ha zöldet kapok a zebránál.
  • kamionosjoe
    Bécsben is csak felnyomják a kék fényszórót és mindenki elengedi őket, tényleg csak vészhelyzetben kapcsolják be a szirénát. Sokkal élhetőbb is az a város meg lehet nézni.
    Ha egy ember a halálán van attól még nem kell megzavarni a több száz éjszakai műszakost, aki nap közben is pihenni szeretne.
  • Tuvok #32305
    Amit a zebráknál művelnek az már gyakorlatilag terrorizmus..

• Tirion
    kívánok neked sok ilyen ladást a tűzoltó,rendőr vagy mentő elé ami hozzád igyekszik....majd a "ladás" eldönti,hogy kell-e sietniük avagy sem
  • RealCián
    A végén milyen csicska "maffiózó" reklámozza.
  • PetruZ
    Ja, ez a másik.
  • Tuvok #32301
    Át szoktam klikkelni, de egy balesetes, "oktató jellegű" videóban autóba szerelhető, vezetés közben is használható nyerőgépes játékot reklámozni enyhénszólva is kétes..
  • PetruZ
    Jóideje már reklámokat szúrogat be a videók elejére, vagy végére (volt már a közepén is). A YT úgy egy éve vezetett be valami olyasmit, hogy azok a csatornák, amik nem érnek el 10k nézettséget sem, ne tudjanak gombamód szaporodni és hit-n-run módszerrel lenyúlni a reklámpénzekből járó részesedéseket (ezelőtt talán 1k volt a szükséges minimum nézettség).

A mai (700.) részben is van egy nagy repülés 8:04-től, csoda, hogy a fickó épen szállt ki belőle.
  • Tinman #32299
    Tűzoltó: Mindenki tudja mit kell tenni. Én is tudom. De ott abban a helyzetben nem mentem volna át a piroson és nem is húzódtam volna félre, mint nincs hová.

Nem mellesleg rohadtul nem lehetett sietős a tűzoltónak, mert világosan látszik, hogy NEM használt megkülönböztető jelzést! Annyit tett, hogy beállt a roncs mögé majd nyomkodta a dudát. Majd amikor az a sokadik után se mozdult nyomta be a szirénát! Ha valaki életet menteni megy, akkor az minimum megkülönböztető jelzéssel halad és ha látja, hogy kereszteződés van rátolja a szirénát is.

A tűzoltó fasz volt. Szarjon sünt.
  • Tuvok #32298
    Mindig is mondtam, hogy az okostelefonok gödörbe juttatják az emberiséget. Hát tessék.. :D
  • RatBaG #32296
    :DDDDD

• Tirion
    azért ezt most gondold át újra..................persze ne startoljon el,de kötelessége lehúzódni! másodperceken múlhat az emberélet!