37102
-
#32335 Elolvastam... akkora fasság, mint ide Ortaháza.
Miért? Mert ha 3 sáv van, azért nem mész ki a külsőbe, mert nanoszekundumokon belül ott lesz egy busz, kamion, teherhajó, űrrepülő, szárnyas budi, vagy egy lassú fos 80-al. Ezért nem megy ki senki oda személyautóval, mert van agya. Ha meg lassan halad minden sáv, akkor meg főleg nem mész ki egy fasz állító autó mögé.
A valódi probléma akkor van, amikor 2 sáv van és akkor nem megy ki a parasztja a külsőbe, holott mögötte érkezik a fekete gyászsereg 160-al.
Ezt megint valaki olyan írta, aki életeben levezetett 13.400 km-t a Matizában, ebből 800km-t töltött el pályán... -
#32334 Miért nem mennek ki az emberek a külső sávba? - Pszichológusok is megvizsgálták a témát. :) -
#32333 -
kamionosjoe #32332 -
#32331 Araboknál még a jogsi megszerezhetősége előtt Ferrari várja a fiatalokat a garázsban.
Teljesen mindegy hány éves vagy.Ha van pénzed lehet mindent. -
#32330 -
#32329 20-23 évesen nem kell a segge alá rakni egy bika luxus autót... Hál isten mást nem nyírtak ki. Csak a szegény fa. -
#32328 Két fiatal halott, egy atomjaira szakadt Audi A8 és az örök kérdés: megéri?
-
#32327 Traktor alá szorult egy gépkocsi Aszódnál
-
#32326 Ráadásul, a cikk azt írja, hogy a rendőrség még vizsgálja a körülményeket. Pedig, egyszerű. Ott a maci sajt a totojának... -
#32325 7:24-nél az katonai Urál, sem sok túlélőt hagyott maga után.
Kíváncsiságból rákerestem és sajnos igen link
videó
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.08.29. 15:56:18 -
#32324 Itt az ismert kutyás, meg a piros-fehér kéményes kereszteződés is. A csecsen "parlamenti helyettest" meg gyakorlatilag kivégezték..
-
Bebut #32323 Ha nem dobja el, akkor meg meg is tud állni. -
#32322 Boldog Szülinapot haver! :D
Ha gyorsabban jön lehet alá is csúszik...
-
#32321 -
#32320 Új -
#32319 Már 3-x4 írtam neki, hogy angolul is feliratozhatná... :/
Próbáltam kifürkészni, de akkor tényleg kritikus az állapota a kislánynak :/
-
#32318 Baccameg, hát ha valakit érdekel, 2:55-nél annyit kihámoztam, hogy a sofőr (1960-as nő Lada Grantával) elvesztette az uralmát a kocsi fölött, bolt teraszának ütközött, ő könnyebb, míg a falnál álló kislány (szül. 2005) súlyos sérüléseket szenvedett, újraélesztették, jelenleg is küzdenek az életéért. :/ -
#32317 -
#32316 -
#32315 aucs
-
Tirion #32314 1:25-nél kiszállnék és pofánbasznám a nagymamát! az az autó gyök2-vel ment.....és még a maminak állt feljebb,hogy leszarta a kisunoka felügyeletét az anyával együtt -
Tirion #32313 igen ez alap! engem is úgy tanítottak a szüleim,hogy ha zöld akkor is nézzek szét és ez úgy bennem van a mai napig,hogy sosem lépek az úttestre szétnézés nélkül.....ellenben a legtöbb fiatal / én 39/ telefont nyomkodva, fejessel, simán lelép mindenféle szétnézés nélkül.....ma már nem tanítják nekik? -
#32312 Mondjuk ez sok mindent elmond a helyi közlekedés szervezettségéről is... :) Azért nálunk ha felbukkannak ilyen gócpontok, előbb-utóbb megpróbálnak közbeavatkozni valamilyen forgalomszervezési módszerrel. -
#32311 Igen, van pár visszatérő hely. :D -
#32310 -
RealCián #32309 Jó rutinos kutyák lehetnek már.. :) -
#32308 Érdekes, hogy az a bizonyos kereszteződés is mennyiszer szerepel benne, ahol mindig kifutnak a kutyák a csattanásra (10:02-től). -
RealCián #32307 Tényleg borzalmas, amit a zebránál művelnek, erre semmiféle felmentés nincs.
De nézzétek meg a gyalogosokat is, akik a legritkább esetben néznek körbe. Sem a szökdécselő lány, sem a rövid szőke hajú nő nem nézett semerre.
Ott élnek, tudják, hogy milyen közlekedési állapotok vannak és mégsem néznek körbe.
Én még akkor is körbenézek, ha zöldet kapok a zebránál. -
kamionosjoe #32306 Bécsben is csak felnyomják a kék fényszórót és mindenki elengedi őket, tényleg csak vészhelyzetben kapcsolják be a szirénát. Sokkal élhetőbb is az a város meg lehet nézni.
Ha egy ember a halálán van attól még nem kell megzavarni a több száz éjszakai műszakost, aki nap közben is pihenni szeretne. -
#32305 Amit a zebráknál művelnek az már gyakorlatilag terrorizmus..
-
Tirion #32304 kívánok neked sok ilyen ladást a tűzoltó,rendőr vagy mentő elé ami hozzád igyekszik....majd a "ladás" eldönti,hogy kell-e sietniük avagy sem -
RealCián #32303 A végén milyen csicska "maffiózó" reklámozza. -
#32302 Ja, ez a másik. -
#32301 Át szoktam klikkelni, de egy balesetes, "oktató jellegű" videóban autóba szerelhető, vezetés közben is használható nyerőgépes játékot reklámozni enyhénszólva is kétes.. -
#32300 Jóideje már reklámokat szúrogat be a videók elejére, vagy végére (volt már a közepén is). A YT úgy egy éve vezetett be valami olyasmit, hogy azok a csatornák, amik nem érnek el 10k nézettséget sem, ne tudjanak gombamód szaporodni és hit-n-run módszerrel lenyúlni a reklámpénzekből járó részesedéseket (ezelőtt talán 1k volt a szükséges minimum nézettség).
A mai (700.) részben is van egy nagy repülés 8:04-től, csoda, hogy a fickó épen szállt ki belőle. -
#32299 Tűzoltó: Mindenki tudja mit kell tenni. Én is tudom. De ott abban a helyzetben nem mentem volna át a piroson és nem is húzódtam volna félre, mint nincs hová.
Nem mellesleg rohadtul nem lehetett sietős a tűzoltónak, mert világosan látszik, hogy NEM használt megkülönböztető jelzést! Annyit tett, hogy beállt a roncs mögé majd nyomkodta a dudát. Majd amikor az a sokadik után se mozdult nyomta be a szirénát! Ha valaki életet menteni megy, akkor az minimum megkülönböztető jelzéssel halad és ha látja, hogy kereszteződés van rátolja a szirénát is.
A tűzoltó fasz volt. Szarjon sünt. -
#32298 Mindig is mondtam, hogy az okostelefonok gödörbe juttatják az emberiséget. Hát tessék.. :D -
#32296 :DDDDD
-
Tirion #32295 azért ezt most gondold át újra..................persze ne startoljon el,de kötelessége lehúzódni! másodperceken múlhat az emberélet!