Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát ez már az a szint, ahova nem süllyedek. 😊

reflex (főnév) Biológia: Akaratlan izomműködés; gépies visszahatás. A test gyors válaszreakciója egy környezetből érkezett ingerre szándékos vagy tudatos irányítás nélkül. Ezt a gyors mozgást kiváltó idegműködés.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 17:11:14

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

te nagyonokos ennyi erővel ha az előtted lévőnek felvillan a féklámpája te satuzol egyet? nemigaz? ,merthogy reflex....tudod aki tud vezetni az nem csinál hírtelen manővert még vészhelyzetben sem! Emberünk szar sofőr,mert beborított egy Buszt tele utassal csak,mert képtelen volt a reflexein uralkodni ami egyébként alap dolog lenne ha beülsz egy gépjárműbe! Sajnálom,hogy ennyire buta és veszélyes vagy és még vezetsz.....
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.12.19. 17:07:49
Roger6
Sajnálom, ha nem érted a reflex működését, ismét magas színvonalon társalogtam veled, és az érveid megint hasonlóan meggyőzőek voltak, mint eddig. <#nezze> Te fotelkirály. <#nevetes2>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 17:03:37

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

a lényeghez megint nem sok közöd volt! remélem biciklid van maximum
Roger6
Ja, sokszor előzi meg őket is egy autó, és kerülnek hasonló helyzetbe. 😊
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 16:58:24

a hülye példáddal amúgy naponta lenne 2-3 légikatasztrofa
Roger6
Mindenki tudja mit KÉNE tenni. De a reflexet felülírni nem ilyen egyszerű.

Totti5
Ott voltál?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Roger6
Veled még ilyen nem esett meg, világos. Gondolom el sem vágtad soha az ujjad késsel, nem vertél kalapáccsal rá soha, nem vágtad be a fejed sehova, amelyek után mind reflex szerűen viselkedsz. Te ilyen steril gyerek vagy. Hogy értsd, ez mind olyan szituáció, amire nem számítasz, ahogy a buszos sem arra, ami történni fog.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 16:55:22

nem érek a forró lábashoz,hogy ne égesse meg a kezem! aki ilyen szar buszsofőr az legyen postás egy biciklin!
Roger6
A reflexek meg felülírták az alapszabályt. Ezért fotelokosság a nem rángatjuk. Mondom a példát: hozzáérsz egy forró lábashoz - egyből elkapod a kezed. Csakis akkor tartod ott, ha erre előtte tudatosan készülsz, és tudod mi fog történni. Ha viszont tized másodpercek alatt csinálsz valamit, az reflex, nem tudta, hogy ez fog történni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 16:51:34

ez nem fotel okosság ez alapszabály egy ilyen járműnél!!! nem érted,hogy 50 emberért felel? aki erre az alap dologra képtelen azt minek engedik egy busz volánja mögé! kérdezz meg egy buszost,hogy kurvára nem rángatjuk a kormányt ez nem személyautó! A buszsofőr is hibás itt ,de keményen!
Fotelből okosnak lenni mindig egyszerű. Ezt kb olyan mint amikor a bíróságon egy szakértő előadja mit kellett volna tennie a sofőrnek és ezt 3 hónapon át elemezte, miközben a sofőrnek volt 1 tized másodperce dönteni.

Igen persze lehet, hogy nem rántotta félre a kormányt, és az autó felborította. De a lényeg, hogy a buszosnak semmilyen körülmények között nem szabad félre húzni a kormányt. Ő 50 emberért felel, akiknek az életét nem kockáztathatja azért, hogy esetleg elkerüljön egy autót. A reflexekkel nem lehet mit kezdeni, én is elrántanám szerintem, de nem is vagyok buszsofőr.
Jó kis Veszprémi Mikulás rally 😄

Alien69
Sajna, semmi sem ilyen egyszerű. Nem voltunk ott, nem tudjuk, mi lett volna ha... Ha a busz elejét megtolta a pörgő autó, az utasok azt érezhették, hogy a sofőr rántotta félre. Ha lenne fedélzeti kamera, az talán segíthetne, de így csak találgatás...<#confused>

Igen, de a buszos megpróbálta kikerülni, és ez volt a hiba. A buszosnak nem szabad elrántani a kormányt, mert felborul a busz és ez lesz belőle. A győri kosaras lányok is így jártak. A buszos elrántotta a kormányt felborultak az árokban. Ha tartotta volna egyenesben legyalulják az ő sávukba átjövő kocsit, de a buszon lévőknek nem lett volna baja. Így meghalt 1-2 ember, meg valakinek amputálni is kellett a lábát.
Alien69
Ember. Azt ugye vágod, hogy NEM (ismétlem n e m ) a busz előzött!!! A BUSZT előzték, és az előző bénaluzer volt (vagy esetleg csak tapasztalatlan láma), és vissza téréskor elvesztette az autója felett az uralmat, majd neki csapódott a busznak, aminek szintén esélye se volt ilyen behatás elkerülésére. <#vigyor1>

akkor viszont végképp nem értem a buszos manőverét
PetruZ
Többen is mondják a busz utasai közül, hogy elkerülhetetlen volt, a megpördülő kocsi csapódott neki a busznak előbb.
Roger6
Nyilván csak azt tudják büntetni, aki szabálytalan. Akárhogy is csűröd csavarod, akinél minden rendben van, azt nem büntetik.

ja értem: nyílván mindenki szabálytalan és ő nagylelkűen mégis továbbenged ha szimpatikus neki az igazoltatott személy...ez mennyivel jobb verzió?
Roger6
Bele tud kötni = valami szabálytalanságot talál, jogosan. Szóval nem arról van szó, hogy megállít, és kreál egy nem létező szabálytalanságot ellened.

"akármibe belekötni" már elnézést ,de a rendőrnek nem a kötözködés a feladata! Amelyik kötözködik az egy pöcs! Állítson meg ellenőrizze amit kell ,de ne kötözködjön!
Master91
Bizony.

Én se morgok ha leállítanak közúti ellenőrzésre, tudom jól hogy akármilyen állapotba is van a kocsim valamibe bele tud kötni és jogosan.
RelakS
0:47: BLAM! .... Nothing to see here, és a karambolt okozó szépen elhajt <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

slRa4fV9t
Aki rendőrrel baszakodik az meg is érdemli. Nem azt mondom hogy meg kell alázkodni előttük de a ló túloldalára sem kell átesni mert pillanatok alatt előkerülnek olyan paragrafusok ami végett megbaszhatnak.

w77d
Én kimondottan örülök ennek, hiszen a kamerák miatt úgyis meglesznek, csak a büntetésük lesz sokkalta durvább.

Sippie
kemény hogy a balesetek okozói hogy elhúznak a picsába, mintha mi sem történt volna.

Tirion #31154: hát szerintem ez reflex.
gordon 24
Ez olyan mint a Titanic. Mindenki tudja, ha pofával neki ment volna a jéghegynek nem süllyed el. Így, hogy megpróbálta kikerülni elsüllyedt meghalt 1500 ember.
Rossz döntés? Nem! Mindenki ki akarja kerülni. Ennyi.

Downhill!!

és már megint: Busszal nem kerulgetunk nagy sebességnél meg pláne......milyen buszosok ezek??
PetruZ
Közben a hírek szerint a könnyebben sérült buszvezető azt mondta, hogy egy autó előzte őket a belsőben, de a sávba való visszatéréskor megcsúszott és kipördült, a busz megpróbálta kikerülni, ekkor borult fel.

És akkor aktuális a friss CCT-150 is sok kicsúszással és elrepüléssel (pl. 5:40, vagy 6:04).
RelakS
Én ugyanezt a 24.hu-n láttam.

Piros autónak szépen eltűnt a fara <#guluszem1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PetruZ
Nagy baleset a lefagyott M3-on is.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Az ipse megcsinálhatta volna a hónap videóját, ehelyett egy értékelhetetlen fos lett a folyamatos rángatás miatt, az álló kameráról már ne is beszéljünk...

PetruZ
Felrobbant egy tartálykocsi Baltimore-ban, ahol az ónos eső miatt 55 autó csúszott egymásba. A cikk és a videó külön.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.12.17. 22:34:58
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Azért a simán nem egészen ezt jelenti, de inkább meg sem kellett volna próbálnia.

Érthetetlen, hogy miért úgy kerüli a teherautót, hogy kifli alakban visszahajolva lefejelje a hátulját??
Simán átsliccolhatott volna...

cement
vagy ahogy felvidéki barátom mondaná; magára baszta a szopóbódé ajtaját.

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
Ikszedik hatványra emelte a rábaszást.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Roger6
Uhh bazmeg... <#wow1>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
1:20 - ááááééééééjjjj!!! Asztakurvaszentségit! <#hehe>

gordon 24
NA ezért mondom, hogy ezt az egész dolgot saját magadnak generálod. És hibáztatsz másokat érte, akik egyébként max annyiban hibáznak, hogy nem a vonalnál állnak meg, hanem előrébb gurulnak. (amit egyébként azért tesz, hogy lásd hogy ott van. Ne a két autó között álljon takarásban.) A saját frusztráltságod vezet ehhez, nem a motorosok..És nem bántásból írom. Tehát tényleg ne vedd annak, de ez a saját agyad... :-)

Tehát hogy egy klasszikus idézzek (kontroll - Mucsi) Muki a környezete produktuma. :-)

Downhill!!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
<#eljen> <#wave>

Köszönöm a választ, így más értem, teljesen rosszul tagoltam, így jött ki nekem belőle hülyeség, illetve, hogy a bicikliket is itt említi, amiket tévesen motornak olvastam. De akkor így kell tagolni:

Ha a járműveknek útkereszteződésben, útszűkületekben, szintbeni vasúti átjárónál vagy egyéb forgalmi okból meg kell állnia, - előre sorolás céljából
-étkerekű motorkerékpárral, illetve kétkerekű segédmotoros kerékpárral (belsőégésű motorok) az álló járművek mellett, vagy azok között
-kétkerekű kerékpárral (bicikli) az úttest szélén, az álló járművek mellett jobbról
szabad előrehaladni

Köszönöm a felvilágosítást! <#worship>
Utoljára szerkesztette: VJP, 2016.12.15. 16:17:45

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)