Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg nekem lenne olyan VIP soföröm aki ilyennel dicsekszik, hogy kit , hogyan ütne el , mert kikerülni , bizony nem kerülünk ki semmit, akkor rövid úton válnék meg töle. Ez bizalmi állás, kb. mint a testör, bár Bunyós pityu meg Kelemen annácska nálam nem VIP. Amúgy kiváncsi lennék egy másik autót sem kerülne-e ki az illetö, hisz pusztuljun a férgese, utána , hogyan juttatja ki a VIP-t a veszélyhelyzetböl. Na mindegy. A kérdés költöi.
Konteóssal vitatkozni, mint galambbal sakkozni.
Szóval szerinte ha valaki 213434912312312 km-t vezet (szorozva 1021232134214-el) hetente, az egyenlő azzal, mintha állandóan vezetéstechnikai tréningre járna. Nem érti azt a részét, hogy attól még nem kerül ilyen helyzetbe, mert valaki 20 éve napi 12342345234423 km-t vezet. Én ezt leírtam neki privátban is, amire annyit írt, hogy én nem értem. Jó, hát akkor nem értem (persze semmi indoklás vagy valami, csak úgy odahányta). Szóval tudd meg, ha valaki sokat vezet, az tökre ugyanaz, mintha heti szinten sok-sok órát töltene vezetéstechnikai tréningen. Világos. Hiszen naponta ugranak eléd szarvasok, mennek beléd oldalról, lesz defekted, meg minden, amit egy térningen tanítanak. Ja nem.
Szerintem engedd el, én már írtam egyszer, hogy ez az szint, ahova nem kell lesüllyedni. Tarts velem te is. és hagyd rá <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.26. 00:31:23
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
szóval bőven volt tapasztalata, csak éppen balfasz sofőr volt és ezért emberek haltak meg
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.12.25. 18:11:19
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Pl online bajnokságok vagy public szervereken (publikba sok az idióta akik direkt ki akarnak lökni) ezt jól lehet gyakorolni 😊
Persze valóságba lehet, hogy mást csinálnék (még nem volt sok ilyen szitu, de sok mindent a szimből tanultam és tudtam hasznosítani dolgokat a valós autóvezetéshez), de a hirtelen döntés képességét és a reflexet talán így meg lehet tanulni.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.12.20. 14:02:43
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.20. 13:42:52
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
mellesleg az esti berlini akció nem baleset volt hanem tudatos terrorcselekmény és célzott gyílkosság! Az a baleset,ha benézel egy macisajtot és kiszaladsz a főútra és csattansz egy autóval aki fellök a villamosmegállóba és ott elütsz egy embert.....az,hogy szándékosan a tömegbe vezetnek gyílkolási szándékkal egy kamiont aminek megölik előtte a tulajdonosát és elveszik tőle az egy kitervelt,szándékos gyílkosság!
Rendszerváltás után, mikor kiszabadultak a magyar túristák az osztrák hegyekbe, havonta jöttek a hírek, hogy a magyar túrista buszok hogyan nem tudtak lefelé megállni, és haltak meg az emberek. Persze itt köze volt a buszok álapotának is a dolgokhoz, de a sofőrök is hibáztak, mert lefele beletapostak a fékbe, és mikor gyorsult tovább a busz, vissza akartak váltani, de akkor már nem lehetett sebességbe rakni. A fék persze addigra már rég elfogyott, és megkezdődött a száguldás. Ezt mind reflexszerűen csinálták, azokból a tapasztalatokból, amit itt az alföldön szereztek. Ott az nem volt jó, a váratlan helyzetet mem jól reagálták le. Én akkor még nem éltem, de ezt nálam sokkal okosabb emberek mesélték, és nekik elhiszem.
Ja és persze, simán leúszom Katinkát, de nem is értem, ez mért lenne kérdés.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.20. 08:15:21
És jó a példa a kommandósokkal,harcművészekkel,sportlövőkkel,úszókkal,pilótákkal, stb. stb. az a saját szellemi fogyatékod ,hogy nem érted....jó éjt!
Ez nem rád vonatkozik: bár tudom, itt az SG-n nincs olyan dolog, amit valaki ne tudna sokkal jobban, okosabban megcsinálni, mint az adott személy adott helyzetben. Szerintem itt még Hosszú Katinkát is leússzák a faszba sokan. Pedig ezen emberek nagy része még TV-n sem látott hasonló manővert, nem hogy élőben, vagy akár sajnálatos elszenvedője lett volna. Az meg, hogy nem értik a reflex fogalmát, működését sokan, több, mint aggasztó. Siralmas.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 23:55:45
<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.12.19. 17:20:48
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.12.19. 17:17:13