37102
-
#32415 -
#32414 Jó hát az alap feltétel. Mert ugye a vecsési alul járóban is derékig áll a víz egy eső után. De a másik oldalt ugye amikor átépítették ott az utat megcsinálták. Tehát ha a Rákóczi hídtól mész nem férsz át alatta, ha az Árpád hídtól igen :-) Tök logikus.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.23. 14:05:41 -
#32413 Ahhoz normalis vizelvezeto is kell, mert amugy egyeb erdekes dolgok fognak tortenni:D -
#32412 Mennyivel egyszerűbb lenne, feltörni a betont, majd egy kb 50 centit leásni azt joccak. Ugyan az mint nálunk a kőbányai út Hungária körúton lévő vasuti aluljáró. Ott is több éve mehetnek kerülőt a kamionok. Jobbra Kőbányai, majd Pongrác út, Kerepesi és vissza a Hungáriára. Ahelyett, hogy nagyjából 1 hetes munkával lejjebb ásnák, mint ahogy a másik fele megvan csinálva.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.09.23. 12:23:17 -
#32411 Kapott már új jelzést a "híd"
-
RealCián #32410 Összeszámolni is nehéz, hogy mennyi kölcsönzős Penske és Budget teher akad fenn.
Szerintem a Penske már külön szerződésbe írja ezt a hidat.
Amúgy a reklám nélküli fehér dobozosak is többnyire kölcsönzősek.
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.09.21. 22:06:20 -
#32409 Durva, hogy ekkora dögöket lehet ott vezetni sima személyautós jogsival. -
#32408 -
RealCián #32407 Amerikában nagyon sok a teherautót vezető alkalmi civil. Ott bevett szokás, hogy költözéskor vagy nagyobb szállításnál kibérelnek egy teherautót, nem kell hozzá külön jogsi.
A videón is egy Penske van, az is egy teherautós kölcsönzős cég, tuti valami tök amatőr vezeti -
El Gigante #32406 durva -
#32405 Az egy dolog hogy alkalmatlan a vezetésre mint hivatásos sofőr, de hogy a piroson is átmegy...
-
#32404 -
#32403 Minden évben követel pár áldozatot. -
#32402 -
#32401 Az életével fizetett érte.. -
memphis1985 #32400 3:50-nél a motoros????Mit gondolt???Mennyire lebontotta az autót????
-
#32399 Nem tudom, hogy mennyivel ment, meg mit csinált. Meg bőven lehet, hogy ő volt a hunyó. Viszont minden héten történik kb 10 baleset ezen az úton. Nem 100% hogy az autósok hibája az egész. Nyilván rá lehet fogni, hogy igen, de ennyire nem balfaszok. Szóval változtatni kellene. Pl ott a gyömrői út abszolút nincs nagy forgalma, mégis 4 sávos. 2x2. Miért nem a gyorsforgalmi 4 sávos? És a Gyömrői lenne 1x1. Szóval az egy elbaszott út, és azzal, hogy a 90 ről lekorlátozza 70 re, nem lesz kevesebb baj. -
#32398 -
#32397 De miért csapódott neki? csúszós volt az út? esett? fix 70el ment? miért nem a körülményeknek megfelelően? neki lehetne csapódni minden nap akárminek, de annyi legyen már a sofőrben, hogy érzi meddig nyomhatja... ha télen a tábla 90et mond, nem megyek annyival, ha szar az út akkor sem. -
#32396 A kommentek ott is tele vannak trollokkal... Az egyiknek pl az a baja, hogy persze, ez is álló képpel videóz. Amúgy, fel se tűnt, hogy van valaki még a darun, csak a kommentek között írták, hogy 0:5-nél látszik, hogy elkezd kimászni...
Persze, a trollok között megjelennek az orosz-lengyel "barátság" képviselői is. -
#32395 rip darukezelő... -
#32394 -
#32393 Na pont ennyit ér az a 70-es tábla. Nem a sebességgel van baj, hanem azzal az elbaszott úttal ami ott van.. -
#32392 A Ferihegyin ma megint két halott... -
#32391 A híres angol hidegvér :) -
Durva baleset a Ferihegyi úton - csoda, hogy túlélték a rommá tört kocsi utasai - fotók
-
#32389 -
#32388 -
#32387 Szinte minden nap, mikor átgyaloglok a Vörösvári - Vihar sarkon a zebrán, elgondolkozok, mennyit kaszálna itt egy sárgát figyelő kamera minden egyes lámpaváltásnál (azaz kb. félpercenként)... -
Tirion #32386 a hídon a csaj! atyaúristen -
Tirion #32385 én még kocsival is kivárok ha én vagyok az első a zöldre váltásnál, nem annyira,hogy feltartsam a sort vagy ledudáljanak,de nem Fittipaldiként indulok,pedig fekete BMW-m van............ -
#32384 Mindenféle kereszteződésnél, átjárónál lassítok, megnézem. Ingyen van, semmiből nem áll, viszont ha valaki nem figyel akkor az sokba kerül...
Piroson rendre átmennek, Pesten főleg, ott mintha kötelező lenne, talán még fel is vannak sokan háborodva mögöttem hogy sárgánál megállok, mert csak azt látom hogy eközben még 2 autó mellettem lévő sávban átmegy a már piroson. -
Stockbauer33 #32383 8.18 Az rendben van h nincsenek véletlenek.De így?! -
memphis1985 #32382 Pfuuu ezek a Ruszkik!!!Mik vannak itt megint??!!
-
#32381 Mi a jó büdös faszt keresnek gyalogosok egy 4 sávos úton??!! -
#32380 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#32379 Én zöldnél még várok is pár mp-t, mert kurva sok ilyen idióta van autóval. Csak megjegyeztem, hogy a Matiz piroson ment át, sem többet, sem kevesebbet nem akartam írni. -
Tirion #32378 a zöldnél is szétnézek!!! ráírják a tolószékedre,hogy a zöldön mentél át vagy a koporsódra.....vagy szétnézel? -
#32377 Ja, meg a Matiz piroson megy át, azt se felejtsük el. -
Tirion #32376 ezek öngyílkosjelöltek! faszért nem néz szét???? attól függetlenül,hogy a Matiz vagy mi is paraszt érthetetlen,hogy az emberek basznak szétnézni és kb a halálba lépnek mindenegyes zebrára lépessel