Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lezártam részemről. A biztonsági öv életet ment. 423423423x be lett bizonyítva. Amelyik buszban nincs, azt meg ki kell vonni a forgalomból, vagy utólag biztonsági övvel ellátni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szoktam volán busszal utazni. A biztonsági öv annyi, hogy a csípőmet lefogja. <#wow1>#wow1> De a felső test az össze-vissza csapódhat,
biztos nem tesz jót a gerinc alsó csigolyáinak, az a biztonsági övnek nevezett szar. <#kuss>#kuss> Ergo, még az is lehet, hogy azért nem tudnék kimenekülni, mert lebénított az öv miatt szét csúszott rész. (de a fene tudja, NEM szeretnék olyan helyzetbe kerülni, ez a lényeg)<#whatever>#whatever>
Szerencsés,hogy egyáltalán élve kiszállt ebből a többség.
RIP

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A baleset pillanatában Laura a barátja melletti ülésen aludt. Az ütközés következtében lecsúszott, és beszorult az ülés alá"
R.I.P.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.22. 20:32:11
Emlékeztető... és ezek itt kb. jó ha 50-el mentek, nem ám 110-el, mint az olasz balesetnél :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.22. 19:50:59
LINK
Használata egyszerű. Neki tolni az üvegnek erősen. A mechanika meg egy pöcköt üt nagy erővel az üvegnek, ami ettől tuti betörik. Mérete kompakt.
Lehet, van EU raktárból is, de a szín nincs jelölve, kicsit drágább, és nem tuti, hogy hamarabb itt van, mint kínából. kivéve most, a kínai ünnep miatt:
EUs raktárból.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.01.22. 13:51:35
Megmondtam :-/
Miért nincs a buszon biztonsági öv miközben mindenki mást halálra büntetnek érte? (Mondjuk én még soha nem kaptam ezért büntetést, de kb. az összes ismerősöm már igen.)
Most olvasom egyébként, hogy néhánynak az lehetett a végzete, hogy az ülés alá csúsztak és nem tudtak kijönni miközben már égett a busz :-(
Unokaöcskös kiért reggel 5-re.
Azóta nem engedték be azonosítani az intenzívre.
Meg kell várnia a konzulátust...
Update 2:
Sikertelen lett az azonosítás.
DNS vizsgálatra lesz szükség, hogy valóban nagybratyó az-e vagy sem...
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2017.01.22. 11:41:06
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.01.22. 10:32:17
Lányom osztálytársai ,barátai .....:(((
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem tudjuk, hogy mi van vele.
Senki semmilyen infót nem adott, a konzulátus sem.
Vélhetően (reménykedünk), hogy Ő lesz az akit intenzíven látnak el.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: Héeder, 2017.01.19. 23:30:25
Szerencsétlen néző mekkorát repül.
Mondjuk ha valaki ilyen idióta, hogy a jeges kanyar külsőívétől egy méterre guggol, nulla menekülési eséllyel...
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”