37102
-
#32455 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Állatok vs autók/motorok 2 - vigyázat, több helyen is véres, ill. állatok szenvedése, elpusztulása látható! -
#32454 No igen. Ezzel ugye ha onnan egy villamos jön ki, akkor is az autós a hibás, mivel a kötött pályás járműnek van elsőbbsége... Igaz, azt elhagyta, és forgalommal szembe, szabálytalanul haladt, de a sofőrön nem volt sapka. -
#32453 érdemes elolvasni:
ELVENNÉK A SOFŐR ENGEDÉLYÉT, MIUTÁN ITTAS, SZABÁLYTALAN KERÉKPÁROS HAJTOTT AZ AUTÓJÁNAK -
#32452 Három halott, három sérült Debrecennél
-
#32451 -
#32450 -
#32449 abban a ködben nem semmi -
#32448 A lengyelek profik ebben. -
#32447 -
Tirion #32446 Jogsit örökre elvenni!!! ez egy szellemi fogyatékos -
#32445 -
#32444 Igaziból egyik se jó. A mienk is egy borzalom. Indokolatlanul sokáig tartják lent a sorompót, indokolatlanul korán állítják meg az áthaladó forgalmat. Legalábbis, itt Budapest-n belül. Másutt ennyire nem gáz, már, amennyire van tapasztalatom. De, szoktam távolsági busszal menni Pécel-Isaszeg vonalon, ott relative még jónak mondanám. De, itt Pesten a hévnél már akkor pirosra vált, amikor a szerelvény beáll a jóval előrébb lévő megállóba, és hosszú-hosszú percekig piros tök feleslegesen. Meg is van az eredménye. Nagyon sok gyalogost gázol el a hév, mert megunják a várakozást, és át sétálnak.... A Kőér utcai vasúti átjáró is kabaré. Főleg, mert 3 irányból torlódnak a járművek, és mindig van pár kecseg bmw/mercis, aki furakodik. Ezen kívül, pl a 14. kerületből a 13.-ba van egy sorompó kombó. Több sorompó egymás után. Igaz, van, mely használaton kívüli jelenleg.
Teleki Blanka utca
Az utolsó sorompónál ki is van íra:
"10 percen túl is zárva tartható"
Igen, VAN, amikor jóval tovább kell várni, persze, feleslegesen. Mivel, igaz, jön a vonat, csak irreálisan hamar lezárják. -
#32443 Kisvárdát kettévágja a záhonyi fővonal. Egyik felén van maga a fő városrész, minden központtal, másik oldalon inkább falusiasabb, több nagy gyárral... és a kórházzal (ami járási szintű centrum is, kiemelt mentőállomással). A két városrészt két nagy forgalmú út kötötte össze a síneken át (meg néhány kisebb). A 4-es főút is a városi fél mellett megy el. Mindkét sorompó 15 percen túl zárva tartható - volt, elég sokáig. Aztán mikor már életeket és a mentést veszélyeztette, a kórház felé vezető kapott végre egy felüljárót (ez már tizensok éve volt, nem most). Végül a helyzet furcsamód azzal oldódott meg, hogy a MÁV lepusztításával a fővonal forgalma is csökkent, így a többi átjáró már nem okoz annyi gondot... -
#32442 2 hete jöttem egy várost elkerülő úton, de ott van egy vasúti átjáró. Túlzás nélkül állítom: negyed órát vártunk az egyetlen mozdonyból álló gépre. Nagyon sokan fogták magukat és egyszerűen megfordultak, elmentek a cirka 4 km-re levő felüljáróhoz. Olyan hosszú volt a sor már, hogy legalább 100+ autó torlódott fel mögöttem (2. voltam a sorban). Ez minden csak nem normális.
És igen erősen fontolgattam a 10. perc után, hogy fogom magam és átmegyek a piroson, mert totál belátható volt az egész 500-500 méterre és lófax se jött. Amikor meg jött, akkor nagyon lassan. Ja, az 100.000 Ft és a k. anyámat, de ez akkor sem normális és pont az ilyen nem normális dolgok váltanak ki az emberekből további nem normális reakciókat. -
RealCián #32441
Érdekes, vannak országok, ahol meg tudják oldani, hogy a vonat érkezése előtt 1 perccel engedik a sorompót, nálunk meg nem ritka a 10 perces várakozás. -
#32440 "...és akkor kiszálltam a buszból, hogy integetésemmel megállíthassam a 130km/h-val haladó gyorsvonatot."
Agyhalott. -
#32439 a sorompót akkor is levitte.
a buszban sem kevés kár let.
nem tudni a buszon ki maradt fenn. -
#32438 Integet a kanyarban jövő vonatnak. A hülye baromja.
A sofőrtől meg el kell venni a jogsik örökre ez gyilkossági kísérlet volt. -
#32437 ez sem megy át a sorompón.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.10.01. 07:50:17 -
Tirion #32436 ezek lelkes amatőrök többségben,de még annak is szarok,mert vezetni nem tudnak az holtfrankó -
RealCián #32435 Még csak át sem kellett volna törni a sorompót, elég lett volna ha előregurul a másik sínpárra, mögötte máris elfér a vonat. -
El Gigante #32434 egy autó volt előtte, miért nem ment tovább? -
#32433 Lehet én vagyok suta, de eleve nem indulok el amíg a fény nem vált és a SOROMPÓ nem áll be nyitott helyzetbe. Ez is elkerülhető lett volna, de már mindenkinek viszketett a segglyuka hogy indul, amikor még mozgott!!! a sorompó... és egy másodpercre nem áll meg nyitott pozícóban mert azonnal váltott vissza és piros jelzés. -
#32432 Nagyon sokan nem tudják, hogy egy kisujjnyi törőelem tartja az egészet, pont ilyen esetek miatt, és sajnos nem mernek menni. Régen rossz igen, de nálunk is kéne erről pár szót ejteni pl. a KRESZ tanfolyamon. Indokolt sorompótörésnél (veszélyhelyzet) nem fognak miatta csekket adni. -
#32431 Ha ezt oktatni kell, akkor mar regen rossz:D -
kamionosjoe #32430 Egyik német tévén láttam erről egy oktató videót, ott is az volt a tanács, hogy ilyen esetben át kell törni a sorompót. -
#32429 -
#32428 Sminkkészletes ridikül kivesz, ajtó szépen becsuk. Jólvan. -
#32427 Bekerítették a marslakók sorompóval. Nem akarta megrongálni a sorompót? Ki tudja, milyen kárt tett volna az autóban. -
Tirion #32426 a másik is fogyatékos volt -
#32425 De miért nem tolatott vissza át a sorompón? Félt, hogy összekarcolj a kocsit? Az így most jobb. -
KaBuTo666 #32424 -
#32423 szerencsére az ajtót becsukta -
#32422 -
#32421 -
#32420 -
Stockbauer33 #32419 http://babara.hu/2017/09/23/megint-halalos-baleset-a-hatoson/#! -
#32418 Nem. Traumaticseszkaja amputacija jobb láb. -
#32417 A csaj gondolom tuti meghalt a villamos alatt. De hát szét se kell nézni..
-
Stockbauer33 #32416 4.46-9.02