37102
  • Tinman #32536
    Nekem sem, de a tábla vonalában mérőket valagba tudnám rúgni.

A cirka 20 éves jogsi szerzésem óta 2x szívtam ezt a táblás fasságukat be, persze külön helyen. Ja és lófax ház nem volt ott, csak külterület, ami az adott községhez tartozik.
  • Tinman #32535
    Dehogy ölt meg öt embert. Komoly fogalom zavar.

Közlekedési balesetet okozott, melyben az ő hibájából meghalt 5 ember. Külön liga, nem véletlenül mások a büntetési tételek.

Példa statuálás: #32530 utolsó mondata...
  • Tuvok #32534
    Engem egy kereszteződéssel visszább vágtak meg, mint ahol 30-as szakasz kezdődött, bíróságra vittem, első tárgyaláson a bíró igazat adott, így a rendőrség átmódosította a határozatát (mert ők megtehették, ha én teszem az hatóság félrevezetése lett volna), és a második tárgyalásra már nekik volt igazuk. Még a féklámpám is világított, ahogy a kereszteződésben fékezek a 30-asra, pedig ötletem nem volt, hogy mértek ott. Jogtalanul nyeltem le a büntit, mert nem tehettem mást. Nem kell gyorshajtani büntihez.

Ez a kislány 20 éves, 4 gyorshajtása és 4 más szabálysértése volt eddig. Szerinted helye volt ennek az utakon ? Most pedig megölt 5 embert. Kin kellene példát statuálni, ha nem egy ilyenen ?
  • Totti5
    12 év alatt még nem sikerült elkapniuk. A rendőr, trafi nem az ellenségem... ezek nélkül még borzaszótbb lenne a közelkedés, mert az emberek buták, képtelenek a szabályokat normálisan betartani, ezért valamennyire be kell tartatni, már már erőszakkal... vicc. De sajnos nagyon kevés a a rendőr ezért csak a közlekedők igen kis %hoz jutnak el. Persze minden sarkon nem állhat, de az kellene.
  • Tinman #32532
    Igazság szerint nem ismerek olyan embert, aki ne gyorshajtott volna már. Aztán vagy lesz belőle baj, vagy nem.

Ez persze extrém eset, csak elmebetegek mennek városban 60 helyett 100-al, de nem tudjuk, hogy a többi gyorshajtása mekkora volt. Amikor kiteszem a dombon lefelé üresbe, a buszmegálló mögött levő yard, meg bemér 70-el és küldik a 30 ezres csekket, az akkor gondolom a nép ellenségének számító cselekedet. Kár, hogy embert nem ismerek, aki ne lépte volna túl már a megengedett sebesség határokat.

Van egy rendőr ismerősöm, meg lehetne műteni, úgy vezet... 2 éve kapott a kollégáitól ő is egy 30 ezres csekket, 30-as táblánál 50.
    Főnököm anyja (70 éves mama), vitte az unokákat a suliba 50 helyett 68...
  • Tuvok #32531
    Többszöri visszaeső gyorshajtó a lelkem, ami elég jó súlyosbító körülmény, ennek egy percet sem szabadna többet börtönön kívül töltenie.
    Csakhogy apuci ismert oligarcha, jó eséllyel a kislány Bangkokban vagy Tahitin fogja napozóágyon leülni a börtönbüntetését...
  • Tinman #32530
    Bezárhatják 40 évre vagy 4 napra is, mi fog változni? Semmi.

Ez már eleve annyira megvisel egy embert, hogy innentől akkor se ülne volán mögé, ha lehetne neki. Jobb ember lesz attól, hogy 10 vagy 40 évet kap? Egy tizedet sem... sőt.

Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell vele példát statuálni és megcseszni 10 évre, de attól, hogy valaki egy gyorshajtó faszláma, attól még nem szándékos emberölés.
  • Tinman #32529
    Vaszilij Zajcev?

• Tuvok #32528
    "A nő 10 év börtönt kaphat."

Ez most ugye vicc ?
  • kamionosjoe
    20 éves ukrán csak kinyírt 5 embert Harkovban.

http://hvg.hu/cegauto/20171020_aljona_zajceva_ukran_oligarcha_autos_video_baleset
  • RatBaG #32526
  • Roger6
    Aha, szerintem is így volt.
  • Pluskast
    Őőő lehet én látom rosszul, de a csaj nem a hátsó ülésen ült, hanem ő vezetett. Az anyós ülésen ülő fószer meg kiakadt és levert neki egy sallert. No persze nem mintha ez mentség lenne a faszi viselkedésére.
  • Tinman #32523
    Amikor kedélyes baráti autókázás közben, a hátsó ülésen levő barátnőd benyögi, hogy nem először sz0pt@ le a legjobb haverod farkát és eszedbe jutnak azok a végtelen csókcsaták...
  • KaBuTo666
  • Tuvok #32521
  • PetruZ
    Ez egy általános angliai felmérés volt. Nem tudjuk, mennyire volt irányított és mekkora merítéssel, de az arányok akkor is kemények. És odaát nem német, meg osztrák levetett roncsokkal furikáznak többségében.
  • Totti5
    Ez tök jó, de valszeg azok válaszoltak akik sosem használták, nincs olyan kategóriás autójuk, nem tapasztalták. Csak a szokásos mantra. Turbó motor rossz, ha van vezetést segítő akkor az rossz. Nem kő, mert a turbó motor nem végtelen élettartamú és mi lesz 20 év múlva meg a többi marhaság ami mindig megy. Jameg az autümata váltó a sátán, csak a kézi, mert az mekkora nagy dolog... elképesztő.

Én azt mondom kellenek és nagyon hasznosak és már elvárás. Dácsia azért Dácsia hogy ami van benne az fapad és a legolcsóbb, ezzel semmi gond, ezért kerülnek annyiba. Aki kifizeti a luxust, de a francokat ez ma már nem luxus amikor egy kisautóban is annyi kütyü van hogy hihetelen. Ez már a középkategóriától bőven elérhető, ha ma valaki új atutó vesz egy rakat mindent kap bele. Nem kell ettől félni, sem elutasítani. Használni kell és jól fög jönni, nem hülyeségből vannak ezek, ha pedig növelik a kényelmet s biztonságot akkor ne legyünk már magunk ellenségei. A luxusnál meg teljesen alap hogy a vásárló a legjobbat kapja meg, a legújabbatt, a tutit, azt amit éppen most fejlesztettek ki mindenki más előtt.

Az meg hogy valaki nem ismeri az autóját nonszensz, de senki nem szakértő ( én sem ). Nekem új autóm van, sok minden van benne, sok mindent tud kiírni, amiről sorra nem tudom mi, és azt sem hogy miért, de ott van a kézikönyv és megnézem, 2perc és tudni fogom, s majd legközelebb már anélkül fogom tudni.

Persze lehet vakon, háttal ülve is vezetni, sokan ezt teszik, sajnos ezért is kell hogy okos legyen az autó. Életet ment.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.19. 20:31:28
  • Tinman #32518
    Betonkemény.

Múltkor olvastam egy orvosról, aki elvileg értelmes ember, hogy leégett a bömös, mert az engine error/check engine vészjelző ellenére tovább hajtott.

"Ezek állatok."
  • PetruZ
    Ide kapcsolódik...
  • Tinman #32516
    Szó szerint mindennapos esetek.

Elsőbbségem volt. Bekanyarodik elém. Indexet NEM használt. Szidom, mutogatok és úgy néz ki a fejéből, mint aki nem érti mi a bajom. Ezek esküszöm neked sokszor nem direkt faszok, egyszerűen olyan ostobák, hogy alapvető feladatokat nem képesek ellátni és nem is értik mi történik körülöttük. Ja, hogy kapott jogsit 40 éve? Ki tudja.

Unokatestvérem (nő) cirka 20+ éve nem vezetett egy métert sem. Gyakorlata nulla, de a jogsit azt rendre meghosszabbíttatta. Na most vettek egy 10 millás verdát, ezt már vezeti. Nem tudok értitek-e? Kint közlekedik köztetek egy olyan ember, akinek 0 gyakorlata, de jogosítványa viszont van. És megteheti és joga van hozzá.
  • Totti5
    Már mindent értek, meló után mennek haza az emberek és öngyilkosak akarnak lenni. Előbb ketten mentek át a piroson, a 2. után 10 mpvel jött a vonat. Lefagytam teljesen, ez nem normális.......
  • Tinman #32514
    Igen, a hidraulika megadta magát. Brutális.

Mondjuk ez valami gagyor tömítés mentén mehetett szét, mert az az edzett acél ennél több nyomást is kibír belülről az ziher.
  • Tirion
    ? az olajemelő szétrobbant?
  • RatBaG #32512
  • desigo
    Apa és kisfia álló autójába rohant egy kamion az M1-esen
    Sokan ragaszkodnak ilyenkor az autóhoz de inkább azonnal tipli a szalagkorlát mögé RIP

• Alien69
    Már, mi van így? Bennem van hiba, az egy dolog, de az gondolom nem hiba, hogy ebben az esetben nem nagyon érzek részvétet.
  • RatBaG #32509
  • RealCián
    Huh, na ez tényleg centiken múlott.
  • Totti5
    Mivel esztergomi vagyok Pest fele mindig arra megyek, kb hetente, két hetente, éjszaka is. Egyrészt nagyon szép, másrészt nagyon élvezetes. Az elmúlt években apránként felújították a legrosszabb szakaszokat, persze van még mit, de alakul. Viszont sok a barom akik azt hiszik hogy versenypálya. Lehet haladni tempósan, élvezetesen, de nem agy nélkül. Este főleg, ráadásul sok a vad is arra, éjszaka csak csorgok lefele vagy csorgok felfele, mert egy kezemen nem tudom már megszámolni hányszor volt hogy szarvas figyelt az út mellett, nekem meg nem hiányzik hogy kilépje az útra.

Ha a sok suttyónak van ideje, pénze illegálisan tenni ezt, akkor kotródjanak már ki egy zárt pályára... ja hogy ott kevésbé lehet beledögleni. Mi van ha éppen Én megyek arra és nekem jön a baromja!??!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.18. 09:18:50
  • Tinman #32506
    Így van.
  • RatBaG #32505
  • Alien69
    Asszem, velem van a baj, hogy enyhe részvétet se érzek...
  • Stockbauer33 #32503
    http://www.automotor.hu/extra/ennel-orultebb-motoros-balesetet-meg-garantaltan-nem-lattal-video/
  • SimaSuna #32502
    Kamion előzött lovaskocsit...Az Astra húzta a rövidebbet...
  • FrezeR
    Nem tudom miért a 41-esen történ baleset képét rakták a cikkbe.
  • sorler
    Bővebben itt is írnak
  • KaBuTo666
    Ez már lassan napi esetté válik...

Halkan megjegyzem, hogy itt a környéken másfél hét alatt 3 ismerősöm szállt el...ugyan ez...bmw, wv, kevés rutin, májerkedtek és meg is lett a baj. Mind a 3 karcolásokkal megúszta, halál eset nem lett egyikből se.
  • Nyiri
    Én motorral szerettem azt a Dobogókő-Esztergom utat, de évek óta rémes minőségű. Gondolom ez volt az utolsó rendezvény.
  • sorler
    Egy fiatal lány meghalt Az éjszakai veretés Dobogókőn rendezvényen