Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
A BMW-s sztereotípiák erősítésére. 😊
Tuvok
A kiírás szerint amit kivettem belőle, hogy Szimferopolban történt, 80 éves volt, piroson szaladt át, 50 éves ütötte el, és a mentőben halt meg.

Pluskast
Gondolom meghalt szegény....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tuvok
Csóró bábuskát csúnyán elcsapták :/

desigo
Szerencsétlen ártatlanok 😞
RIP
RatBaG
cement
BAZZZZZZZ

respect to the man in the ice cream van

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

z0ty4
sárga zászló esetleg?
a csoda orvosi csapat is megérkezett gyorsan 😞

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

sorler

A medellini gokartverseny szervezőinek nem lesz könnyű dolguk, amikor el kell számolniuk azzal, hogy miért állhatott egy hatalmas fa a kerítésen belül, közvetlenül a II. János Pál repülőtéren kialakított alkalmi pálya mellett. A baj megtörtént, Sebastian Mesa gokartversenyző nekicsapódott a fának, koponya-, mellkasi- és lábsérüléseket szenvedett, s egy ideig abban sem lehettek biztosak, hogy túléli majd - szerencsére a legfrisebb hírek szerint állapota stabilizálódott.
Tuvok
Na azért tudnak ezek is:

Pluskast
Remélem soha a büdös életbe nem vezethet többet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

z0ty4

Tuvok
Tekézik, orosz módra.

woman driver
z0ty4
01:20nál mi az istent csinált az a barom a zebrán?
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2017.02.18. 20:35:15

Tuvok

Master91
Ügyészség indítványoz előzetes letartóztatást, az eljáró bíró meg rábólinthat
3 spéci esetben lehet ezt:

- fennáll a szökés, elrejtőzés lehetősége
- tanúkat, bizonyítékokat befolyásolhat, módosíthat
- fennáll a bűnismétlés veszélye

Ha jól tudom a sofőr egy román állampolgárú férfi volt. Román állampolgárú. Külföldi, valószínűleg magyar lakcíme sincs. Simán fennáll a szökés/elrejtőzés, teljesen korrekt hogy előzetesbe terjesztették, de azt nem tudom hogy előzetesbe is helyezték e.
A védője meg persze hogy fellebbez, az a dolga.
FrezeR
Roger6
Stockbauer mindig mindent spoilerbe tesz, már évek óta.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
Teljesen on a téma, nyugodtan írhatod spoiler nélkül is, nincs az a moderátor, aki ezért elítélne téged, ebben biztos vagyok. (Eleve fogalmam sincs, hogy miért teszel mindent kényszeresen spoilerbe, amikor balesetekről írsz/linkelsz a balesetekkel foglalkozó topikban.)

1m km-t levezetett balesetmentesen. Most az 1x hibázott, de úgy, hogy ahhoz kellett a másik fél balesetveszélyes helyzet előidézése is (leállósávos igazoltatás).

Szerinted mit érdemel a sofőr? Komolyan érdekel! A válaszadáskor azt is vedd figyelembe, hogy a büntetés vajon ebben az esetben a társadalom és az igazságosság javát szolgálja-e vagy csak merő vagdalkozás, bűnbak keresés-e?

Ha már volt személyi sérüléssel járó baleseted, akkor meg tudhatnád, hogy még ha meg sem sérülsz, akkor is napokig a hatása alatt vagy és azt is bánod, hogy megszülettél... a lelki sokkos állapot is létező dolog, nem csak a testi. Ergo a sofőr bűnbánása és a hibázás elismerése egy teljesen normális, érző emberről ad képet és kizártnak tartom, hogy ebben az esetben ezt csak megjátszaná.

Pont azt beszéltük a minap a feleségemmel, hogy ha ő lett volna az a rendőrnő és ott marad, akkor a mély gyászon kívül egyebet nem tudnék tenni, még akkor sem ha gondolattal lehetne ölni...

El is érkeztünk az önvezető járművek témájához, mert sem ez a baleset, sem pedig a 16 fiatal halálával járó NEM következett volna be! És akkor még van olyan észlény, aki kerékkötőként, meg géprombolóként a haladás útjában állna. (Szerencsére nem tehet ellene semmit.)

Nekem az imádott keresztapám (iszonyú jó ember volt) és a párom édesapja hunyt el balesetben. Előbbi motor, utóbbi autó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.17. 10:24:05

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tökéletesen látom.Megbántam hogy irtam.Osszad csak.

ha felmentik, mert nem egy helyen olvastam, hogy keményen megviselték a történtek.Ugyan már <#nemtudom>

Roger6
Teljesen igazad van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
Sajnos ez is benne van, de továbbra sem egy elvetemült bűnöző a kamionos, hanem csak egy figyelmetlen ember, akinek innentől fogva pokol az élete... akkor is az lesz, ha felmentik, mert nem egy helyen olvastam, hogy keményen megviselték a történtek, ami meg abs. term. reakció a részéről, mert nem egy gép.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Még jó!

Az egyik életmentő beavatkozás, a másik meg egy rutin ellenőrzés, aminek az élet megmentéséhez semmi köze. El nem hiszem, hogy nem látod a különbséget ^^

Alien69
Ez nem ilyen egyszerű. A kamionos pechje, hogy rendőrt gázolt. Ha átlag embert sodor el, akkor kaphat normális elbírálást. De, rendőrt gázolt, így MINDENT a nyakába KELL varrni, mert csak így lesz állami temetés, meg egyéb juttatások, az elhunyt hozzá tartozói felé. Iletve, ugye a vezetők nem ismerhetik el, hogy fasz rendeleteik vannak, amelyek még 1980-ban is lehet, hogy idejét múlták annál a napi 20 autónál, amennyi volt akkor az utakon. <#szomoru1> Talán lovaskocsi közlekedés mellett maradhatna hasonló rendelkezés, hogy vészsávba intézkedhet rendőr. <#wilting>

Ha mentős csinált vna újraélesztést ugyan ott akkor mást irnál?<#fejvakaras>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Az megvan, hogy a rendőrnős gázolás után a kamionos azonnal elismerte, hogy ő hibázott, de a gyépés bíró szerint fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye ezért előzetesbe akarják dugni? Persze az ügyvédje felebezett.

Ezt segítsen nekem valaki értelmezni!

1. Nem csak és kizárólag a kamionos hibája. Nagyon nem. A rendőrök nem szoktak a leállósávban igazoltatni, se idehaza, se sehol. Az a rendőr amelyik így jár el, nincs tisztában a rá vonatkozó KRESZ-szel és jelen esetében éppen az ő szabálysértő magatartása okozta a saját halálát.

2. Mennyire agyalágyult bírónak kell lenni ahhoz, hogy a teljes felelősségét azonnal magára vállaló kamionost előzetesbe toljuk, mert lehet, hogy másképp elszökne/rejtőzne? Ez egy paradoxon. A bíró meg agyhalott.

3. A börtön alapvető célja a bűnelkövető olyan irányba terelése, hogy az újra a társadalom hasznos tagja legyen. Ennek tükrében, ki az a barom, aki 1-5-ig tartó szabadságvesztést helyez kilátásba a sofőrnek jelen esetben? Az elmondása alapján a rádió felé nyúlt ott tekergetett valamit és a pici félrehúzás a leállóba ezt eredményezte. Melyik ember nem tett már ilyet életeben? Gyanítom az elsodort rendőrnő is, ahogy bárki, akinek van rádiója. Hogy lesz ettől ő jobb és hasznosabb ember, ha ezért börtönt kap és betolják a rablógyilkosok meg a cigómafia tagjai közé?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.02.16. 20:57:42

Totti5
Reakció. M5 kamionbaleset.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok

whiskeyman
Ennyi esze volt, hogy a leállósávban igazoltat...addig nem állok meg, amíg nincs parkoló.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok

PetruZ
Hogy mi van? Kijavult az idő...

gordon 24
Sőt a Fordokban van olyan programozási lehetőség, hogy beütsz az autónak egy kódot amit te adsz meg neki. Ez egyfajta profilt hoz létre. ülés beállítás, kormány beállítást stb stb. És ha akarod sebesség limitet is. Belövöd, hogy mit tudómén 75 nél ne tudjon többet leszabályoz azt csumi. Tehát oda adod a gyereknek beütöd a kódot azt sehol nem száguldozik az garantált :-)

Ez az új galaxy, smax, mondeo kollekcióban már benne van.

Van még tábla felismerő rendszer is. Ha ezt is engedélyezed, leolvassa a sebesség korlátozó táblát és beállítja arra a tempóra a kocsit :-)

Itt leírja szépen ha érdekel valakit : katt

Downhill!!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Monstanság már az új autókban programozható a kulcs. Ha lenne egy erős autóm és a fiam elkérné, biztos azt a kulcsot kapná meg ami 100LE és 130 km/h maximum 😄 Úgy is csak a plázában akar menőzni a kocsival azt úgy is tud ha lassan megy 😄