37102
  • Tirion
    mekkora nevetséges törvény már??!?! mert az ugye előfordul,hogy megvesztegetnek bírókat-ügyészeket ,de itt meg baszki kajakra törvénybe van foglalva,hogy simán "kifizeted az árát" a bűncselekményednek
  • Stockbauer33 #32615
    http://www.blikk.hu/galeria/az-m2-esen-tortent-tragedia-megrazo-kepei/elhszhx
  • Forolto
    Sajnos akkora médiát kapott a baleset,hogy nincs az az isten,aki kihozná.Főleg,hogy elismerik a bűnösségét.Rezesova is leüli,amit le kell ülnie,akármilyen gazdag...egyébként meg jó tanulópénz a maradék életére.Talán még jóember is lehet.
  • Stockbauer33 #32613
    Vár6ó volt
  • RatBaG #32612
  • PetruZ
    Csőlátás, kombinálva a szláv nyomulós stílussal...
  • PetruZ
    Délután megint volt valami a Szentendrein, most befelé, az aquincumi vasúti híd után. Csak a külső sáv volt zárva, de két törött kocsit is láttam, az egyik elég csúnyán nézett ki, bal első kereke hiányzott, stb..
  • RealCián
    Az orosz videók tele vannak féktávon belüli elé fordulásokkal, mintha nem is látnák, hogy jön szemből egy autó 60-nal, 10 méterre.
    Csomószor a Kamaz elé fordulnak ki, nem értem ezeket az embereket.
  • RatBaG #32608
  • kamionosjoe
    Én ezért szoktam bekötni magam még a buszon is, bármi megtörténhet. (már ha van a buszon biztonsági öv)
  • Totti5
    Mer nem kell biztonsági öv, de ahogy látom az utasok is lefejelték a mögöttük ölő padlóját.
  • RealCián
    Azért a teherautósofőr is alkalmatlan.
    Hova tette a szemét, hogy tiszta időben, hosszú egyenes szakaszon, alig forgalomban nem vesz észre egy buszt.
  • Alexease
    Azert busszal visszatolatni autopalyan sem eletbzitositas. A buszsofor gyorsan "kiszallt" az ablakon (0:35) ...
  • Tirion
  • Tirion
    uhh! de hogy a rákba nem látták a motorosok? még nem is lassítottak
  • Stockbauer33 #32601
    https://www.liveleak.com/view?i=9da_1508598258
  • Alien69
    Az az igazság, hogy én is rendszeresen fülest hordok, és zenét halhatok. De! Ez önmagában keveset számít. Az adott pillanat dönti el, hogy meghalok, mert nem hallom a zuhanó repülőgépet. Minden másra ott a szemem, a nyakamon forog a fejem, még arra is, amerről elvileg nem jöhet semmise. Ugyanis, egy dolog a jelen, de a jövőben még kevesebb zaj lesz, az elektromos autók miatt is.
  • Totti5
    Ha én a sínekre megyek akkor a szememmel nézem meg hogy mi a helyzet, ha már sípolnia kell egy mozdonynak, fékeznia akkor ott erőteljesen gondok vannak már és nem a környezeti hangok hiánya.
  • Alien69
    Rendszeresen halnak meg, vagy szenvednek komoly sérülést úgy, hogy "zenét halhatnak". Legutóbb 2 napja:
    Zenét hallgatott a lány, ezért nem hallotta a HÉV sípolását
    A 16 kerben ez rendszeres, hogy a hév gázol hasonló okok miatt. De, múltkor a saját szememmel láttam egy idiótát az Örs Vezér téren, a 32-s busz megállójánál van egy gyalog átkelő hej a villamos síneken. Csak ennyi. Két sin, és ezen át lehet menni. Az idióta, füles a fején. Balról áll be a vili a megállóba. Azt nézi veszettül, és megy át. persze, jobbról is jött, erőteljes fékezés, csilingelés, és éppen hogy észre vette az idióta, hogy jön a másik irányból is.
  • Alexease
    Nem csak a busz mogul, a 2x3 savos uton maszkalnak keresztul, van amikor kozepen allnak nehanyan, es ket oldalt megy a forgalom;) De van amikor egy savot blokkolnak. Necces, mert ha csak lassitasz es elmesz mellette, ott marad az uton a forgamolban. Ha meg szinte megallsz es intesz hagy menjen, kepes megindulni "vakon" es a kovetkezo savokban csapja el valaki.
  • Tirion
    hát aki felnőtt létére a busz előtt lép ki az úttestre az is megérdemelne egy Taigetoszt
  • Alexease
    Attol en is agyfaszt kapok, amikor az autok kozul kitolja a babakocsit aztan korbenez.

A masik "kedvencem" a Rakoczin a Nagy diofa es a Sip utca kozti resz, a Kazinczynal ket buszmegallo egymassal szemben, Urania, Spar, Kazinczy fele belvaros stb. Ott rohangal at mindenki, ami csucsforgalomban, autok kozul kiugralva "izgalmasabb" (mar volt 1-2 fekezesem/kerulesem).

Evek ota lazadnak oda egy zebraert, de mivel meg nem halt meg senki, igy az meg odebb van.
    Majd ha elcsapnak 1-2 embert, akkor: lazadas, peticio, alairas gyujtes, onkenyes ut lezaras, demonstracio, bizottsag alapitas, onkormanyzati ules, terveztetes, EU palyazat, barkacsolas, a kepviselo hosiesen atadja (sose ult BKV-n vagy gyalogolt), aztan general javitas, ujra atadas stb. :))))))

Ja, ez Budapest, a fovaros kozepe, turista osveny...
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.10.22. 19:09:51
  • Tirion
    a kamionos egy fasz! és remélem megbasszák a jogsiját! és hála az égnek,hogy nem történt tragédia

DE!! a fogyatékos anya,hogyan lehet ilyen barom,hogy nem néz szét a kibaszott úttestre lépés előtt???!!!! pláne a saját kisgyermekével akit maga előtt tol az Isten barma?!?!?!?! ezen annyira kitudok akadni,hogy még!

A zöldnél is nézzetek már szét mielőtt az úttestre léptek!!!
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.22. 18:52:56
  • Alexease
  • Alexease
    Nem sok hianyzott!
  • PetruZ
    A VK az inkább az orosz facebook, mint SG. :) Az egyetlen politikailag is elfogadott közösségi oldal ott.
  • Tuvok #32590
    A vk.com-ra (ami egy SG-jellegű mindenes orosz fórum csak sokkal nagyobb volumenben) és egy másik helyre (ami nem jut eszembe, de valami DTP-s, többször volt már AP videókba linkelve) töltögetik fel maguk az autósok, ahonnan Youtube-erek válogatják össze. A térfigyelős meg rendőrségi videókat (pl. moszkvai, krasznojarszki) szerintem a rendőrség holnapjáról, hacsak nincs ezeknek is valami fóruma.
    Például innen, vagy innen, és számos hasonló helyről.
  • Tirion
    ezek az AP videók amúgy hogyan kerülnek erre az oldalra? az emberkék elküldik a felvételeiket vagy ezek a felvételeket a rendőrség begyűjti az esetek után és ők adják ki ?
  • Tuvok #32588
    Elárulom neked, lassítottam én már ott vonattal is emiatt nem egyszer. :D
  • PetruZ
    A friss AP-ben már benne is van az eset, több helyi videóval kiegészítve (kockázott, ill. szűrt felvételek, de így is 18+-osak).
  • Tirion
    szemmel láthatóan nagyon "megviselte" a történet

• Tirion
  • Tirion
    A férfi meghalt a felesége súlyos sérüléseket szenvedett

megahlt 46 évesen és vele halt a 19 éves lánya is

meghalt 28 évesen
  • Tirion
    abban a pillanatban amikor leszart a 60kmh-s táblát a jogairól is lemondott és potenciális bűnözővé avanzsált! Ezen nincs mit szépíteni! Aki gyorshajt vagy átmegy a piroson az mind-mind ugyanezt teszi: lemond a jogairól ha balesetet okoz! Hihetetlen,hogy ez a skypon "buzis" loginnal rendelkező gyerek/komolyan lehet venni egy ilyen embert?akinek 38 évesen ez a skype azonosítója: "Skype azonosító: Homosexualsaregay" itt osztani próbálja a hülyeségét miközben emberek haltak meg !
    Utoljára szerkesztette: Tirion, 2017.10.21. 15:23:21
  • Tirion
    nekem biztos nem, csak az adminnal fenyegetőztél.....legyél férfi
  • n003
    ugye ez azért a mi btk-nkban is benne van .. mert ki hogy értelmezi azt az adott szituban ;)

ja még az eset kapcsán Tinman: Veszélyeztetés! ami szerintem itt is fenn áll és súlyosbítja a büntetést is .. ugyibár 60 helyett 100 semmiesetre sem normális .. nálunk valami 5-10évet olvastam, mig a "sima balesetnél" 2-8év a 2 vagy több halált okozó esetben
  • Alexease
    Naluk valszeg haromfele "btk" van:

- atlag emberek: butetes * 1
    - "fontos emberek" ellen elkovetett: buntetes * 10
    - "fontos emberek" alltal elkovetett: buntetes / 100

• n003
    hogy egy kicsit megnyugodjon a leked nélunk nem szokása a bírói plénumnak a letöltendő osztogatása

azért tegyük hozzá nem ismerjük az adott esetben abban az országban érvényes 'btk'-t .. lehet súlyosabb ill enyhébb is a magyarhoz képest
    Utoljára szerkesztette: n003, 2017.10.21. 14:17:31
  • Totti5
    Persze brahiból, mi másból, mi más szükség lett volna rá, jó poén az erős luxuautóval száguldozni, mert miért ne, megteheti. Ha a rendőr lekapcsolja akkor röhögve kifizeti a csekket, ha elvennék a jogsit röhögve beül másnap anélkül. Ezeknek mindegy. Ha adrenalinból menne a dolog akkor tudná az autó és saját maga határait, mert a vezetés élményéért vezet dinamikusan, és ha valaki így tesz akkor az tudatában van a korlátoknak. Nem véletlen a friss jogsis suhancok ( is ) döglenek bele ( lásd lentebb ), mert nyomja neki dobogókőn, mert szerinte vicces és poén az egész, fun, meg kikapcsolódás és menőzés. Ez nem az, ez nagyon komoly és felelősségteljes dolog. Dinamikusan haladni a közúton felelősségteljes feladat, és aki ezt belátja az ilyet nem csinál, ők a jó sofőrök! gondolom Te is ilyen vagy. S vannak akik félvállról veszik, poénnak veszik. Ők azok akik a tragédiákat csinálják, mert sem a saját, sem az autó, sem a környezeti sem a kreszt nem veszik komolyan.
  • Alien69
    Másképpen fogjuk fel, ennyi. Én sajna, eléggé drasztikus lennék, mert ez EMBER NEM alkalmas példul a normák betartására, hanem sajnos eléggé kőkeményen, anti demokratikus módszerekkel, következetesen KELL(ene) a fejükbe verni dolgokat. De, nem lehet, mert mindig is lesznek olyanok, mint Te, akik meg az ellenkezőjét hajkurásszák. A Te módszeredet már kipróbálták, nézd meg az utakat. Alig-alig van rendőr, és semmi hatásuk szinte a közlekedésre, mert vannak, akik sportot űznek a mások életének kockáztatására. Nem, NEM a sajátjukat kockáztatják, ez KAMU ferdítés. Kimegy a közútra, és szándékosan gyorsan hajt, és kikerüli a szabályokat, DIREKT! Más a mamika, aki benézi. Az se annyira való közútra, de legalább Ő, ha balesetet okoz, nagy a valószínűsége, hogy Rá, amit írtál, megfelelő lenne. Ő ugyanis már NEM fog többé volán mögé ülni valszeg. De, az olyan luvnyák, mint ez a rezesova és társaik, bizony igen! És ezek NEM tanulnak, csak a fizikai korlátozásból. Ez van. Ezeket sajna korbácsolni, fűrészelni kellene, de ugye a humánum előrébb való. had nyírjon ki még pár embert "gondatlanságból elkövetett" közúti akármi miatt. Nem azért, mert szabályokat betartva okozott közúti balesetet!