Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ahol tehát ilyen ki nem táblázott kereszteződés van az úton, ott nem szabad előzni."
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.04.04. 11:46:07
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1. A rendőr, mert cseszett tükröt használni.
2. A sort előző, mert annak mindig oka van, ha kocsisor alakul ki, így rohadt nagy óvatossággal érdemes csak ilyen manőverbe kezdeni. Ez simán elmegy közúti veszélyeztetésnek.
3. A többi autós, mert egymás nyakán voltak (kivétel ez alól az első megelőzött autó). Követési távolság nagyon nem volt ott rendben, így az előzésbe kezdő, ha be is akart volna sorolni, esélye sem lett volna. Szabálysértés.
Szarjon ott sünt mindegyik, de főleg a rendőr, mert a legnagyobb hiba az övé.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.04.03. 23:59:35
★★★★★
Namost egy balra kanyarodó autó ha kikanyarodik eléd, nyilván nem tudsz menetsebességről visszasorolni egy lassú/álló autó mögé, az előzni kívánó autós pedig nem köteles tudni, hogy előtte 10 autóval ki miért szerencsétlenkedik. Amíg nem tiltja semmi, előzhet. Ezért a szabály, hogy nézz hátra mielőtt kanyarodsz. Logikus balesetmegelőzés. szerintem. Legrosszabb esetben megosztják a felelősséget, de nem tudom a polák KRESZ hogy működik.
A zsernyák ott hibázott, hogy a kanyarodást akkor kellett volna megkezdenie (akkor a legbiztonságosabb), amikor a szemből jövő utcsó jármű mellé ér. Ebben az esetben szinte esély sincsen a mögötte lévőknek előzést kezdeményezni szabályosan sem, és szabálytalanul sem. <#hehe>#hehe>
(1) Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi sáv van (párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest) - a (2)-(4) bekezdésben említett eseteket kivéve - a külsõ (jobb szélsõ) forgalmi sávban kell közlekedni.
A meghatározás adott. 😊
★★★★★
Szerintem. <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: gotchaaa, 2017.04.03. 21:33:52
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
36. § (1)
origo
"31. § (6) A balra bekanyarodó jármű vezetője párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton a bekanyarodást akkor hajthatja végre, ha meggyőződött arról is, hogy balról járművének előzését vagy kikerülését másik jármű nem kezdte meg."
- Ez egy párhuzamos közlekedésre alkalmas út, egy főút ahogy elnézem. A rendőr szabályosan kanyarodott, aki előzte a sort az volt a szabálytalan.
★★★★★
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.04.01. 16:25:50

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
respect to the man in the ice cream van
Ez csak egy kisebb koccanás, kb. 25-30km/h körül történik ilyen sérülés, bár ahogy látom a Swiftben a hűtő eltört. Hasonló velem is volt már sok éve. Lemondott az elsőbbségéről az ürge, mert ismerőse jött vele szemben és nyomott egy satut, hogy elengedje, holott a szembejövőnek kellett volna elengedni minket. Hát nem így történt. Satuzott. Megállt. Satuztam, nekicsúsztam az enyhén nedves/fagyos úton. Cirka 30-al ha mehettem és majdnem dettó u.e. kár lett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.