37102
-
#32656 -
Esélyük sem volt -
#32654 Jelenleg nem megoldható, több jogi akadálya is van. Elsősorban az, hogy (elvileg) csak akkor készíthetsz felismerhető felvételt valakiről, ha ő is beleegyezik. Ennek vannak kivételei és megkötései, pontosan én sem tudom fejből, de mintha a TC-n lett volna erről cikk 1-2 éve. A guglin érdemes rákeresni az "autós kamera jog" kifejezésekre, több cikk is van róla és hát kicsit kusza még a jogi háttér. Talán ez a legaktuálisabb cikk a témában. -
#32653 Valszeg nem gazdasagi oka van, hogy nem szerelnek gyarilag autokba kamerakat, hanem az orszagonkenti es az egyeni szemelyi jogok "kavarasa".
Az atlag ember orulne ha lenne az autojaba, mert ha valami baleset van vagy szabalytalansag, konnye(bbe)n lehet biznonyitani, nem kell rajzolni, magyarazni, terfigyeloket es szemtanukat gyujteni.
De persze a fontos/politikus/bunozo/szabalytalan es hasonlo emberek nem igazan szeretnek a dolgot:D
Meg a Nemet kocka jog szerint, ha ellopjak valakinek az autojat, nem jo ha meg lehet nezni, merre jart az utobbio napokban. Persze ez is a "fontos embereket" erinti, mert az atlag ember teljesen tokmindegy mikor merre kozlekedik az eszkozevel:)
Vagy osszekothetnek ugy, hogy akinek gyarilag az autojaban van kamera, annak olcsobb a biztositas (vagy a tobbieknek dragabb; persze csak azokban az auto tipusokban, amiben gyarilag lehetne). -
Stockbauer33 #32652
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.11.01. 14:05:03 -
Tirion #32651 teljesen jó gondolat! haverokkal mi is filozofáltunk már rajta,hogy új autó elől hátul kamera és amolyan fekete doboz szerűen mindent rögzítene.....ha nincs esemény törölné a felvett cumót mondjuk egy hét után automatikusan -
#32650 Azert a kameras emberre is kivancsi lenne, milyen auto, mivel kihangsulyozta hogy Golf meg kombi, igy talan o sem Skodaval tolja, es megy is mint a meszes. Lehet hogy a Golf a videki "ellenfele"?!:)
Az hogy meg mindig nem alapfelszereles az autokban a onboard kamera (elol-hatul), az is egy vicc. Egy uj auto +4milla. Nehogy mar ne ferjen bele 2 kamera ara, raadasul gyarilag nagytetelben negyed annyiba kerulne mint egyszeru boltban.
Meg kotelezove is tennem, ami non-stop rogzit. Persze a speederek kipiszkalnak belole. De ha baleset van, es egyertelmuen hozzanyultak, akkor mehetne a plusz bunti. -
#32649 Kúrva eget, ezt még egy kibaszott játékban is átgondolom... Ezért jó hogy egyre több magyar autós is használ már kamerát, nem baleset de centiken múlt. -
#32648 Valszeg közterületesek vóttak a 4-s 6-s vonalon, és vissza tartották a bliccelőt. Gondolom, onnan átkerültek a KFC-be. -
#32647 Es ez csak az, ami a mediaban megjelenik:/
Es meg mennyi lehetne, ami csak a szerencsen mulik.
Most hazafele elottem nagy BMW, macisajt, ment volna tovabb, de szerencsere radudaltak keresztbol, nyomott egy satut. Ha nem dudal vagy nem veszi eszre BMW elejet, akkor kicsit csattannak. A BMW-nek valszeg csak az eleje kereszbe; a masik ugy ahogy, de tuti elrantja balra (meg arra is tolja a BMW); es mivel a szabalyos autossal szemben eppen egy biciklis jott, tuti frontalisan elcsapta volna.
Igy meg lett volna a szokasos "evolucio": a total kivulallo biciklis meghal; az atlag autos szarul erzi magat es nincs autoja; a BMW-s meg masnap atul a masik BMW-be. -
kamionosjoe #32646 Újabb gyalogos gázolás, ezúttal Debrecenben, 1 nő meghalt.
Durva egy nap :/ -
#32645 Mint minden hanyasban van zoldborso es repakocka, igy minden balesetben is van BMW. -
#32644 Mert nem 150 el ment az autó.. Ennyit számít ha valaki felelőtlen, és úgy jön össze, vagy csak nem jön össze.. -
kamionosjoe #32643 Hasonló baleset történt Zuglóban, mint múlt héten Ukrajnában, úgy néz ki itt legalább halálos áldozat nincs. 4 gyalogos sérült. -
#32642 A nyergesvontató pótja leakadt... -
#32641 AP-762: A végén keményen elintézik a motor rablót... -
gotchaaa #32640 a legjobb, amikor gyorsan letekeri a hangerőt :D -
Tirion #32639 nem volt bekötve....mekkora mákos -
#32638 Hát nem tudom, én ezen a videón semmi extrát nem látok. Vagy az a célja, hogy ismét nyihogjunk a BMW-seken? Mert ahhoz képest egész jól kijött belőle, nem sok baja esett... -
#32637 övet persze nem kötünk mert az full ciki -
#32636 Pár hete rakták fel a videót, de mintha láttam volna ezt régebben is. Ettől függetlenül még mindig jót röhögök az ipsén, biztos sok orosz "mafia driver" videót nézett azt gondolta ő is kipróbálja mit tud. :D
-
Nyiri #32635 Így lassítva durván fájdalmasnak néz ki -
#32634 https://streamable.com/n565y -
Stockbauer33 #32633 1.26 -
#32632 -
#32631 -
#32630 2015 óta megvan, akkor volt 37 ezer. Tökéletesen teszi a dolgát. -
#32629 Köszi, jónak tűnik. :)
Prestigio-t vettem idén, harmadik kamerám és ennek van eddig a legrosszabb képe, a hangról nem is beszélve. Többet vártam. -
#32628 ASUS RECO Classic Car Cam -
#32627 :D
Milyen kamerád van ? -
#32626 Nooormááális? még jó hogy nem téblábolt arra senki ( két gyalogos utána éppen ott ment el és egy autó is befordult, igaz már a másik sávot használva ) hülyebarmok.
-
#32625 Amikor lezuhansz egy repülővel de azonnal egy másikra raknak és úgy visznek el.
Jobbulást...
lezuhant egy Cessna típusú repülőgép Érsekcsanádon
-
#32624 -
Tirion #32623 az amerikaiak nem tudnak vezetni és ez nem vicc -
#32622 Ha megnézzük a videókat, abból nem derül ki az igazság. Itt említeném meg, hogy elnézést kérek, a múltkor elragadtattam magamat az ügyben, pedig nem volt igazam! Alyona NEM annyira hibás, sőt! Ugyanis, PetruZ #32587 hsz-ében (youtube link) 03:31-től látszik a lényeg. Egy másik autó lökte a zebrán várakozók közé! Amiről Ő ugye nem tehet, hiszen, Ő még a sárgán hajtott át, valszeg. A Neki ballról érkező meg nekifutásból ment be az éppen váltó lámpánál. -
RealCián #32621 Mi van ezzel a kanyarral, hogy ennyire szedi az áldozatait?
Látszólag egy sima hajtűkanyar. -
Stockbauer33 #32620 -
kamionosjoe #32619 Az összes biztosító ezzel foglalkozik, hogy emberi életeket számol ki pénzbeli értékre, úgy hívják a terméket, hogy "életbiztosítás". Nem szép dolog, főleg az áldozatok és a családtagjaik szemszögéből nézve, de biztosan ki lehet azt is számolni mekkora kár okoztt ezzel a balesettel pénzbeli értékben számolva. -
Halálos baleset történt Gödnél – fotók
-
n003 #32617 vajon mennyit ér egy emberi élet az 'elkövető' szempontjából és mennyit a hozzátartozóéból?
azért elgondolkodtató, hogy testőrt fogadtak a kicsi lányuk mellé, de hagyták vezetni annak ellenére, hogy tudták nem jó és nem normális a vezetési stílusa .. miért nem a testőr vezetett?