Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A nőnek tényleg szép reakcióideje volt, gondolom szegény pánikolt egy sort, ahogy néztem még a szélvédő is beljebb került egy arasszal, de legalább észhez tért és megállt. Sok orosz videón látni, hogy azt se tudják hol vannak, gurulnak vakvilágba. Ahány ember, annyi féle reakció ilyen helyzetben, sokan azonnal sokkba kerülnek, kevesebb az aki azonnal, tiszta fejjel reagál, főleg ha még nem történt ilyen vele.
Amikor mozdonnyal először ütöttem el valakit, bár reflexből fékeztem, de kellett pár másodperc, hogy összeszedjem a gondolataim, olyan hirtelen történt.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Renaults nő nem az utat figyeli, biciklis meg átteker a zebrán.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
De figyi már, akkor nem a téli-nyári itt a téma. A téma itt a profilmélység, ami minden gumin fontos különben lószar tapadás sincs. 1500 km-t futott gumi és szar már a profilmélysége? Kerékösszetartást is illik nézetni. 3-4k körül megcsinálják, erősen érdemes, mert a vadi új gumit rohadtul hamar lezabálja...
Konklúzió: Továbbra sincs bünti téli miatt nyáron átlag halandónak, de profilmélység miatt bármikor. Ez amúgy jogos is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.04.10. 15:33:25
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De el lehet vinni vizsgálatra x ezerért..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként a telefon saját kihangosítója is megfelel. Rápattintom a tartóra kihangosítom kicsit közelebb hajolok hozzá azt kalap kabát.
Ha hosszú beszélgetéseket intézek (értsd 15-20 perc) így szoktam. De arra, hogy 2 mondat mondjak felveszem. Nem olyan egyszerű ám 17-20 címet 150-160km et lenyomni egy nap, úgy hogy pakolod ki-be stb.. Ezt csak az tudja aki csinálja. Én is egyébként azt mondom, hogy be kell tartani a szabályokat azért vannak, de vannak olyan helyzetek amikor képtelenség..
Downhill!!
A 7 fok legendája -valamit mondani kellett a sajtónak-
Még mindig csak április eleje van... ez a március közepi 20+ fokok minden volt csak nem normális.
Még mindig csak április eleje van... ez a március közepi 20 fokok minden volt csak nem normális.
★★★★★
példul:
adapter aux bemenethez
vagy hand free:
kihangosító
15 évig nyomtam áruszállítást és ez így igaz, megszámolni sem tudom hányszor kellet feladni az elsőbbséget azért, hogy baj ne legyen.
Tehát nekik kötelező a csere. Apukám is október talán 15 től március vlahányadikáig mehet csak télivel utána kötelező a nyári.
Downhill!!
Nincs ilyen törvény idehaza. A rendőr csak szemétkedett. Akkor lehet büntetni, ha baleset történik, neked meg télid volt fent nyáron, akkor garantáltan te is kapsz a nyakadba...
Sok eset van amikor ha akarod sem tudod betartani a szabályokat. Nyilván direkt szándékosan áthágni nem okos dolog, de ha a "kényszer" visz rá.....
Downhill!!
Lehet én vagyok a hülye, de ha telefonálni kell megállok. Akár városban, akár máshol. Ha nem tudok, akkor nem veszem föl és keresek helyet ahol meglehet és visszahívom. Nekem nem hiányzik a bonyodalom... eleve nem értem miért kell szebályokat szegni és kísérteni a sorsot. Inkább elköltöm a megkeresett pénzem valami baromságra, mint sem egy büntetésre, mert én FÉLEK a rendőröktől, ezért sem fogok telefonálni ( nincs kihangosítóm és nem is hiányzik ). Az oda nem figyelés meg megint egy másik dolog... ha pedig GPSbe kell címet keresni, írni és pötyögni azt sem haladás közben csinálom... olvasni meg eszembe nem jutna, sem SMSezni, sem SGzni vezetés közben.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.04.09. 09:49:31
The girl was called Sitora Baratova. She was 22 years old. A car accident occurred on March 23 near the city of Kazan in Russia. The women was traveling to the village to her parents on her Daewoo Matiz and on way she was broadcasting live video via the Periscope on a smartphone. In Russia very bad roads. A lot of holes and potholes. Apparently she has got to a hole at the moment when looked in phone and read comments in broadcast live video. The women failed to manage and at high speed crashed into the bus, traveling on the opposite lane. She died on the spot.
Csatornagáz ?