Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★★★★★
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.05.01. 17:23:56
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Per Aspera Ad Inferi.
Napi szinten aztatat tapasztalom, hogy az óttosok 80%-a megszeg valamilyen kresz szabályt. A fennmaradó rész meg igaziból a BMW-sek szabálytalanságai. <#nevetes2>#nevetes2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gyors teszt kérdés. Adott egy egyenrangú útkereszteződés. Mondjuk ilyen:
egyenrangú kereszteződés
Fekvő rendőr, és sebesség korlátozás egész területre, 30-s. Jobbra kis ívben kanyarodás a cél, sehol senki, mondjuk, csak Te. Eleve lassan csurogsz, mondjuk. Hogyan fordulsz be?
1, fékezek, tekerem a kormányt, és befordulok (tükörbe nézve persze meg jobbra-balra, de sehol senki)
2, nem kell fékezzek, elég lassan haladok, tekerem a kormányt, és bekanyarodok (tükörbe nézve persze meg jobbra-balra, de sehol senki)
Melyik a helyes sorrend?
.
.
.
.
(neletyleh őttek dnim sédrék sótargueb ezsrep)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Per Aspera Ad Inferi.
Downhill!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kerékpáros: egyetlen sem tart be semmilyen közlekedési jelzést ill. jelzőlámpát
Autós: egy kis %-uk nem tartja be a szabályokat és gyorsan hajt
ennyi ezen fölösleges vitázni ezek a tények
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.29. 04:15:21
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Idegesítettem is sokat üzleti utakon, mert én inkább beeresztettem még ha szabálytalan is volt aki csinálta, előrébb tartottam a baleset elkerülését, minthogy akár baleset árán is ragaszkodjak az elsőbbségemhez.
Downhill!!
Ők ugye ezt nagyon vágják azt mondta, hogy ez bőven elég. Mivel úgyis vizsgálják a dolgokat. Szóval ők nem paráznak, és ugye az ő autójuk :-)
Downhill!!
★★★★★
Downhill!!
Downhill!!
Őszintén érdekel, hogy utána ugyan mit válaszolt.
Céges expert kapott a pofájára..
2 sávos út.. Megyek a belső sávban, jön egy 50-es szakasz fékezünk. Mellettünk a jobb sávban elfordult egy teher autó így üres lett. Mögülem megérkezik egy nissan primera, mellém jön. (tudtam mi a célja kicsit gyorsítottam ne tudjon elém jönni) az ő sávjában is egy autó előttem is egy autó. Utol éri erre index, és zutty bejön. Dudálok, elhúztam, konkrétan úgy hogy a bal kerekem ledarálta a járdát (illetve fordítva :-) ) majd érzem, hogy már nekem jött és tol, na mondom azt nem hagyjuk, hogy fellökjön a fűre, rákormányoztam, és lejöttem a járdáról. Na itt szétváltunk ő két sávon keresztül ki a busz sávba ott megállt. Én bent lefékeztem. Majd szépen kikéredzkedve szintén a busz sávba álltam meg.
Erre mi történik? Na mi? Elkezd velem ordítani, hogy miért nem engedem magam elé, hogy miért húzom rá a kormányt. Mondom de figyel már, én a saját sávomba haladtam, Te megelőztél jobbról és sávot váltottál, és nekem jöttél. Mi is a kérdés?
Szóval írtunk lapot és ennyi.
Downhill!!
Remélem valamelyik parkoló, vagy arra járó autóban egy kamera felvette mi is történt. 😄
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿