Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó. Mennyire csődbe mehetett az a vállalkozás ha az amúgy horror árú darukat is otthagyják a francba? 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Soha nem értettem, hogy mi a garancia arra, hogy ezek egy erős szélben nem dőljenek fel.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
"A KRESZ általánosan követeli meg, hogy a rakományt és
annak rögzítő elemeit a járművön biztonságosan helyezzék el: „…a rakományt a járművön –
annak belsejében, illetve rakfelületén – úgy kell elhelyezni, hogy a közlekedés biztonságát,
valamint a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse. Gondoskodni kell különösen
arról, hogy a rakomány úgy legyen rögzítve, hogy el ne csússzék, le ne essék, ki ne ömöljék,
továbbá olyan módon legyen lefedve (letakarva), hogy le ne szóródjék.”
Ezen kívül, az ADR előírásai pontosan rendelkeznek a veszélyes/különleges áruk rögzítésének módjairól.
link
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pár darab szaros vascsővel az egészet el lehetett volna kerülni (függőlegesen a peremhez kell rögzíteni és máris megfogja ha elszakad a leszorító kábel).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a kamerás kocsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez meg a mögötte lévő járgány videójából egy kép.. 18+

"Nulla tenaci invia est via"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Áááááááááááááááááááááááááá! <#ijedt>#ijedt>
Béke poraikra... szerencsétlenek :-(((
Mindkét motoros meghalt. 46 és 36 évesek voltak. Testvérek. 58 éves Dacia Logan 71
éves sofőrje is meghalt.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.05. 14:17:16
0.25-ös sebességgel látszik, hogy simán 6 méterre repül fel a szerencsétlen... 0:29-nél az egyik képkockán a csúcson FEJJEL LEFELÉ van szinte teljesen egyenesen.
Ez betonkemény ^^
Ilyenkor jobb helyeken ugyanis a balra kanyarodást tiltó táblát elé, vagy alá kitesznek egy FIGYELEM FORGALMI REND VÁLTOZÁS táblát, pontosan azért, hogy ne az legyen, hogy csak az eszelős szopatás a cél. Mert ebben az esetben ebben ez vastagon benne van. Nem szokott ott baleset történni, nem zavart ott senkit se az, ha balra lekanyarodtál.
A vicc az, hogy én cirka 3x mentem ott be és szerencsére megúsztam és bizony én sem vettem észre a táblát... igaz én csak több ezerszer kanyarodtam ott be korábban és nem több tízezerszer. Viszont a mai napig látok ott embereket bekanyarodni és nem szándékosan teszik.
Nyilván nagyon nagy felelőtlenség rutinból közlekedni, de irreális elvárás az is, ha hogy nem figyelmeztetik a jóhiszemű autóst egy komolyabb változásra, hiszen ismert helyen rutinból vezet mindenki. Akkor is, ha tagadja.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Erre jön 45821 anyázó komment, hogy őket is, és mindenki hülye, hogy képzelik, csak a pénz számít, és hogy szivatják az embereket.
Erre még rátesznek a rádiósok ( pl Reggeli Show ) is akik kétpofával szintén odavannak hogy milyen dolog ez, így sok 100 ezer autós hallgatja hogy mindenki hülye kivéve az autóst.
Ebből nekem az jön le hogy a sofőrök nem nézik a táblákat, szabályokat, nem ismerik a kreszt. Bármi lehet ott arra megy és azt csinál ami jólesik. S akkor ha egy megszokott környezetben sem figyel semmire, mit csinálnak az ilyenek egy idegen városban?! félelmetes.
Videót nem tudom megnézni most, csak az "ötletszerűen közlekedik"-re ez ugrott be.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 10:48:15
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
barátunk kicsit ideges <#guluszem1>#guluszem1>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.04. 15:42:19
Apád faszát! Te gyilkos paraszt!
★★★★★