Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Pár darab szaros vascsővel az egészet el lehetett volna kerülni (függőlegesen a peremhez kell rögzíteni és máris megfogja ha elszakad a leszorító kábel).
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a kamerás kocsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ez meg a mögötte lévő járgány videójából egy kép.. 18+

"Nulla tenaci invia est via"
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Áááááááááááááááááááááááááá! <#ijedt>#ijedt>
Béke poraikra... szerencsétlenek :-(((
Mindkét motoros meghalt. 46 és 36 évesek voltak. Testvérek. 58 éves Dacia Logan 71
éves sofőrje is meghalt.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.05. 14:17:16
0.25-ös sebességgel látszik, hogy simán 6 méterre repül fel a szerencsétlen... 0:29-nél az egyik képkockán a csúcson FEJJEL LEFELÉ van szinte teljesen egyenesen.
Ez betonkemény ^^
Ilyenkor jobb helyeken ugyanis a balra kanyarodást tiltó táblát elé, vagy alá kitesznek egy FIGYELEM FORGALMI REND VÁLTOZÁS táblát, pontosan azért, hogy ne az legyen, hogy csak az eszelős szopatás a cél. Mert ebben az esetben ebben ez vastagon benne van. Nem szokott ott baleset történni, nem zavart ott senkit se az, ha balra lekanyarodtál.
A vicc az, hogy én cirka 3x mentem ott be és szerencsére megúsztam és bizony én sem vettem észre a táblát... igaz én csak több ezerszer kanyarodtam ott be korábban és nem több tízezerszer. Viszont a mai napig látok ott embereket bekanyarodni és nem szándékosan teszik.
Nyilván nagyon nagy felelőtlenség rutinból közlekedni, de irreális elvárás az is, ha hogy nem figyelmeztetik a jóhiszemű autóst egy komolyabb változásra, hiszen ismert helyen rutinból vezet mindenki. Akkor is, ha tagadja.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Erre jön 45821 anyázó komment, hogy őket is, és mindenki hülye, hogy képzelik, csak a pénz számít, és hogy szivatják az embereket.
Erre még rátesznek a rádiósok ( pl Reggeli Show ) is akik kétpofával szintén odavannak hogy milyen dolog ez, így sok 100 ezer autós hallgatja hogy mindenki hülye kivéve az autóst.
Ebből nekem az jön le hogy a sofőrök nem nézik a táblákat, szabályokat, nem ismerik a kreszt. Bármi lehet ott arra megy és azt csinál ami jólesik. S akkor ha egy megszokott környezetben sem figyel semmire, mit csinálnak az ilyenek egy idegen városban?! félelmetes.
Videót nem tudom megnézni most, csak az "ötletszerűen közlekedik"-re ez ugrott be.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 10:48:15
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
barátunk kicsit ideges <#guluszem1>#guluszem1>
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2017.05.04. 15:42:19
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Apád faszát! Te gyilkos paraszt!
★★★★★
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem mondom, hogy így tettem volna, de megértem azt aki meg igen...
★★★★★
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.