Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Értem...
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mire gondolnak ilyenkor?
Ilyenek, mint ez:
Viszont azt, hogy a szabályosan közlekedő autós elé hajtott a bringás, továbbra sem értem <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Igen, tudom, a bringás rossz sávban közlekedett, de a kivasalására számomra ez nem kielégítő és védhető magyarázat... Másnak másik fórumon igen <#fejvakaras>#fejvakaras>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tippem szerint egy tipikus "orosz" baleset volt, amikor kanyarodó kocsiba csapódik egy nagy sebességű másik.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.05.16. 17:05:40
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Hát nekem ez nem tűnik öngyilkosságnak! Pedig mindenhol azt hozták le! Úgy tűnik, hogy csak szórakozni akart a kerozinnal és mintha valaki odadobott volna egy öngyújtót.
gondolom a kigyurt állatok nem a suziban voltak ( vagy mi lenne a szürke roncs )
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A buszos borulásnál jól megállt a kamerás autó segíteni..... azért menjen a francba az ilyen.
★★★★★
★★★★★
Per Aspera Ad Inferi.
Mi a franctól gyullad ki egy 30 kmh alatti ütközéstől?
A sofőr bennégett?
http://i.imgur.com/5yiMXgm.gifv
az ilyen darwin-díjas, száz az egyhez, wtf balesetek mindig ott történnek. elbaszott egy népség.
Per Aspera Ad Inferi.
Apropó. Mennyire csődbe mehetett az a vállalkozás ha az amúgy horror árú darukat is otthagyják a francba? 😊
Soha nem értettem, hogy mi a garancia arra, hogy ezek egy erős szélben nem dőljenek fel.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
"A KRESZ általánosan követeli meg, hogy a rakományt és
annak rögzítő elemeit a járművön biztonságosan helyezzék el: „…a rakományt a járművön –
annak belsejében, illetve rakfelületén – úgy kell elhelyezni, hogy a közlekedés biztonságát,
valamint a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse. Gondoskodni kell különösen
arról, hogy a rakomány úgy legyen rögzítve, hogy el ne csússzék, le ne essék, ki ne ömöljék,
továbbá olyan módon legyen lefedve (letakarva), hogy le ne szóródjék.”
Ezen kívül, az ADR előírásai pontosan rendelkeznek a veszélyes/különleges áruk rögzítésének módjairól.
link
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "