Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Sajnos ez az általános hozzáállás Magyarországon. Ha bringás, akkor fasz, tökmindegy mi volt a helyzet.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RelakS][
És ha a bringás rossz sávban halad, akkor padlógázzal el kell ütni.
Értem...

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

Tinman
A bringás volt a fax. Jobbra kanyarodva is elsőbbsége van, meg egyenesen menve is, de rossz sávban ment, ezáltal megtévesztette az autóst, aki azt hitte, hogy a biciklis is jobbra lemegy. Az tény, hogy az autós is figyelmetlen volt, de a biciklist büntetném keményen, mert a baleset nem következett volna be, ha egyértelműen az egyenesen tovább haladó sávban közlekedik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én az orosz videókban a rengetegszer előforduló esetet nem szoktam érteni, amikor jól belátható helyen, tiszta időben, féktávon belül fordulnak az egyenesen haladó elé. Szinte minden második eset ilyen.
Mire gondolnak ilyenkor?

Ilyenek, mint ez:

Alien69
Nem, NEM telefonált! Egyszerűen egy T betűs. Látszik, hogy amikor kiszáll, még az autó biztonságos rögzítését is elmulasztja. Gurul hátra fele az autó, amivel még nagyobb bajt is okozhatott volna. <#idiota> A bringásnak nem volt szerencséje, ennyi. <#idiota>

RelakS
Az tény, hogy amikor ennyi autó megy a bringással egy irányba (gyakorlatilag nulla), akkor nem lehet védeni a kanyarodó sávban egyenesen haladást. Az sem egyértelmű, hogy az autós most telefonál, vagy úgy gondolta, hogy ott bxa meg a kerekes cigány, még befér előtte.

Viszont azt, hogy a szabályosan közlekedő autós elé hajtott a bringás, továbbra sem értem <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Alien69
Az autó vezetője qrvára béna volt, vagy csak figyelmetlen. Amikor elment az utcsó autó, azonnal meg kellett volna kezdenie a kanyarodást, és bőven a bringás előtt be tudott volna kanyarodni. De lehet, hogy a bringás miatt nem tudta eldönteni, mit is csináljon. Ott (is) elbakkta, hogy mindenképpen (ha már nem kanyarodott be időben) meg kellett volna várnia a bringást, hogy mit is csinál. Még így is, hogy a bringás is TEHET erről. <#idiota> Mi a ráknak megy a kanyarodó sávban. Így félre vezette az autóst. <#vigyor1> Azért IS tehet róla, mert rá utaló magatartásával az is kérdéses, hogy ha az első autó mondjuk hamar, időben bekanyarodik, a ladás nem-e hajtott volna ki elé! Márpedig, nagy az esélye, hogy ha nem az első autós, akkor a második gázolja el. <#nevetes1> Kivéve, ha én ültem volna valamelyik autóba, mert én türelmesen megvártam volna. Max elkezdem a kanyarodást, de mindenképpen megvártam volna a bringás reakcióját, hogy TÉNYLEGESEN merre megy. <#sniffles>

RelakS
Kérem az indoklásokat, hogy ezt a balesetet hogy lehet úgy magyarázni, hogy a bringás behajtott a szabályosan közlekedő autós elé <#idiota>
Igen, tudom, a bringás rossz sávban közlekedett, de a kivasalására számomra ez nem kielégítő és védhető magyarázat... Másnak másik fórumon igen <#fejvakaras>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tinman
Ezért szoktam mondani, hogy óvatosan a baleset utáni képek mérlegelésével, mert ebben az esetben is a tűzoltók felszecskázták a Citroent, hogy hozzáférjenek a sérültekhez. Nyilván nekik ez a dolguk, köszönjük szépen nekik, nem is ez most a lényeg, hanem a média ilyenkor -gyakran tévesen- leszakadt tetőkről, meg ajtókról haluzik, ami gyakran nem igaz, mert a "szerv" vagdosta le őket.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PetruZ
AP-621: középtájon egy erősen 18-as jelenet egy szerencsétlen motorosról, akit a védőkorlát szel darabokra, a végén meg két érdekes és látványos villámlásos eset van.
PetruZ
A Mercis egy ismert maffiózó, állítólag német rendszámos lízingflottás bizniszben utazik, a Mercit nemrég hozták ki a kereskedésből. A kihallgatása már megkezdődött, egyelőre erős ellentmondás van a szemtanúk és a vallomása között. A másik kocsi egy Citroen volt, a vezetője súlyosan sérült, utasa meghalt (és még egy fiatalember is, aki a buszmegállóban állt).
Tippem szerint egy tipikus "orosz" baleset volt, amikor kanyarodó kocsiba csapódik egy nagy sebességű másik.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.05.16. 17:05:40
RatBaG
valaki odarohant, hogy megállítsa, ő meg gyorsan tekerte is az öngyújtót.

Per Aspera Ad Inferi.

Nem baleset, inkább vicces közlekedési helyzet.

Roger6
Én arra is gondoltam, hogy nem lehet, hogy egy csikket dobtak oda?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
Mi történik 1:11-től? Nem az a tipikus, na akkor itt az életem vége meggyújtom magam... ellenben olyan, mintha odadobnának valamit ő meg próbál elhajolni.

RatBaG
a jobb kezében volt az öngyújtó.

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
https://www.liveleak.com/view?i=dcc_1494654611

Hát nekem ez nem tűnik öngyilkosságnak! Pedig mindenhol azt hozták le! Úgy tűnik, hogy csak szórakozni akart a kerozinnal és mintha valaki odadobott volna egy öngyújtót.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Itt volt a munkahelyem mellett. Jó nagy dugó lett. Nem tudjuk mi történt még. Ha jól látom a szürke az egy Citroen

z0ty4
száguldozó barom.
gondolom a kigyurt állatok nem a suziban voltak ( vagy mi lenne a szürke roncs )

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

PetruZ
Dózsa-Kassák sarkon nagy baleset van.
Roger6
Régi munkahelyem utcájában történt, kajak részeg volt a pali <#nezze>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Hát ja, elég szomorú.

A buszos borulásnál jól megállt a kamerás autó segíteni..... azért menjen a francba az ilyen.

PetruZ
A CCT-169-ben meg a gyerekrendőr jópofa. 😊
PetruZ
AP-620: A 7:38-tól és a 8:05-től utána következő, huhh...
Roger6
Ez nem jött össze:

Roger6
Dehogynem lehet arra menni 😊 Remélem elfér itt.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

★★★★★

Európában 3,5 tonna felett kötelező a poroltó a kocsiba, szóval ha itt ilyen baleset van és kigyullad valami első teherautót megállítani és elkérni tőle, ezt jó ha tudják a személygépjárművesek is. Kínába nem tudom milyen szabályok vannak, de ahogy nézem ott nincs senkinél. :/

★★★★★

RatBaG
nagyon annak tűnik.

Per Aspera Ad Inferi.

z0ty4
kína ez is?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Tinman
Bmeg, egyszerűen nem hiszem el ezeket a baleseteket! Teljes őrület! A gyalogos meg azonnal meghalt ^^

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Motorblokk, kipufogó, elektromosság - bármelyik képes tüzet okozni. Sofőr ajtaja vágás után nyitva, szerintem simán kiszállt.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Amennyivel a motoros ment, simán fékezhetett-kitérhetett volna, de csak billegette magát.
Mi a franctól gyullad ki egy 30 kmh alatti ütközéstől?
A sofőr bennégett?

PetruZ
AP-619: 4:50-nél motor vs teherautó, kigyulladással, 6:00-nál mobilozó gyalogos repül, 9:00-nál a tüskerács helyes használata...
RatBaG
ezt tegnap épp láttam a tvben. felkiáltottam, hogy kína! úgy is volt...
http://i.imgur.com/5yiMXgm.gifv

az ilyen darwin-díjas, száz az egyhez, wtf balesetek mindig ott történnek. elbaszott egy népség.

Per Aspera Ad Inferi.

Mikor 2008-ban a válság miatt becsődölt minden építkezés haveromék mellett lévő lakótelep építése is beleállt a földbe. 6 évig maradtak ott a toronydaruk. Minden viharnál irányba állította Őket a szél. Félelmetes hangjuk volt. Aztán a 7 évben az önkormányzat saját költségen lebontotta mindet és vastelepre szállította. Nehezen adták magukat akkor is.

Apropó. Mennyire csődbe mehetett az a vállalkozás ha az amúgy horror árú darukat is otthagyják a francba? 😊

Gondolom a lenti beton általi súlyozás nem volt megfelelő, vagy csak váratlan időjárás által jött létre ez a szörnyű probléma?
Roger6
Pont a rácsos tartó / szerkezet miatt kisebb felületen tud belekapni a szél. De utáltam a mechanikát, amikor a rácsos tartókat tanultuk egyetemen... pfejj.

Soha nem értettem, hogy mi a garancia arra, hogy ezek egy erős szélben nem dőljenek fel.

komoly

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
vizes
Lehet, hogy céges szabályzat nincs rá, de nem is kell, hiszen a KRESZ rendelkezik róla.

"A KRESZ általánosan követeli meg, hogy a rakományt és
annak rögzítő elemeit a járművön biztonságosan helyezzék el: „…a rakományt a járművön –
annak belsejében, illetve rakfelületén – úgy kell elhelyezni, hogy a közlekedés biztonságát,
valamint a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse. Gondoskodni kell különösen
arról, hogy a rakomány úgy legyen rögzítve, hogy el ne csússzék, le ne essék, ki ne ömöljék,
továbbá olyan módon legyen lefedve (letakarva), hogy le ne szóródjék.”

Ezen kívül, az ADR előírásai pontosan rendelkeznek a veszélyes/különleges áruk rögzítésének módjairól.
link

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "