Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Abs. nem szándékosan csapta el az autós, ha így lett volna, le sem szarja mi lesz vele. Ellenben ha fingja sincs valakinek a sávokról az kõnnyen így járhat, majd mehet panaszra a sóhivatalba.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezért is szeretem olvasgatni, mikor anyázik a figura, hogy jobbra tarts van, takarodj a külső sávba, de hogy ő az autópályán 170-el megy, azt ne magyarázza neki senki, hogy ne tegye, és ne legyen önkéntes rendőr, hogy őt 130-al "feltartja".
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
Aztán amikor megyek edzeni, szintén látok legalább 5 szabálytalanul parkolót - erre most nyilván azt mondod, hogy na de kit zavar? Meg elférsz, nem? A helyzet viszont az, hogy ahol a kerékpárút torkollik az útba, annak a végén állnak meg a faszkalapok, tehát azokat kikerülve tudok rácsatlakozni az útra, ami forgalomban eléggé veszélyes, plusz a szemközti sávban haladok rám dudálnak, hogy mit keresek az út közepén?! Kerül a szabálytalanul parkolót. Az, hogy állandóan fél méterre húznak el tőlem városon belül 70-el, már nem is érdekel, hozzászoktam.
Azért az is érdekes, amikor kutyát sétáltatok, és zebrához érek. 10-ből 9 esetben nem kapok elsőbbséget, mert esze ágában sincs átengedni (43. § Magatartás a gyalogosokkal szemben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval kurvára balkán vagyunk. Itt aki beül autóba, az valamiért törvényen felülinek érzi magát, és rá nem vonatkoznak a szabályok. Ugye egyből ordibálnak, ha az ember zebrán kerekezik át (én speciel leszállok mindig, meg igyekszem kerékpárutakat használni), de a sebességhatárt nem tartja be szinte senki. Sok ember elmondása szerint a város lüktetése miatt mennek 60-al az 50 helyett. Tehát le van szarva mi a szabály. De kérdem én: ha mi magunk nem tartjuk be azokat, miért várjuk el másoktól?
Persze tudom, itt MINDENKI betartja a szabályokat. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.18. 10:47:38
Ahogy a motorosok és az autósok sem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Értem...
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
Mire gondolnak ilyenkor?
Ilyenek, mint ez:
Viszont azt, hogy a szabályosan közlekedő autós elé hajtott a bringás, továbbra sem értem <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Igen, tudom, a bringás rossz sávban közlekedett, de a kivasalására számomra ez nem kielégítő és védhető magyarázat... Másnak másik fórumon igen <#fejvakaras>#fejvakaras>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tippem szerint egy tipikus "orosz" baleset volt, amikor kanyarodó kocsiba csapódik egy nagy sebességű másik.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.05.16. 17:05:40
Per Aspera Ad Inferi.
Hát nekem ez nem tűnik öngyilkosságnak! Pedig mindenhol azt hozták le! Úgy tűnik, hogy csak szórakozni akart a kerozinnal és mintha valaki odadobott volna egy öngyújtót.
gondolom a kigyurt állatok nem a suziban voltak ( vagy mi lenne a szürke roncs )
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A buszos borulásnál jól megállt a kamerás autó segíteni..... azért menjen a francba az ilyen.
★★★★★
★★★★★
Per Aspera Ad Inferi.
Mi a franctól gyullad ki egy 30 kmh alatti ütközéstől?
A sofőr bennégett?
http://i.imgur.com/5yiMXgm.gifv
az ilyen darwin-díjas, száz az egyhez, wtf balesetek mindig ott történnek. elbaszott egy népség.
Per Aspera Ad Inferi.