37102
-
Személyautó és busz ütközött Szabadbattyánnál, egy 26 éves férfi meghalt
-
#32896 -
#32895 -
#32894 Nem baleset...de mégis mit gondolhatott....
Mármost nem a Hummer meg a tó a menő, hanem az Alfa és a hó? -
#32893 és végignézed ahogy bemegy kocsival kajáért ok de aztán padlón belédtolat -
#32892 a hülye állatja. -
El Gigante #32891 én sem értem hogyan történhet ez meg?:D -
#32890 -
#32889 Az ilyet nem tudom egyszerűen megérteni -
#32888 -
#32887 Kuss,én így parkolok le
Utoljára szerkesztette: desigo, 2017.12.15. 23:31:23 -
#32886 Elég sok van belőle. :-) De hát ami jó az jó :-) -
Stockbauer33 #32885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon csúnya.Az ilyen papir autók négykerekes koporsók sajnos -
#32884 A halánték ütés az sajnos ilyen, régen a buzogány nem véletlen volt hatékony fegyver.
- link -
#32883 Egyik autószerelő ismerős is vett ilyet magának az Audi A4 mellé -
#32882 Az a gond, hogy egy ilyen autó árából tudsz venni egy öregebb de lényegesen biztonságosabb autót. De ugye a fiatal garázsban tartott a jó, ha szar is.
Nyilván ez a matiz már nem a mai kor gyermeke, de most is simán megveszik az ilyen kaliberű autókat, méreg drágán. Milliókért mert új esetleg. Én tavasszal vettem egy mk3-as kombi mondeot. benzinest. tele légzsákkal, rengeteg extrával, kényelemmel egy brutál jó autó. Átírva 1 millio forint... No comment. -
#32881 Nyolc év börtönre ítélte első fokon a Székesfehérvári Járásbíróság azt a 23 éves férfit, aki idén nyáron balesetet okozott Seregélyesnél, és emiatt a gépkocsijában utazó két fiatal nő meghalt. -
#32880 De súlyos sérülést még megérteném de a halál már sokkoló. -
#32879 Sajnos ez nem csak Matiz-ban történik meg, hasonszőrű régebbi kis közép vagy akár nagy autókban, is igen nagy eséllyel fejeled le a régi kemény műanyag kapaszkodót vagy a busz homlokfalát és esetleg az ott lévő ablaktörlő beszakítja a halántékod vagy a csak simán kitörik a nyakad.
Pont ezen balesetek miatt lett a függönylégzsák. -
#32878 Jaja. van benne valami. De hát amíg létezik, tudni kell. :-) -
#32877 full gáz,legalja ez a pontos elipszilonos szarakodás
egyiket kukázni kellett volna rég... -
#32876 Helyszínelő pontos j-vel. Gratulálok wazze :-)))))))) Sorry... -
#32875 Ez pont olyannak néz ki, amit bármilyen más autóban megúszott volna.. :| -
#32874 Kecskeméten, a Kada Elek utca és a Bethlen körút kereszteződésében reggel 6 óra 35 perc körül egy autóbusz és egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.
A balesetben a kocsi utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A személyautó sofőrje megsérült.
Ilyen Matizba se ülök be szerintem -
#32873 Szentenderei tűzoltó balesethez. : Mondjuk ez a videóról is tök egyértelmű.
Baleseti hejszínelő. Tűzoltó a hibás! -
#32872 Halálos baleset Soltvadkertnél
-
Nyiri #32871 Én akármikor autópályán felüljáró alatt megyek és vannak nézelődők. Mindig parázom hogy rám dob valamit. -
Tirion #32870 akkor már nem élnének :P csak az EU-ban van fényesre nyalva a seggük -
#32869 Emlékeim szerint, a híradóban Pakisztániakról hallottam, Izraelben dobálóztak. -
#32868 Mért nem írja a cikk, hogy melyik volt a balfasz? Ugye, a BMW orra törött, a Suzuki-nak meg a bal oldala. Tehát, a Suzukis jobbról jött, és bele csapódott a bömös... De, ebből nem következik egyértelműen, hogy melyik is a hibás. -
Tirion #32867 tippeljetek melyik népcsoport szórakozása ez......hasonlóan a vonatdobáláshoz -
#32866 Kíváncsi vagyok ezért mit fognak kapni?
Nekem eddig szerencsém volt az autópálya feletti hidakkal.Integettek kedvesen a fiatalok. -
#32865 A cikkben meg BMW-ről írnak helytelenül.
Utoljára szerkesztette: sorler, 2017.12.14. 11:20:59 -
#32864 Fiatalok akartak ölni az M7-esen – bíróság előtt a trió -
#32863 Szívszaggató: a roncsok mellett várta gazdáját a bács-kiskuni baleset áldozatának kutyája
-
#32862 éjjel felénk suzuki vs bmw
Gödöllői halálos baleset
-
#32861 RatBaG #32834
Csak bele olvastam, de van pár kérdés ami jogos, miszerint ha a fehér doboz a jobb szélén áll akkor a tűzoltóautó ilyen sebességel érkezik a a zöldet kapott kereszt forgalomba ?
A másik, ha mindennel "tötyörészik" leég a ház, autó ect-ra VS jelen esetben meg, sehogy sem érkezik meg.
- link
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pluskast #32847
Így javítva nem lesz ugyan olyan erősségű mint régen, a gyűrt törött elemet vissza kéne bontani a felfogatási pontjáig, majd az új elemet megfelelő rétegrenddel, újból hegeszteni ...ect nem hiába gazdasági totálkár sok autó, mert szakszerűen javítva nem éri meg.
Viszont egy-két 15-20 éves sose tört, régi konstrukciós, belül üregekben szétrohadt verdánál meg lehet jobb.
Miért azért, mert pl egy húzott szög is ha elgörbül bár vissza lehet egyengetni, de ha kemény a fa, valószínűleg újból ugyanott fog elgörbülni, de már kisebb ütéstől is akár,
vagy képzelj el egy U profilt vagy szögvasat mondjuk egy polcnál, ha megroggyant kiszereled kikalapálod, de már nem bírja úgy a súlyt mint előtte a szerkezete maradandó változáson ment át.
Az anyag szerkezetétől függ mi az a maximum amit még maradandó változás nélkül elvisel, vannak mély húzó lemezek amiket présgéppel formára lehet nyomni probléma nélkül, de van olyan is amit ha csak 90°-ban meghajlítsz a külső nyúlt oldala végig reped.
Bizonyos mértékig elhajlott részeket visszahúz paddal az még oké, de az első nyúlvány egyengetése az asztalon az már érdekes, az egy dolog, hogy a motort és a váltót majd elbírja, de annak nem csak az a feladata . . .
Utoljára szerkesztette: ximix, 2017.12.14. 02:56:58 -
#32860 Hát, szerintem ezekért nem kár... :) -
#32859 Tibi atya az ereit vagdosná. -
#32858 ere a buszra sem szállnék fel az tuti. inkább gyalogolok.