Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.05.27. 17:44:05
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.05.21. 12:03:46
/nem tudtam milyen hajtású
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.21. 09:33:38
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.21. 09:19:23
Hogy elküldi már a sok "levillogós Sanyi, a 160 császára és a belső sáv királya" azt aki leírja hogy 130-al megy és levillogják miközben próbál egy kamiont előzni.
Az ilyen barmok miért vezetnek? Idióták. Mert vett egy 320 dezsőt máris istennek hiszi magát? Jézusom. Tele az ország kisebbségi komplexusos barommal.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.19. 16:55:47
komentek 😊 <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.19. 12:06:35
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
autós vs biciklis vs motoros vs józsibácsi 😊
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Már megbocsáss, de a nincs a KRESZ-ben olyan kategória, hogy versenyző. A KRESZ szerint az egy kerékpáros. A KRESZ szerint JOBBRA tartási kötelezettsége van! Ergo ha egyenesen akar továbbmenni, akkor SEMMI keresnivalója a jobbra kanyarodó KÜLÖN sávban, melyet ráadásul VASTAG FEHÉR ZÁRÓVONAL(!) választ el a másik sávtól!
Mutatom, hol kellett volna közlekednie, mely esetben a baleset szinte borítékolható, hogy nem történik meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Többször újranézve a videót, erősen gyanítom, hogy a vezető "A" oszlopa miatt volt főleg takarásban a szabálytalanul közlekedő kerékpáros. Kizártnak tartom a szándékosságot.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.18. 17:18:52
Tehát a bringás a záróvonalon át balra az egyenesen sávba marad csak akkor hibáztat6ó az autós igy h jobbrakanyarodáskor átlépte a záróvonalat hibázott is a biciklis
Aki ezt nem tudná....<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.18. 16:19:17
Aki ezt nem tudná... <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.05.18. 16:10:19
Abs. nem szándékosan csapta el az autós, ha így lett volna, le sem szarja mi lesz vele. Ellenben ha fingja sincs valakinek a sávokról az kõnnyen így járhat, majd mehet panaszra a sóhivatalba.
Ezért is szeretem olvasgatni, mikor anyázik a figura, hogy jobbra tarts van, takarodj a külső sávba, de hogy ő az autópályán 170-el megy, azt ne magyarázza neki senki, hogy ne tegye, és ne legyen önkéntes rendőr, hogy őt 130-al "feltartja".
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
Aztán amikor megyek edzeni, szintén látok legalább 5 szabálytalanul parkolót - erre most nyilván azt mondod, hogy na de kit zavar? Meg elférsz, nem? A helyzet viszont az, hogy ahol a kerékpárút torkollik az útba, annak a végén állnak meg a faszkalapok, tehát azokat kikerülve tudok rácsatlakozni az útra, ami forgalomban eléggé veszélyes, plusz a szemközti sávban haladok rám dudálnak, hogy mit keresek az út közepén?! Kerül a szabálytalanul parkolót. Az, hogy állandóan fél méterre húznak el tőlem városon belül 70-el, már nem is érdekel, hozzászoktam.
Azért az is érdekes, amikor kutyát sétáltatok, és zebrához érek. 10-ből 9 esetben nem kapok elsőbbséget, mert esze ágában sincs átengedni (43. § Magatartás a gyalogosokkal szemben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval kurvára balkán vagyunk. Itt aki beül autóba, az valamiért törvényen felülinek érzi magát, és rá nem vonatkoznak a szabályok. Ugye egyből ordibálnak, ha az ember zebrán kerekezik át (én speciel leszállok mindig, meg igyekszem kerékpárutakat használni), de a sebességhatárt nem tartja be szinte senki. Sok ember elmondása szerint a város lüktetése miatt mennek 60-al az 50 helyett. Tehát le van szarva mi a szabály. De kérdem én: ha mi magunk nem tartjuk be azokat, miért várjuk el másoktól?
Persze tudom, itt MINDENKI betartja a szabályokat. <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.18. 10:47:38
Ahogy a motorosok és az autósok sem.