Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
AP-628: A 7:08-as eset biztos lesz külön videókon és katasztrófa összefoglalókban is... De a kígyós se semmi. 😊
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2017.05.27. 17:44:05

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Mondjuk ez csoda. <#worship> Ahogy elkaszálta a kép alján lévő embert... Örülhet, ha marad ép porcikája.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tinman
<#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
és senki sem halt meg!

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
6 napja történt. Brutál!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
final destination... aztaQ.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.05.21. 22:26:22

Per Aspera Ad Inferi.

Szándékos vagy fékhiba?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A hivatalos tájékoztatás szerint a tapasztalt pilóta operációja a vártnál jobb eredményekkel zárult, ami mindenképpen biztató. A medence-és csípőtöréseket szenvedett versenyzőre 6-8 hét mankó vár, és egy hosszabb rehabilitáció, aminek a végén képes lehet visszatérni a versenyzéshez.
Totti5
Ilyet sem látott még a világ. Mai Moto 3 versenyen első körben bukott, majd visszament a pályára miközben folyt az olaj a gépből. 2. körben ahogy jött a mezőny úgy esett ki a komplett mezőny fele. Szerencsére komoly sérülés nem történt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

A mögötte levő autós helyében jól átmentem volna a földön hagyott bringáján a tetűnek.

Totti5

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

A féknyomokból ítélve előtte már legalább ketten ugyanott, ugyanúgy a falnak csapódtak.

Utoljára szerkesztette: RealCián, 2017.05.21. 12:03:46

Tinman
<#eljen> Thx!

/nem tudtam milyen hajtású
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.21. 09:33:38

Totti5
Hátsó kerekes a gép. 372,5 átlaggal ment, a levegőben van a kerék, azért pörög.

Tinman
0:30-nál megáll az autó. Totaled. A megmaradt első kerék mégis ezerrel pörög. Ez hogy lehet? A motornak ennyire semmi baja nem lett? Le sem fulladt?

Totti5
Igen, de ilyen becsapódásnál a "safer wall" nagy segítség . Ha (mint régen) beton fal van ott akkor... de ez a speckó energia elnyelő fal életeket ment.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.21. 09:19:23

durva, mennyire biztonságos az autó

Totti5

Gondolom nem egy csónak futóművel rendelkező autóval kellene ezt megpróbálni ami még magas is 😊

Egy újabb zseni sofőr.

PetruZ
1:08-nál azt a motorost tuti agyonütötte az oszlop.
Jézusom. Beleolvastam. Nem kellett volna.

Hogy elküldi már a sok "levillogós Sanyi, a 160 császára és a belső sáv királya" azt aki leírja hogy 130-al megy és levillogják miközben próbál egy kamiont előzni.

Az ilyen barmok miért vezetnek? Idióták. Mert vett egy 320 dezsőt máris istennek hiszi magát? Jézusom. Tele az ország kisebbségi komplexusos barommal.
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.19. 16:55:47

http://www.vezess.hu/magazin/2017/05/18/hogyan-tori-ossze-magat-a-magyar/

komentek 😊 <#falbav>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.19. 12:06:35

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tuvok
Na ebből megint van mit szemezgetni.

Roger6
Navazzeg, Nicky Hayden-t is elbaszták bringázás közben: LINK

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Cikk.

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.19. 08:48:44

Alien69
Nem mindegy, ki nyerné meg? Itt az a kérdés, hogyan kerülhető el. Egyszerű. Bringás elmegy, és nem szívok miatta... Qrvára nem érdekel, hogy szabálytalan. <#idiota> De amúgy az autós a hibás, mindegy, hogy magyarázod. Rá varrják, és kész, főleg ilyen videókkal. Nagyon jól látta/láthatta a bringást VÉGIG. Ha nem, akkor meg zárva volt a szeme? Aludt? Bőven lett volna ideje az utolsó autós, és a bringás között bekanyarodni. De még ha a bringás kanyarodott volna, akkor is elcsapja így. A bringás egyik szerencséje, hogy a Ladára esett, nem az aszfaltra. <#idiota>

z0ty4
témánál vagyunk megint
autós vs biciklis vs motoros vs józsibácsi 😊

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Roger6
Szerintem kurván mindegy hol ment, egy főút, ahol 4 sáv van nem közlekedhet, egyértelműen a bringás hibája.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
"Csak itt már nem érthető azoknak, akik nem ismerik Őket. "

Már megbocsáss, de a nincs a KRESZ-ben olyan kategória, hogy versenyző. A KRESZ szerint az egy kerékpáros. A KRESZ szerint JOBBRA tartási kötelezettsége van! Ergo ha egyenesen akar továbbmenni, akkor SEMMI keresnivalója a jobbra kanyarodó KÜLÖN sávban, melyet ráadásul VASTAG FEHÉR ZÁRÓVONAL(!) választ el a másik sávtól!

Mutatom, hol kellett volna közlekednie, mely esetben a baleset szinte borítékolható, hogy nem történik meg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Többször újranézve a videót, erősen gyanítom, hogy a vezető "A" oszlopa miatt volt főleg takarásban a szabálytalanul közlekedő kerékpáros. Kizártnak tartom a szándékosságot.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.05.18. 17:18:52

Egy záróvonalas jobbra kanyarodó sávból egyenesen megy a nem <#kocsog> bringás és a szabályosan bekanyarodó autós a bal....sz?Ezt egy kezdő bojtár is megnyerné az autósnak nemhogy egy komolyabb ügyvéd.

Tehát a bringás a záróvonalon át balra az egyenesen sávba marad csak akkor hibáztat6ó az autós igy h jobbrakanyarodáskor átlépte a záróvonalat hibázott is a biciklis

Aki ezt nem tudná....<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.05.18. 16:19:17

Alien69
Öőő, nem. A rendszer a hibás! <#idiota> Ugyanis, ez a bringás ugye versenyző. Országúti kerékpározás címszó. TUDJA, hogy életveszélyes, amit csinál. Megy kb 40-50 körül. Az nem tisztázott, hogy jogosan tartózkodik-e az útszakaszon, mert tiltó tábla lehet a behajtó szakaszon is. Itt TELJESEN logikusan halad! Csak itt már nem érthető azoknak, akik nem ismerik Őket. A lényeg, hogy nem a sávban halad, hogy ne tartsa fel az autósokat, hanem a vonalon, vagy közvetlen mellette (pontosabban maga a vonal se jó, mert csúszik). A MÁSODIK kamera állás sokat segíthet! Látni a lényeget! Közvetlen a vonal mellett halad. Az autós béna, vagy tapasztalatlan, és benézte. De duplán. Me az egy dolog, hogy megkezdi a kanyarodást. De ettől még FOLYAMATOSAN figyelnie kellett volna a bringást, hiszen ha be is kanyarodott volna, akkor is elgázilja ebben a formában. <#vigyor1> Ugyanis, ha ez egy autós, aki kirakja az irányjelzőt, akkor SEM szabadott volna megkezdenie a kanyarodást, mert meg KELL várni, amíg a másik fél TÉNYLGE elkezd kanyarodni. Ugyanis az irányjelző csak egy izé. Semmise. Kirakható, és mehet mégis egyenesen. Az csak szándék jelző. Elvi síkon lehet, hogy úgy maradt az előzőleg, vagy műszaki hibás. Az irányt jelzőt NEM kötelezi, azaz, ha elé kanyarodik, akkor is Ő a hibás!
Aki ezt nem tudná... <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2017.05.18. 16:10:19

Roger6
Nem tudom, amikor én gyerek voltam, még normálisan voltak az autósok, és a zebránál mindig megadták az elsőbbséget. Most már csak a külföldi rendszámos autók adják meg.

Tinman
Még 1 mondat: Engem gyerekként arra tanítottak, hogy gyalog, vagy kerékpárral jóval figyelmesebb legyek, mert az intenzíven vagy a hullaházban már qrvára mindegy, hogy elsõbbségem volt-e vagy se.

Roger6
Az tény, hogy semmi keresnivalója nem lett volna ott a bringásnak. Vagyis gyanítom.

Tinman
Dehogy érted :-D
Abs. nem szándékosan csapta el az autós, ha így lett volna, le sem szarja mi lesz vele. Ellenben ha fingja sincs valakinek a sávokról az kõnnyen így járhat, majd mehet panaszra a sóhivatalba.

RelakS][
De kérdem én: ha mi magunk nem tartjuk be azokat, miért várjuk el másoktól?

Ezért is szeretem olvasgatni, mikor anyázik a figura, hogy jobbra tarts van, takarodj a külső sávba, de hogy ő az autópályán 170-el megy, azt ne magyarázza neki senki, hogy ne tegye, és ne legyen önkéntes rendőr, hogy őt 130-al "feltartja".

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

Roger6
Én csak annyit mondok, hogy egyirányú utcában dolgozok, az ablak mellett ülök, a táblától 10 méterre. Naponta 20-25 autó jön be ide teljesen szabálytalanul (itt jelentős a gyalogosforgalom, azért veszélyes), a 4 sávos úton meg 10 percenként megy tiltásig egy-egy autó. A lakásom előtt megállni és várakozni tilos tábla van, a közteresek naponta jönnek razziázni, mégis mindig fullon van a járda autókkal. Ami még nem is zavarna, ha nem a kurva kijáratom elé állnának, de a parasztja oda parkol.

Aztán amikor megyek edzeni, szintén látok legalább 5 szabálytalanul parkolót - erre most nyilván azt mondod, hogy na de kit zavar? Meg elférsz, nem? A helyzet viszont az, hogy ahol a kerékpárút torkollik az útba, annak a végén állnak meg a faszkalapok, tehát azokat kikerülve tudok rácsatlakozni az útra, ami forgalomban eléggé veszélyes, plusz a szemközti sávban haladok rám dudálnak, hogy mit keresek az út közepén?! Kerül a szabálytalanul parkolót. Az, hogy állandóan fél méterre húznak el tőlem városon belül 70-el, már nem is érdekel, hozzászoktam.

Azért az is érdekes, amikor kutyát sétáltatok, és zebrához érek. 10-ből 9 esetben nem kapok elsőbbséget, mert esze ágában sincs átengedni (43. § Magatartás a gyalogosokkal szemben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
43. § Magatartás a gyalogosokkal szemben || (1) Kijelölt gyalogosátkelőhelyen a járművel a gyalogosnak elsőbbséget kell adni. Útkereszteződésnél a bekanyarodó járművel - kijelölt gyalogosátkelőhely hiányában is - elsőbbséget kell adni a gyalogosnak, ha azon az úttesten halad át, amelyre a jármű bekanyarodik.
), az az 1, aki pedig illedelmesen megáll (ahogy a KRESZ előírja), az külföldi. Amikor Ausztriába megyek fotózni, akkor meg már az utca végén megállnak, ha látják, hogy szándékomban áll átmenni a zebrán.

Szóval kurvára balkán vagyunk. Itt aki beül autóba, az valamiért törvényen felülinek érzi magát, és rá nem vonatkoznak a szabályok. Ugye egyből ordibálnak, ha az ember zebrán kerekezik át (én speciel leszállok mindig, meg igyekszem kerékpárutakat használni), de a sebességhatárt nem tartja be szinte senki. Sok ember elmondása szerint a város lüktetése miatt mennek 60-al az 50 helyett. Tehát le van szarva mi a szabály. De kérdem én: ha mi magunk nem tartjuk be azokat, miért várjuk el másoktól?

Persze tudom, itt MINDENKI betartja a szabályokat. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2017.05.18. 10:47:38

Totti5
Melóba jövet ma körforgalomban a kijáratnál jobbról!!!! előzött meg egy lökött barom állat aki a járdáról torpedózott le az útra, mellém, elém. Megint csak szerencsém volt hogy éppen láttam és hagytam helyet. Egyirányú utcán a család szembe jön, zebrán száguldoznak leszállás nélkül, kanyarodáskor nem jelez, csak gondol egyet stb stb.. mindennapos. Sokan nem ismerik a szabályokat...

Ahogy a motorosok és az autósok sem.