Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Átlag autósból van több, azokkal van tele az út és azok csinálják minden nap a baleseteket és a szabálytalanságokat. Tőlük kell félni, ha autóba ülsz. A jogsi nélküli, ittas, drogos, sok 100 lóerős BMWs nem az átlag. Ezek az átlag alatti patkányok, akik minden szabályt megveszegve kockáztatják saját és mások életét, mert agyilag nincsenek azon a szinten hogy felfogják az élet drága és egyszeri. Nekik már mindegy, ha nem ma akkor holnap csinálják ezt. Ha nem autóval akkor mással. Életképtelenek, "bűnözők", a társadalom mocsara.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

PetruZ
Akarat kérdése az egész. Hogy méréssel, vagy civil kocsikkal, nem izgat. De a rendőrség nem akarja ezeket megfogni, ezért fogják továbbra is az anyukát, meg az átlagembert és az átlag autóst b*sztatni. Mindenkinek van története a túlbuzgó fiatal rendőrről, aki "rossz" embert büntetett meg, aztán a többiek elmagyarázták neki, mi a helyzet...

Egyébként a Vörösvárin is mennek, meg a Bécsin is, a lakótelep nem igazán érdekli őket. A Flóriánon is kb. heti rendszerességű a pirosba behajtás és a csatt. A három között lakok már 8 éve, nem kell bemutatni. :)
gordon 24
Nem értek egyet ezzel. A Mérésekkel nem fogja tudni ezt befolyásolni. És pont ezért vagyok sik ideg amikor elkezdik a védát, hogy az majd így meg úgy. Ezek az eszközök arra jók, hogy az anyukát aki viszi a gyerekét az oviba pl és véletlenül gyorsabban megy megbüntessék. Vagy azt a sofőrt aki egész nap autózik és egyszer nem veszi észre bele megy. Ettől függetlenül kell aláírom.

De gondolod, hogy ezek a BMW-sek nem mennek előtte végig? Nem tudja pontosan van-e, vagy nincs trafi? dehogynem! Pontosan tudja. Ha kiáll mérni elmennek máshová, ahol nem mérnek. Ha oda is kiáll elmennek máshová. Szóval ezt egyetlen módon tudná kiszűrni, ha mondjuk olyan autókkal mennének fel alá ezeken az utakon amik be vannak kamerázva, és civil autók. Talán azzal. És a másik, miért nem méri a Szentendrei utat éjszaka? Hogy a vad fasz ne a lakó övezetben gyorsulgasson. Mert amit írok, elkezdi mérni ezt a részét a Szentendreinek akkor majd átmegy a Flórián térhez és majd a Pacsirtamezőn fog menni ezerrel, vagy a Vörösvárin. Szóval ez a tipikus esete annak, hogy nem rakhatsz mindenhova, mindenki mellé rendőrt.

Itt az agyakban kellene rendet tenni, és pl az ilyen fast and furious filmeket nagy ívben tiltani a világban. Hogy ne az legyen valakinek a pozitív hős aki 300 al tép a házak között.
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2017.06.17. 23:06:50

Downhill!!

Norbi1990
Én azon szoktam röhögni amikor a Dózsa György úton a Damjanich utcánál kiállítanak egy fiatal csávót 5 órakkor mérni a Thököly út felé menő forgalmat. Ugye ilyenkor álló sor van gyakorlatilag, de azért kiállítják őt mérni. Értelme nem sok van :D
desigo
Az a legalja amikor reggel 6-8 körül állnak ki mérni.Amikor mennek dolgozni az emberek.
PetruZ
Megint gyorsulgattak a fiúk a Szentendrein, most beljebb, a Záhony utcánál (az Auchannál, a múzeum előtt).

Továbbra is tartom, hogy a rendőri szerv a balf*sz ezekben az ügyekben, mert ugyan rendszeresen mérnek ott, de mikor? Úgy van, nap közben, sűrű forgalomban. Ráadásul reggel kifelé szoktak mérni, amikor alig megy arrafelé valaki, délután meg valahogy mindig másfelé akad dolguk (jó, néha kint vannak délután is, de jóval többször mérnek hajnalban). És hogy mi megy szinte minden éjjel itt, a Bécsin...
PetruZ
Az a rúgásos tényleg nagyon megjátszottnak tűnik.
RatBaG
az utolsó miért lenne fake? egy anya kacsa bármire képes. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Tuvok
<#eljen>

Tinman
- 4:05-től rettenetes ami történt, kifejezetten sokkoló :-( Viszont nem a sofőr a felelős. Záróvonal volt, sehol egy zebra, a nő teljesen kamikaze módon holttérben volt teljesen. Rettenetes ügy :-(

- Utolsó fake as fck. Akkora ember ennyitől, az életben nem dől ki. Ráadásul az ürge is látta, hogy zebra, ment a saját kamerája, kizárt, hogy a zebrán egy majdnem elgázolt nőbe még bele is köt, meg lökdösi. Kizárt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.06.16. 21:19:18

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tuvok
//www.youtube.com/embed/FpUYN62oKVc

//www.youtube.com/embed/Ce27tTJgWrg?t=2m50s

RatBaG
//www.youtube.com/embed/icN9FlHz_3U

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/Ri85HjAbj74

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
Korábban voltak már a BMW-sek, most sorra kerültek az Audisok is. :)
A halállal semmi probléma nincs, a pelenkázás már bajosabb.

Tinman
Még csak 3-an haltak meg, minden oké. Férfias. Halott férfias :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/46KuqaehOHc

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
//www.youtube.com/embed/PdrTn15JYgc

Tinman
Rohadtul nem erről van szó. Senki nem szokott azért morogni, ha egy családos apuka a gyereke védelmében a gyerek bal oldalán teker. Senki.

Ellenben amikor a felező/záróvonal jobb oldalától 5 centire teker és baszik lehúzódni az egyedül tekerő, magányos kerékpáros, az nincs rendben. Főleg azért se, mert jobbra és nem balra tartási kötelezettsége van.

RatBaG
kérem tegyék meg tétjeiket...

Per Aspera Ad Inferi.

Idehaza én sem tudnám ezt elképzelni! Az más ha egy verekedésbe vagy erőszakosabb dologba nem mindenki mer beleszólni, de ebbe??? Örülök hogy nem oda születtem!

Tinman
Idehaza tök mást tapasztaltam eddig mindig hasonló helyzetekben.

Ilyen esetben a közöny se más szimpla gonoszság.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Erre az egészre rohadt nehéz mit mondani.

1. Miért viselkedett olyan furán a nő átkeléskor?
2. Aki elütötte, hogy a fenébe nem ment vissza?
3. Hogy a rákba ennyire fosok az emberek, hogy egy zebra mellett fekvőt le sem szarnak?
4. Aki ráment elég durván és ezzel borítékolhatóan kivégezte, az mi a tökömet nézett, hogy nem vette észre?

Ebben az egész történetben résztvevő laza 50 ember brutálisan meg kéne büntetni, mert ez a viselkedés nem lehet se a jelenünk, se a jövőnk!

8:05-nél +18
Ezt nem hiszem el, hogy látják elütik a nőt és ott fekszik az út közepén, ott van egy csomó kocsi el is megy mellette meg az emberek is áhh, végignézni is borzalmas...
//www.youtube.com/embed/Vitz224vw9Y

★★★★★

Alien69
Hát ez az! Ő se értette az óttómata váltó gombjait valszeg. Ő a féket nyomta! <#idiota>

Szabi
videó

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.10. 18:53:58

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5

desigo
Richard Hammond is eldobta ezt :

Totti5
Nem értem mi történik. Ilyet nem lehet még direkt se<#wilting>
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.10. 18:06:18

RatBaG
//www.youtube.com/embed/-Y9XzSymPUY

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/Ks0xu002Wjo

Per Aspera Ad Inferi.

sorler
Megrázó fotókon az 51-es úton történt tragédia
Úgy tűnik, hogy az áruszállítóban valami nehéz valami volt és az nyomta előre a sofőrt a halálba.

Roger6
//www.youtube.com/embed/b1o9ewqIkMs

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Szabi
látta hogy jön a székely, így gyorsan ledőlt.. :D

gordon 24
Mi az elfáradt az Astra a szolgálatban? :-)

Downhill!!

Szabi

Totti5
Hülye az autós is és hülyék a kamionosok is. Az sem normális hogy autópályán keresztbe lepakolják a monstrumokat. Barmok.

Gondolom ilyen népnevelő vagy biztosítási csalás (azon a vidéken szokásos) SATU majd ha van kocc akkor megy a hiszti hogy BELÉMJÖTTÉL FIZESS

SimaSuna
Félelmetes ügy....
Hűha, 2 saller...

Előzményt kellett volna látni, hogy miért fékezgetett a kamionos előtt....Persze az valahol lemaradt..