Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Downhill!!
Nem tudom, hogy mióta csapatják ott, de rahedli videó van fent...
Híres is lett a hely...de nem is szabályozza senki a bent lévők számát...a nézők számát se...
+ ugye már nem először esnek be az aknába....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy meg vannak szervezett események ahol ezt lehet űzni, el kell oda menni ( nyilván nem megy, az büdös neki mert szabályos )
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Per Aspera Ad Inferi.
http://epica.nl
Nem láttuk hova nyúlt, hogyan. A rendőr igen. Túl sok a fegyveresen bűncselekmény, bizalmatlanság a két fél között...
Rendőr nyilván hibázott, elgurult a gyógyszer. Kivégzett egy embert fél méterről. Az áldozat pedig többszöri felszólításra sem azt csinálta amit a rendőr mondott neki.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ha egy rendőr azt mondja neked, hogy csináld azt hogy nem nyúlsz a zsebedbe akkor nem nyúlsz oda.
Ha odanyúlsz, akkor buktad. Ezt az amerikaiaknak tudniuk kéne. Ha feküdj a földre van akkor fekszel a földön mert meglőhetnek.
Þór vígi þessi rúnar
Utolsóra meg csak annyit, hogy bent ült a kisgyerek az autóba, mellette feleség/barátnő, ráadásul a jelzésre azonnal félrehúzódott... nyilván majd ott nekiáll lövöldözni a sofőr, hát persze. Erősen 15+ év letöltendő az agybeteg zsarunak. Aki le akar lőni egy igazoltató rendőrt, az már akkor megteszi, amikor az még az iratokat nézegeti 2 kézzel. Gyak. kivégzett ott egy családapát az a barom, remélem amikor szabadul utcaseprő sem lehet...
"i have to tell you i do have firearm on me"
"don't reach for it then! don't pull it out! DONT PULL IT OUT!!!"
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2017.06.23. 10:24:56
Þór vígi þessi rúnar
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿