37101
-
#33057 -
#33055 Lehet,hogy korábban már követett el más bűncselekményt.
Ha nem akkor tényleg túlzás ez az ítélet.Halálos gázolást megúsznak felfüggesztettel. -
#33054 Négy év fegyházra ítélte a Debreceni Törvényszék hétfőn azt a férfit, aki terepjárón menekülve csaknem elsodorta az őt megállítani akaró intézkedő rendőrt
ez egy kicsit erős nem? -
Stockbauer33 #33053 http://www.blikk.hu/galeria/vonattal-utkozott-egy-auto-dabasnal-gyerek-is-van-a-serultek-kozott/5x8yn9g
-
#33052 Tudta, hogy rossz a fék – halára gázolt egy 15 éves fiút
2 év fogházbüntetésre és 3 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte, azt a negyvenes éveiben járó büntetlen előéletű férfit.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2018.01.26. 11:12:40 -
#33051 8:02-tol: milyen lazan tovabb gyalogol:DDD
-
#33050 -
#33049 Alexease [URL=https://sg.hu/forum/uzenet/1084645442/33037]#33037[/URL] hsz-ében, ha pontosan adta meg a helyet, és ez MA is így néz ki, akkor nincsen tábla. Ebből következtetni nem könnyű, de ehhez tuti két hülye kellett. A hátsó a nagyobb, ez tuti. De a kreszben nem tudom, van-e 50-50%-on kívül más is. De a lényeg, ha megyek egy másik autó mögött, és belassul, fényjelzés, duda (még ha nem is teljesen szabályos), és kicsit türelmes vagyok. Az első ott hibázhatott, hogy a féklámpával helyettesítette az irányjelzőt. Ugye, azzal kell kezdeni a kanyarodást, hogy a szándékunkról tájékoztatjuk a közlekedésben résztvevőket. Ráadásul, ez a dolog annyira csalafinta, hogy ennek ellenére, NEM kötelező ennek betartása, azaz, hiába irányjelzőzöl, tovább mehetsz egyenesen. Ha kikanyarodik eléd valaki, ettől még AZ a hibás. -
#33048 Igen, 1000 jobb lenne. Szerintem ettől csak a politikusoknak, és bűnözőknek kell félniük. Me NE legyenek kétségeid, hogy akár ma is a folyamatos megfigyelés létezik, és tömegével megy, csak nem merik nyilvánosságra hozni.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.01.25. 17:18:14 -
#33047 Á, dehogy, Az a féreg, aki csak 13 évet, vagy annál kevesebbet adna érte, ahelyett, hogy nyilvánosan kivégeznék... -
#33046 Sorozatosan előzött a 84-esen, halálos balesetet okozott Sopronnál - kettészakadt egy autó
Féreg
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2018.01.25. 14:03:08 -
#33045 Mondjuk nincs leírva, hogy útkereszteződésnél volt a baleset és a képek alapján sem látni (aztán persze lehet, hogy te ismered a környéket). Viszont lehetséges, hogy kint volt az előzni tilos tábla és akkor viszont nem a nő bukta, hanem aki előzött. -
#33044 -
#33043 Igen, azt hulyen irtam:)
A lenyeg hogy nem odabarkacsolt kamerak kellenenek, hanem rendesen, masszivan kasztniba epitve, aminek az adatait az auto kozponti resze tarolna, kodolva, csak kabellel elerhetoen, jelszovan. bar ma mar eleg komoly panorama kamerak is vannak, azt is lehetne hasznalni. Kotelezoen 5-10 perc ciklikus felvetel (magat felulirva) vagy beallitva "akarmennyi" hobby-nak;)
Sot, akinek van, hasznalja, elerheto, akar olcsobb biztositast is kaphatna;)
Persze, lennenek lazadok, akik elronttjak, feltorik, kikapcsoljak stb., de azok valszeg az alapbol bunozo, szabalytalan reteg lenne. Azok ellen meg teljesen mindegy, pont leszarnak mindent;) -
#33042 Okés, akkor félreértettem: "kozpontilag tarolnak mindent". Bocsánat. -
#33041 Nem figyelne meg senki, az autoban van a cucc, nem kell halozatba kotni es hasonlo hulyesegek. -
#33040 Miért, te szeretnéd, ha 0-24 megfigyelés alatt lenne a verdád? :) Egyszerűen jobban kéne figyelni egymásra. -
#33039 Kb. sehogy:)
Peddig mennyivel egyszerubbek/olcsobbak (helyszineles, biztositas, pereskedes) lennenek a dolgok, ha az alapbol tobb millios autokba, gyarilag pakolnanak elore-hatra nehany tizezres kamerakat es GPS-t, ami folyamatosan rogzit, es kozpontilag tarolnak mindent (GPS, sebesseg, gaz-fekpedal allasok, kormanyszog, vilagitas stb.).
De hat a szemelyiseg jogok:) Meg persze, jellemzoen a premium/luxus autosok, "fontos emberek" es bunozok nem szeretnek ezeket. A maradekl 90% valszeg igen. -
KaBuTo666 #33038 Hogy van bizonyítva, hogy ki indexelt először? :O Tárolja az autó vezérlése? -
#33037 Attol fugg. Ha koraban indexelt mint aki megelozte volna, akkor o nyert, de megis bukta:D Ha nem indexelt, akkor alapbol bukta.
Nem keresztezodes, "szarabb" a helyzet (balra van a mero allomas): https://www.google.hu/maps/@46.818136,18.9609654,3a,90y,249.46h,92.82t/data=!3m6!1e1!3m4!1saX6dmH2HyS3G1qzvaptRCg!2e0!7i13312!8i6656?hl=en -
#33036 Alap helyzetben nem egyértelmű. Sőt, legrosszabb esetben is döntetlen, szerintem. Kereszteződésben nem előzhetnek, kivéve, ahol erre megfelelő tábla ki van helyezve. A kanyarodónak ugyan meg kell győződnie arról, hogy nem-e előzik, de jó lenne "látni" a helyszínt... -
KaBuTo666 #33035 Karambol Soltnál, két ember sérült
Ebben az esetben a Dunaegyházi nő Opel Astrával a hibás, nem? -
#33034 -
#33033 Oroszoknal alap a gyorshajtas, ha van/latszik, neha erdemes ranezni a sebessegre. Lazan toljak 100 felett, hoban, akar ejszaka is. Ott barmilyen autoval el lehet szallni.
De szarazon is problemas a tempo. Foleg a nem ismert muszaki allapotokkal (gumik, fekek, felfuggesztes) es utminoseggel. Nem ismerem az ottani korulmenyeket, de kinezem beloluk, meg ha meg is tudjak venni a modern autokat, sokszor a fentartasuk/allapotuk/vizsgak hasonlo lehet mint 50 eve a ladakkal;D
Eleg csak 1 rossz lengecscsillapito (vagy a tobbitol erosen eltero) es egy kisebb mozdulatra is game over (foleg nagy temponal).
Vagy az uthibak (amit nem latni). Nem kell krater, eleg egy kisebb bucka az aszfaltban. Az utcai autonal, hasmagasssagnal, felfuggesztesnel es guminal nem szerencses ha ilyen tempoknal elvesz a tapadas (akar csak 1 gumin) es az egyensuly. -
RealCián #33032 A hirtelen kormánymozdulatban igazatok van, de csomószor látni, hogy egyenes úton egy kis mozdulatra is egyszerűen elkezd egyre jobban bekacsázni, végül az árokba köt ki.
Vagy a másik, amikor nem is fékez nagyot, mégis a kocsi fara kicsapja magát és keresztben áll meg.
Sokszor nem hóban, hanem száraz aszfalton is.
Ilyet azért nálunk nem nagyon tapasztalni. -
#33031 Hirtelen kormány mozdulat akár, kiegészítve az alább felsoroltakkal. Meg ugye, Ő a khirály, majd a másik lehúzódik, me Nekije van elsőbbsége! Hiszen, Ő MINDIG főútvonalon közlekedik, mindenki más Neki alárendelt. -
#33030 já.
Easyrider öcsém ! :DD -
#33029 https://i.imgur.com/cY6mXgm.gifv -
#33028 +úgy vezetnek télen 10 méteres hóban mintha nyár lenne és száraz aszfalt. -
#33027 + ócska, agyonhasznált nyári gumik -
#33026 Orosz utak minősége, jég, hó, szar műszaki állapot, és persze a liter vodka együttes hatása okozza ezt. -
RealCián #33025 Miért van az, hogy rengetegszer látni, hogy semmitől is bekacsáznak vagy egy kis fékezéstől is hirtelen keresztbe fordulnak az úton.
Több mint 20 éve vezetek, hóban, fagyban, esőben, gyorsan is mentem sokszor, de még a közelébe sem voltam annak, hogy bekacsázzak.
Sőt, még látni sem láttam nálunk ilyet.
Mit csinálnak ennyire rosszul? -
#33024 AP-816: az utolsó... -
#33023 Majd számolj be róla,hogy mit választottál és mik a tapasztalataid vele. -
#33022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi, néztem már, de sötétben egyáltalán nem jó a minősége. -
Stockbauer33 #33021 -
gotchaaa #33020 http://dorogimedence.hu/index.php/2018/01/21/halalos-baleset-magdolna-volgynel/
Valaki azt írta, hogy a vétkes sofőr egy jobbra kanyarodót nem volt képes megvárni, ezért kielőzte, és akkor ütközött a szembejövővel. Függetlenül attól, hogy így történt vagy sem, rengetegen csinálják ezt, és rohadtul utálom, mikor egy nyomorék nem tudja elvenni ilyenkor a gázról a lábát, mert veszítene 5 másodpercet, és inkább előz, lesz@rva, hogy esetleg jön valaki szemből. Nem beszélve arról, hogy ha esetleg betartja a követési távolságot, akkor talán még lassítania sem kéne. -
#33019 Prohardveren van erre külön totyik, érdeklődj szerintem ott:
prohardver.hu/tema/autos_kamerak_car_dvr_car_black_box -
#33018 Egy kis off...
Menetrögzítő kamerát szeretnék venni. A kettő körül melyiket ajánlanátok?
Mio Mivue C330 vagy Lamax Drive C7 ?
Mindkettőnek szép képe van, talán a Lamaxnak jobb az éjszakai felvétele. -