37134
  • iszakos
    én haladtam a párhuzamos két irányú ut,jobb oldalán,a kereszteződésben,balról egy peugeot boxer talált el minket,nincsenek fék nyomok,mert olyan gyorsan belém szaladt,hogy fékezni se volt időm,meg aki nekem jött őt is én állitottam meg.Az ütés következtében kitört az autó hátulja,az auto jobb oldala neki vágodottt egy oszlopnak,az árok szélét valoszinüleg már fél oldalasan szántottuk fel,és 180 fokos fordulat után,még a tetőn hátra felé csuszva igy álltunk meg.
  • solo
    Ezért kérdeztem, mert énse: C
  • SimaSuna #690
    nem látok fékezési, vagy "karcolásos" nyomokat, nemtudok következtetni...
  • Szabi1991
    pff, fater is borult már iennel... de ő 1x a tengelye körül, és a talpára esett..
  • solo
    Ezt hogy?: C
  • iszakos

Én voltam a károsult ebben a balesetben!
    Saját kép a végeredményről.
  • Nohab
    Ők biztosan tudják, majd hogy kihez tartozott a gép. Ha pedig Budaörsi, akkor ezt a gépet láttam személyzettel a mentősnapon. Persze attól még nem biztos, hogy ők voltak ma beosztva.
  • w77d
    vagy a Balatonfüredi. Ha a balatonfüredi volt,a kkor ennek a gépnek a személyzetével előző héten még beszélgettem :(
    megyek le köv héten is arra felé, benézek akkor oda is...
  • Nohab
    Budaörsi szerintem, mert mintha az ő hatáskörük lenne.
  • SimaSuna #683
    Miskolcnak is van 1 ijen gépe :C
  • w77d
    nem lehet tudni hol volt a kiindulóbázisa???
  • Nohab
    Egy ilyen gép zuhant le.

Az emberek ha jól hallottam mind kiestek a gépből a földbecsapódás után. Az ápoló szerencsétlenségére pont rá dölt a gép... Az anyának még nem mondták el a halálhírt, hogy ne érezzen bűntudatot...

Nyugodjék békében :(
  • Szabi1991
    szinte csoda hogy élve kerültek ki :O

• Szabi1991
    Egy ember meghalt, hárman megsérültek, amikor lezuhant egy mentőhelikopter Ráckeve térségében - mondta el az InfoRádióban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

• Nohab
    Személyautót tarolt le és felborult egy tartálykocsi a 4-es főúton

Illetve nem tud valaki képeket is adni a mentőhelikopter balesetről? Az ápoló sajnos meghalt. A beteg (égési sérült 2/?/éves kisfiú) kísérője (az anyukája) megsérültek, de nem életveszélyesen. A pilótáról nem tudok adatokat. A gép motorhiba miatt 300m-ről "kényszerleszállt" (vagyis zuhant) egy mezőgazdasági termőföldre. Pontos helyszínt nem tudok írni.
  • gotchaaa
  • Máté94
    Az úr eljött,hogy felvigye a mennybe:D
  • gotchaaa
    Ott egy szivárvány a bal oldalon :)

• SimaSuna #674
    előzött(ahol a busz van)..de a toyesz nem ment úgy ahogy kellett volna...beteges volt a motorja...
    az az útszakasz elég beláthatatlan..enyhe emelkedős nyújtott(neki) jobb kanyar, majd ugyanolyan lejtős, majd hosszú egyenes...de nagy tempónál elég nehézkes észrevenni a szembejövőt..
    #666os képen a háttérben a busz a kanyar elejéhez ér...
    a busz végefele kell véget érnie(a toyotás felöl) a záróvonal..
  • solo
    Ezt el is felejtettem belinkelni :( R.I.P.
  • solo
    Naja...
  • w77d
    az autó már multidő, ezt már senki sem rakja össze...
  • solo
    : S
    MIaz, hogy volt?
    Azt Írták, hogy súlyos sérülésekkel vitték kórházba: S
  • SimaSuna #669
    ismertem a srácot akié volt...
  • MaSzKa
    durva
  • öregember
  • öregember

• öregember
    régi toyota corolla VS Zil
  • Nohab
    Ő a haláltól kapott egy hatalmas pofont, nem az élettől.
  • bertino
    nem adta meg az elsőbbséget 17 évesen.
    ehhez nem is lehet mit hozzászólni...
  • öregember
    A Nyírtass felől Berkesz irányába haladó Volkswagen LT 35-ös mikrobusznak a berkeszi bekötőút kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget a Demecser felől a főútra kihajtó Lada, s a mikrobusz az autó bal oldalába hajtott. A Lada az út menti vízelvezető árokban állt meg. Az autót vezető 17 éves fiatalember, akinek csupán májustól volt jogosítványa, a helyszínen életét vesztette.

Kérdem Én : 17 évesen miért adnak valakinek jogsit, nulla rutinnal??????

• desigo
    ez egy cseppet durva :(

hasonló nálunk:

Körhinta szakadt le Tökön

A sportpályáján lévő rendezvény második estéjén a a FIFI típusú körhinta merevítője eltörött, s a szerkezet az utasokkal leszakadt. A balesetben tizenheten sérültek meg, közülük egy ember életveszélyesen, hárman súlyosan.

• n003
    ezdedúrva .. honnan van? :O :(
  • n003
    még jó hogy nem voltak bekötve a mert aki a jobb oldalon ült tuti megdöglik :O de még így is kiab...mázli hogy csak két sérült van
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    azt hittem ascona 1 ránázásre

• desigo
    130-nál satu ABS nélkül egy 20 éves Kadettel
    ez tényleg elhitte,hogy sose kop el...
  • öregember
    A személygépkocsi vezetője műszaki hibára hivatkozott, elmondása szerint nem tudta kormányozni az autóját, amely több mint 80 méteres féknyom után ütközött a fűkaszával.

• desigo
    Munkagép fűkaszája tépte le egy Opel oldalát a 41-es főúton

csak vissza kell hajtogatni xD

• desigo
    nem tudom
    az biztos,hogy jó nagyot esett...