37134
-
gotchaaa #1012 Csereautó volt, és az első útján kigyulladt.
-
az komoly lehet ha fél 6-tól még mindig tart a romeltakarítás...
tegnap is volt durva baleset a mogyoródi feljáró és Szada között
motoros vs autó... -
gotchaaa #1010 Ezt találtam. -
Nem tudjátok mi van az M3-as kivezető szakaszán? 2km/óra sebességgel haladnak az autók. Állítólag a fóti lehajtónál van valami nagy kamion baleset. -
iszakos #1008 hazánkba is ilyen vidókat kéne leadni,azt hiszem sokan elgondolkodnak,hogy mi ér többet! -
Van még ilyen? -
gotchaaa #1006 \m/ -
hihetetlen megindító. Tényleg elgondolkodik az ember, hogy megéri-e... -
-
autós topikból aki esetleg nem látta volna
durva azért... katt -
jó ****** anyukádat:D -
n003 #1001 legyen bibis a klikkelő újjad :DD -
ték xD -
n003 #999 hát egen :(( az ország egyik halálútja -
öregember #998 4-es út ( már megint ) -
jobbkormányos Rover... -
a hűtőkocsi sofőrje eléggé megszívta :/
szerencsétlen... -
öregember #995 csúnya baleset
-
és van erről még kép? -
HUH!!! -
valami bicikliverseny lehetett, hogy van rendőri felvezetés... -
emlékeim szerint részeg volt a sofőr nem gyengén és ha jol rémlik, meg is haltak páran rögtön ütközéskor. -
mi volt ez az eset? -
ja, bár már régebben történt, remélem áthajtottak azota vagy 5x kocsival a csávó/csajszi nyakán. -
-
ez kemény
-
n003 #986 :O szegény mondejós :((( -
Kamion keresztbefordúl az autópályán -
Ha nincs fotó,hogyan bizonyítják rá,hogy ő volt?
Egyébként szerintem is pikk-pakk meg lehetne találni.
Nem a bírságok mértékével van a gond hanem a szabályok betartatásával.
Elsődleges cél a pénzgyűjtés a rendőröknél nem pedig a nevelési szándék.
Amíg a mozgássérült helyeken büntetlenül állnak a luxusautók úgy,hogy mellette megy el a rendőr és full nem is érdekli addig nem tudom,hogy miről beszélünk.
Bár minap egy kereszteződésben nagygálánsan beengedett egy rendőrautó.Korrekt volt ... -
jól lehet csalni :D -
azért van egy jópár EVO magyarországon :) -
n003 #981 rendszám nélkül miafrancnak tudják hogy ki a tulaj?? :| -
iszakos #980 Sok esetben kicsit enyhék a magyar birságok!
Külföldön minden szó nélkül elveszik az autód is,ha egy olyan manővert csinálsz meg,ott nem játszanak.
Én B kategoriába beveztnék egy PÁV-hoz hasonló vizsgát!
Vannak akik szerintem azt se tudják,hogy mit jelentenek pl,az unió után magyarországon bevezetett táblák!
Ebben az országban pénzzel bmit el lehet intézni,meg lehet kapni!:(
Ha egy kicsit jobban nyomoznának szerintem meglehetne találni az evo tulaját.
Olyan sok biztos nincs belőle,föleg ugyanolyan szinből!
Azt meg eddig is tudta mindenki,hogy a motorosok az csinálnak amit akarnak,mert nem tudják bemérni őket.De ezzel most sikerült az autosok szemét is felnyitni,hogyan lehet büntetlenül száguldozni! -
n003 #979 bár nemsokkal és ott már azér kell a hely a gyorsításhoz :) -
Ennél jobban nem is reklámozhatták volna. Így a többi hülyegyerek is elkezd rekordokat döntögetni. Jobb lett volna, ha nem hozzák nyílvánosságra. -
Megy az az EVO többet is... 

-
gotchaaa #976 Én meg majd egyszer megtanulok helyesen írni...
Még egy öngyilkosjelölt :-) -
gotchaaa #975 Mégegy (ön)gyilkos jelölt. -
Attis38 #974 Azzal nincs is baj,ha uram'bocsá néha az ember picit szabadon engedi a csikókat(persze,ha nem veszélyeztetsz senkit,a kommenteidet olvasva,Rólad nem is feltételezem),szerintem ez bármelyikünkkel előfordult.Jó ötletnek tartom azt,amit noob említett,hogy az ilyen autók vezetőinek kötelező legyen egy vezetői program a Ringen,ahol biztonsággal tudják gyakorolni,hogy kell megfogni a gépet kritikus helyzetben.De az általad említett teszt sem elvetendő ötlet. -
no meg ugye a másik autóstárs sem elhanyagolható... Mert mehetek én akármilyen lassan, figyelmesen, ha egy tajparaszt oldalról a kereszteződésben belémdriftel... És még akkor is nekem lenne lelkiismeret-furdalásom, ha neadj isten történne valami a velem utazókkal.
Én is viszonylag nagy teljesítményű kocsit kaptam a seggem alá, akkor még kevés gyakorlattal, igaz 19 éves voltam már. De soha nem fordult meg senki fejében, aki beült mellém, hogy valami baj lehet emiatt, sőt mindig megkérdezem, hogy bírja-e a sebességet, vagy menjek lassabban akár, mint a megengedett... Nekem is érdekem... Szüleim sem féltek ettől, és magamtól sem száguldozok.. Álszent sem akarok lenni, mert nem csak 90el megyek a sorban, előzgetek is, volt is már kényes szituáció, de azért próbálok óvatosan, normálisan menni.
Szóval erről az oldalról nézve meg valahol kicseszés a megszorítós rendszer, ami általánosan korhoz köt dolgokat... Inkább valamiféle tesztekkel kellene a KRESZ-t támogatni, mint az sok cégnél is van, IQ, EQ, meg társai