37134
-
nem vagyok dr
de a videóból is
látszik hogy komoly baja lett az embernek
ami egyáltalán nem vicces
ha veletek történne biztos másképp látnátok
az is elképzelhető hogy elbutult a balesetből kifolyólag ha túlélte
fél éve voltam elsősegélynyújtáson
de ettől függetlenül nem azt mondom, hogy értek hozzá
de próbálj meg lefejelni 20km/h-val 1 fix betonfalat és megtudod miről beszélek -
n003 #1131 Tisztelt Dr Maszka!
szerintem itt mindegyikünk "láma" ennek a dolognak a megítéléséhez így te se akard eldönteni egy youtube-s video meg internetdokorid alapján hogy mi baja is lett a srácnak :) -
te láma
http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/accidents_trauma/fractures/head/?article_hid=21475
elég nagy sebességgel ment a feje neki a BETONfalnak
biztos hogy súlyos sérüléseket szenvedett -
akkor egyből görcsöt kötök rá az tuti :) -
Mivel a nyál fertőtlenÍt, de ha elharapod az artériád akkor várhatsz.XD -
Hát nem szeretném,hogy megsérüljön...
Egyébként ha kajálás közben elharapom és vérzik akkor pár másodperc alatt eláll.Gyorsan gyógyul -
Ahamm.Ha odamész tökürbe, kinyújtod úgy a nyelved mintha az orrod végét akarnád megnyalni látod a kék artériát: P -
a nyelv sérülése ilyen veszélyes?
durva :/ -
n003 #1124 mán doktorid is van? :O
:DD -
Hát, ezek közüll amit mondassz a nyelvharapás lenne a legrosszabb, mert ha elharapja a nyelvben lévő artériát 1 perce van, hogy elköszönjön mindenkitől, ha nincs ott egyből segÍtség, mint versenyeken...
De amúgy ja, kb annyi baja lett. -
Barátom, te most akkora hülyeséget mondtál, mint a sz@r!
Semmi baja nincs a gyereknek, csak kiverte alul-felül mint a 4-4 első fogát.
Mutterom fogorvos 17 éve, és valahogy rámragadnak azok amiket nekem magyaráz..
Ha az agyvÍz elfolyik, akkor a gyerek nem kel Így fel, és ahhoz, hogy úgy betörjön a fej, hogy az agyvÍz is elfollyon, ahoz akkora ütés kell, hogy az esetek nagyrészében az agy leszakad a gerincről, és egyből meghal. -
szieszáj #1121 temeg egy balfasz vagy neharagudjál -
ez hülyeség amit mondasz
-
ha koponyatörés és az agya is sérül, akkor nem ált volna föl egyből.... valszeg kitört pár foga, meg betört az orra, esetleg elharapta a nyelvét.... -
de hallod, nem azon nevetek h most baja történt mert sajnálom, hanem azon h hogy lehet vki ekkora balfasz, minimum fullface sisakot vett volna fel ha ilyeneket csinál, látszik h eszetlenül nekivágott a dolognak. Én is bmx-ezek de alap a védőfelszerelés.:)
Ő viszont egy örök életre megtanulta hogy is van ez a dolog -
ezen ne nevess
sztem meg is hallhatott mert ha szádból így csöpög a vér akkor koponyatörés és az agyvíz is elfolyik és akkor
orvos nem ment meg :( -
Vaduúl Renault Lagunát szét törni:( -
amíg nem a te kocsid törik addig jah xD -
azért kicsit már vicces :) -
öregember #1113 looooser -
öregember #1112
-
Már csak az lett volna a jobb, ha elindulnak a kocsival: DDD -
ezek full idióták xD -
-
Ők mik? :D -
régi, csicskakecy, h lehet vki ekkora balf@sz?:D -
ezek szerintem nem idióták inkább szerencsétlenek...
lehet megcsinálták már a trükköket 20X hibátlanul... -
n003 #1105 miva nem bírsz aludni? :)
ezt is ott találtam :O -
http://www.youtube.com/watch?v=d2VaUYGhAKo&NR=1 -
öregember #1103 ilyenkor is érvényes a jobbkéz szabály elve -
nekem mikor nem volt jogsim akkor akármilyen hihetetlen jobban vezettem,mert jobban odafigyeltem mindenre -
gotchaaa #1101 Jaja. Mást se hallok az oktatómtól: "tükör-holttér, tükör holttér, tükör holttér". Kb százszor mondja el minden vezetésnél. -
Ettől én is mindig tartok,hogy ha a háromsávos úton haladunk ketten a két szélső sávban és a középső üres akkor nehogy egyszerre akarjunk a középső sávba menni.
Egyszer elő is fordul már ez de mindketten észrevettük,hogy közeledünk egymáshoz és gyorsan visszamentünk a szélső sávokba. -
de úgy nem lehet közlekedni hogy nem figyelek
ha holtérbe van akkor elöbb meg kell győződni nincse ott valami -
Egyépként nem a kamionos nemis láthatta a személykocsit mert teljesen holttérben volt a sofönek.
Sziasztok amúgy:)
Nemszoktam írni ide csak olvasgatok meg nézegetek:)
-
Halálra gázolt a kamion egy férfit Kecskemétnél
MTI
| 2008. szeptember 19., péntek 23:46
A helyszínen meghalt egy férfi, akit elgázolt egy kamion Kecskemét határában a 44-es úton pénteken éjszaka - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A férfi holtteste a kamion hátsó tengelyére szorult, ahonnan a tűzoltók tudták csak kiemelni - mondta a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztje.
durva... -
n003 #1096 no comment -
szieszáj #1095 szerintem meg tuti csak a közlekedés résztvevője volt az is még akkor is ha az is honda -
az mit kapott úristen :O -
öregember #1093