37134
-
"Tetteit azzal indokolta, hogy 5 éve tűz ütött ki a házában, és azt nem tudta feldolgozni. "Másnak se legyen jó" - fogalmazott a gyújtogató."
Úgyvan...
-
OMG -
ja mint a több tíz milliós Volvo busz. Kretének.. -
Miskolcon az MVK-nál is szolgál pár ilyen csoda ikarus. Azt bírom a legjobban mikor megáll a pirosnál és áll egy helybe egy pár másodpercig olyan alacsony a fordulat szám aztán kirakja üresbe az autómata vagy nemtudom. De majd szétszakad az egész busz:D -
öregember #1808 "A balesetet szenvedett buszt a véleménye szerint megjavítják, és heteken belül újra biztonságosan szállíthatja az utasokat."
vagy kitalálják h irreálisan sok lenne a javítása és donor busz lesz amit apró darabokra szednek -
öregember #1807 az a "poén" h ez pénteki baleset és mégis ma közölték le -
öregember #1806 -
öregember #1805 -
öregember #1804 BKV busz -
megérdemelte
Az Ajak felől Kisvárda felé nyári gumival haladó Chevrolet Aveo a 315-ös kilométernél, Kisvárda magasságában egy út szélén álló járművet került ki, ám közben megcsúszott, s a jobb árokba hajtott. A személyautó kidöntött egy kisebb fát, majd egy másik fának ütközve a bal oldalán állt meg. Az autóban ketten ültek, a sofőrnek nem esett baja, az utasát a mentők kórházba szállították.
-
öregember #1802 na, lemaradt a link
baleset -
öregember #1801 ezeken meg tuti h nem volt mellény
((és már megint egy román (kamionos) okozta)) -
de durva :| -
Egy gyalogátkelőhelyen fekvő férfit gázoltak halálra a Nógrád megyei Bátonyterenyén.
Az áldozat feltehetően azért feküdt az átkelőhelyen, mert elesett. Egy 24 éves bátonyterenyei férfi az Ózdi úton haladva személygépkocsijával áthajtott a zebrán fekvő 54 éves férfin, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A baleset körülményeit szakértők bevonásával a megyei főkapitányság közlekedésrendészeti alosztálya vizsgálja. -
Onboard crash -
bazzeg az kajak -
n003 #1796 related-ben a 3.! :O -
n003 #1795 drift -
langlovagok.hu, a 2008-as év legjobb fotójai közül.
Én csak ezért nem lennék tűzoltó. Sokszor a teljesen összeroncsolódott hullákat kell kiszedni a kocsikból. Ezt nem nagyon bírnám -
Összevissza gyújtogatnak.
Bár asszem hugom ofőjének is renaultja volt:/ -
Ezmár nagyon sokadik...
EddÍg vagy 11 eset volt, ahol 2-több autót gyújtottak fel. -
Itt is renault volt ez egyiknél a fő "áldozat"...
Csak nem valami rönyógyűlölő az illető? :)
Kíváncsiság kedvéért kiváncsi lennék a felgyújtott márkákra... vagy csak ami éppen jön alapon gyújtogatnak?
Durva... -
-
Csak ebből ne csináljanak rendszert...kis köcsög gyerekek... -
Bakker, most, hogy nézem a hátteret, tudom hol vannak a talicskák..Lehet ma ki is megyek,megnézem őket.:/ -
Hát, nemtudom.Év ha meglátnám, hogy gyújtogat, viperával törném el a kezét.Bár, nincs viperám, szal inkább saját kézzel:) -
K***va annyukra gyújtanák rá a házukat, rohadt kis fa***fejek -
Jóvan, most olvasom a cikket.....
Akkor ezért volt reggel vagy este ez a nagy szirénázás mindenfele-.-"
Sajna nem emlékszem, mert izzéééé....: DDDDD péntek este volt

-
Durva...Csepeleni van pár kis köcsög akik sorra gyújtogatják fela kocsimat...nemrégiben hugom OFőjének a kocsiját gyújtották fel pont úgyan Így..
Hátul az egyik kerék alatt gyújtottak meg valamit, és leégett az egész kocsi ..-.-"
Aztán nemrégiben tőünk 2 utcára 2-3 autót..Mutter egyik reggel jött és akkor látta...9. ker ben is a sulimtól nemmessze láttam egy kiégett renault megane-t, de annak az elejevolt kiégve. -
öregember #1783
-
hát ez szívás :/ -
istenem... 
még jó hogy én is egy kereklámpást szeretnék MAJD megépíteni szépre -
n003 #1780 :(( itt veszprémben is tudok olyanról aki épített magának egy kereklámpás zsigát fiat motor+váltó 2évébe került mire meglett .. műszaki után 1hónappal nem adták meg neki a jobbkézszabályt :( hónapokig állt az utcájukban a kocsironcs szedte ki belőle az alkatrészeket és adta el .. gyönyörűen nézett ki az autó utána a srác azt mondta ő soha nem fog építeni másikat -
láttam :\ a vicc hogy par honapja keszult el a kocsi -
Szabi1991 #1778 "A sötét decemberi délután a Váci úton hirtelen fékező kocsisor mögött a Corolla vezetője még éppen meg tudott állni. A mögötte érkező idős hölgy viszont az ütközés elkerüléséhez nem reagált elég gyorsan: egyszerűen feltolta a Hachirokut az előtte állóra."
-
[nyammmmm] -
hoppá XD -
ezt :D
-
és mit nyertem? XD -
jóvanna, te nyertél!