37134
-
fonak #33654 Autópályán egyszer csak körforgalom, wtf? Jó, ki van táblázva meg minden, a hülyéje láthatta volna, csak cikázás közben nem tudott a táblákra figyelni. -
Hát igen, ez eléggé szégyen. Végtére is, ez úgy lenne helyes, hogy oda megyek hozzá, és a fejére ürítek valamit. Bármit, esetleg megrugdosom, mert qrvára nem érdekel, miért hajtott ész nélkül.
Sőt, felhívom a rendőrséget, mert ez a dologm, de, még véletlenül se mondom el, hol is van a baleset, hanem mekegek-makogok, és jelzem, hogy sokkolt ez a száguldozó.
Megvárom, míg elvérzik, megdöglik, bármi. Igen, tudom, helytelenül viselkednék, pedig, csak a társadalom védelmében cselekednék.
-
Eleg lazan tovabbhajtanak az emberek:) -
-
-
Me ez ugye Mo! Szerinted miért szar ez a véda? 1xű. NEM akarják, hogy hatásos legyen, mert a sok kecseg rendőr/politikus, és csemetéit kellene mérni.
Oda rakják, ahova minek? Meg ugye, pl a Dózsa György úti gyilkos maffiózó. Tehát nem, nem fejbe lőjük, mert 110-l ment, és halálra gázolt egy Családot, hanem még Őneki áll feljebb, hogy az illető nem adta meg az elsőbbséget Neki.
-
kamionosjoe #33648 Fekete hétvége volt az utakon, 450 baleset és 11 halott. A rendőrség bejelentette, hogy új intézkedéseket vezet be traffipaxok tekintetében.
https://hirtv.hu/ahirtvhirei/fekete-hetvege-tobb-szaz-baleset-tizenegy-halott-2467537
Nekem csak annyi a kérdésem, ha már megcsinálnálták ezt a szuper VÉDA rendszert, akkor miért nem lehet Magyarországon átlagsebesség mérést csinálni és az alapján büntetni? -
azt ott tötymörög a belsőbe a buzija, biztosis levillognám a keccibe! -
Amikor sírunk a civil Audi miatt...
Akkor a német a civil busz miatt? :D
Kérdés, hogy jogilag mennyire megfelelő? A videózás és utána a büntetés.
Nyilván ki kell szűrni a dolgokat, aminek örülök is, csak ez a busz...még mindig kacagok. -
KaBuTo666 #33645 :\
https://www.koronafm100.hu/hartai-es-csaszartoltesi-aldozatok-a-tragikus-balesetben/ -
Stockbauer33 #33644 http://112press.hu/hirek/reszletek/bmw_suzuki_halalos_baleset_kisunyom/ -
Nekik sem egyszerű az életük. -
Négy ember halt meg az 51-esen történt balesetben
-
Átszúrta a sofőrt a korlát
Kínában történt az az hihetetlen közúti baleset, melyben a sofőr felsőtestét átszúrta egy négy méter hosszú fémrúd. A férfi - amíg a tűzoltókat várta, hogy kiszabadítsák a járműből, - a mobiltelefonját nyomkodta.
A baleset a Liaoning tartományban lévő Liaoyang városában történt, még augusztus végén. Az autó nekirohant egy korlátnak. A fémszerkezet egy darabja áttörte a szélvédőt és a sofőr felsőtestét átszúrva odaszegezte őt az üléshez.
A tűzoltók, amikor megérkeztek sikerült kiszabadítaniuk a férfit és mentőbe tették, hogy kórházba szállítsák, mindeközben a férfi továbbra is telefonjával foglalkozott -
Stockbauer33 #33640 -
-
Kirepült a kettészakadt autóból, túlélte
-
-
Laceee #33636 Így parkol a műkörmösnél..., nincs itt semmi látnivaló, kérem haladjanak tovább... :D -
eltört a mellkasi gerincszakasza,
megsérült a gerincvelője,
eltört a nyaka,
mindkét lábában eltört a sípcsontja és a szárkapocscsontja,
mindkét kézfején töréseket szenvedett,
ahogy eltört a jobb alkarja,
eltört az egyik könyöke is,
valamint négy bordája,
és összezuhant a tüdeje. -
Bénafax.
Egyszer neki mentem egy tűzcsapnak, tükör jégen kanyarodni próbáltam, de a tűzcsap elém ugrott. A kocsimnak "enyhe" sérülése lett, kb 20-l mehettem bele, de, a hűtővizem elfolyt. Persze, a csapnak semmi baja se volt. Akkor ez a lámakecseg vajh mennyivel ment neki? Gondolom, játszott a GTA V-l.
-
Régen voltak már említve: "béemvés" a körúton :P -
-
-
De csak azért, mert nem volt bekötve!
Hiszen, Neki volt elsőbbsége, és kész!
-
hülye picsa. -
-
Hihetetlen, de ebből az autóból mindenki élve szállt ki
-
nordan #33626 ezeket remélem még a héten megbassza a rendőrség -
Felelőtlen vadbarom módjára közlekedtek, videón röhögcséltek Szombathelyen fiatalok -
Egy 57 és egy 42 éves nő a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg abban a közúti balesetben, amely szombaton kora délután történt Zalalövő és Zalacséb között, írja az MTI.
-
nordan #33623 a 4-es főúton én beszoktam állni egy kamion mögé 15-20 méterre és szarok bele mindenbe....előzzön fene ott -
kamionosjoe #33622 Törölték a 1000. és 1001. részeket, szerzői jogok megsértése miatt.
-
Erre a képre ránézve kirázott a hideg :( -
Hárman haltak meg Ceglédnél a 4-es főúton
-
Valóban fel lehet ismerni a Magyart.
Csak nézd meg a rallys videókat..
Ha történik valami a Magyar már káromkodik és szalad..
A finn/svéd meg még éppen történik valami és már ott van és ott káromkodik...
A többi meg csak áll és bámul mint borjú... -
nem kell ezt olyan negatívan nézni, a lengyeleknél ugyanúgy megy a kurva, finneknél a perkele meg a vittu, stb...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.08.30. 20:33:04 -
Hogy a magyart mindig felismerni, mert káromkodik, mint a vízfolyás. :/ Mindenhol máshol "ajjaj", meg "hoppa", esetleg "oy". -
-
A vele utazó haverja szólt neki, ezért hagyták ott. Ettől még igaz lehet, hogy nem vette észre.