37135
-
érdekes... nekem van jogsim február óta, mégis tudom magam kontrollálni, hogy ne szóljak be azoknak akiknek már van egy jóideje...
attól, hogy kimegy vki vezetni jogsi nélkül még nem tud vezetni, akár mennyire is képzeli azt, lóf*szt se ért még ahoz hogy mit hogy kell csinálni... (saját tapasztalat, mégse menőzök) -
én 40ezer km után is azt mondom,hogy aki megtanul vezetni pesten faszául az jól fog vezetni
én csoda,ha havi 1x feljutok pestre ilyen-olyan dolgok miatt...van egy bizonyos út,amit betanultam és gps nélkül is eltalálok,de vannak helyzetek amik kisebb városokban nincsenek.pl. miskolc
pl. nincs 100 felé kanyarodó út...mert pest is olyan,hogy ismerni kell..mert elnézel 1 utat..és kint vagy zuglóba..(mint én xD )és bebuktál 1-1,5 órát..meg egy csomó benzint....
az ember olyan 10-15ezer km után már egész jól érezi az autót,és ha van tehetséges képes elkerülni baleseteket is...erre is volt már példa,de nem az én hibámból...hanem,azért mert egyesek elsőbbséget adnak akkor,amikor nem kéne...mert segg hülyék kreszből...de a piacos jogsi befigyel :D
jah meg azt is szeretem,mikor egyesek gyök kettővel kanyarodnak egy hatalma kanyarban...én meg mennék tovább egyenesen...de persze fék,mert a tata/muter...nem megy xD -
Irtam bakker, hogy óvatosan!
Te nézted meg!
-
jóó megverlek téged is meg magamat is :D xD pont most ebédeltem :) -
Taibi #2930 A rutin meg az évek.
-
Hát...agyonütném azt az idiótát aki ezt megengedte.
Amúgy meg teljesen mindegy hogy 5 vagy 50km, mivel gőzöd sincs mit kell csinálni 1-1 helyzetben és nem is lesz jóideig....majd ha több 10000 km-t vezettél akkor már lehet valami fogalmad róla, addig meg jobb ha csöndben hallgatsz és nem próbálsz itt is okoskodni. -
gratulálok annak a baromnak, aki ezt megengedte... -
hűűű...
Akkor lassan már kiderül, hogy az aki kocsi elé engedett bűncselekményt követett el.
Ez beismerő vallomásnak számít? -
Hát, az kb 50 km, nem 5:C -
te óriási tévedésben vagy! hogy mersz egyáltalán úgy beszélni, mint akinek tényleg köze van az autóvezetéshez? annyi idősen, mint te, nem is lehet közöd abszolút hozzá. Ne akarj te ezáltal "faszagyerek" lenni, hogy te mennyire tudsz a másik meg milyen béna aki nem tudott átmenni egy 200-al száguldó agyatlan test előtt. Magadat nevetteted csak ki, itt senki de senki nem fogja elhinni, hogy te tényleg vezettél normál körülmények között 2 percnél tovább. 0 gyakorlatod van tehát nem tudsz véleményt mondani arról, hogy mit hogyan kéne csinálni az utakon, illetve a másik mit csinált rosszul... -
épp az hogy itt neked nagy a szád mert mentél 5 km-t és már azt hiszed tudsz vezetni, ismered a helyzeteket és osztod az észt -
nem az életkorról van szó
én sem osztom az észt hidak építésekor
neked kb 0 rutinod van
nem arról van szó,hogy nem vezetsz el egy autót A-ból B-be -
nagy a szád, mert pár évvel fiatalabb vagy?
Nálam mondjuk több mint 10 évvel vagy fiatalabb. Ha azis pár év, akkor énkérekelnézést.
Szerintem páran itt már akkor vezettek amikor te még csak egy kéjes gondolat voltál egy nyári napon. -
Nagy a szátok, mert pár évvel idősebbek vagytok:C szÍnvonal:/ -
nekem azis jó! Velem lehet egyezkedni! -
inkább azt a vadmarhát kéne agyonütni aki volán mögé engedte.... -
Jó és az a 10Km amit mentél, szerinted mennyit ér? -
az ilyet jobbhelyeken tarkólövéssel végzik ki.
Gratulálok... -
Vezettem közúton, csak nem jogsival.Ennyi. -
hagyjátok, ő mindennél és mindenkinél okosabbnak hiszi magát úgy hogy 1 km nincs a lábában jogsival és még életében nem vezetett közúton -
No. 5 perc kutakodás után az email-ek között!
CSAK AZOKNAK AKIK BIRJÁK A TRANCSIRT! VÉRES HOLTESTEK, BALESETEK!!!!! 18++
Közben egy csomó képet töröltek, de az egyik még ottvan a végén amiről beszéltem...(kupacbarakós) -
ejha...képet ide,de röKKKtön :) valahogy az olyan képek se hoznak rám undort -
Az olyannak fel kéne kecmeregni a rottenra vagy valamelyik fincsi orosz lapra és megnézni a motorosbaleseteket!
Akkor majd elgondolkozik, hogy akar-e 100 méteres véres csik lenni az aszfalton, miközben a testrészeit egy helyes kis kupacba összepakolják az úttest szélén!
(konkrétan van fent egy ilyen képsorozat, majdnem hánytam, nem is teszem fel a segge a motorra soha). -
nem, te szimplán csak túl kevesett vezettél még, hogy tisztába légy azzal, hogy milyen is a 4 keréken közlekedés világa... -
tudom mit éreznek,én is szeretem a sebességet...de nem csak magamra szoktam gondolni,ha autóba ülök...az utasaimra és a többi közlekedőre is gondolok,tehát ha ökörködök,akkor is egyedül,és lehetőleg úgy,hogy látóhatárban ne legyen se autó,se ember...mer,ha nem jön össze,akkor csak én haljak meg,ártatlan ne...
de a motorosok elfelejtik,hogy ők maguk a kaszni(ahogy uncsim mondaná) tehát,ha ott ő ütközik,vagy bukik,akkor bizony repül..főleg,ha olyan 200+nál eltrafál valamit,szinte biztos,hogy zsákolják...és ezt nem értik meg...
aki száguldozni akar...az a következőt teheti
1. kimegy az autópályára
2.akkor megy,mikor elég fény van
3.ha már gyorsan megy,akkor tartsa be a többi szabályt...
4.ne ökörködjön,és tudja hol van a fékkar...
5.ne veszélyesztessen másokat...
rossz látni,mikor a vétlen hal meg :(
200+-nál egy oldalba talált auóba könnyen berepül egy motor,ami nem csak az ablakot,de a kocsi utasait is darabokra töri... -
-
látod, hogy nem...hányan halnak meg minden évben tavasszal ilyenkor? -
Te nagyon meg vagy győződve a hülyeségedről:D -
én autós vagyok,de nem emiatt állok az autósok mellé..de a motorosok fittyet hánynak a szabályokra és minden egyéb íratlan szabályra is..tiszteletek a kevés kivételnek...az egyetlen motoros részleg akiket tényleg tisztelek,meg jófejek,azok a chopperesek,mert ők ugyan még nagyobb,erősebb motorral nyomulnak,de kajakra jófejek,és minden szabályt rendesen betartanak...nem menőznek,hogy a kawasakival...ők elhúznak két autó között 250-nel...
amúgy,akik így mennek,hogy két autó között szabálytalanúl 250-nel elhúznak...meg a pirosnál...végig mennek a sor között...szintén szabály ellenesen..annak kívánok is...egy halálos balesetet...bár sajna abból ő már nem fog tanulni...de se baj...hátha majd más tanul... -
HA 200-al jön lehetsz elővigyázatosabb ISTENEM...
-
Vezettem már:C
Hát, nemtudom, én valahogy elővigyázatosabb vagyok.
-
ne idegesíts fel XXD -
öregember #2902 apa leszel ? xD -
bazeg már 6 hónap eltelt azóta? :O :D -
Ték! 
Hagyjad! Szerintem még életében nem vezetett (14-18) max beállt a kertbe. Az meg hogy milyen gyorsan történnek a dolgok az úton totál homáj lehet neki. -
tényleg nem érted? egyszerűen olyan sebességnél nem tudod felmérni, hogy mikor ér oda a motoros. Odanézel, hogy de jó, ez kurva távol van, el lehet menni elötte. Átnézel a másik irányba, mert onnan sem szeretnél telibe kapni valamit. Rálépsz a pedálra és elkezdesz szépen átmenni. Na ez idő alatt (pedig ez nem lassú, csak teljesen normális indulás) már odaért a moci és csattan. Álló helyzetből nem teligázzal segget kidobva (mert miért is tenné ezt egy normális ember) nem lehet 2 másodperc alatt átsliszolni.
Tény ami tény, hogy a sportmotorosok 90%-a túllépi azt, amit nemkéne. A robogósok csak simán szemetek tudnak lenni, de a seggrakétán száguldozók közveszélyesek.
Pont előző pénteken nézte be a nővérem kocsiját hátulról egy motoros, mert nem tudott időben megállni a lámpánál. Hál istennek nem történt személyi sérülés, de egy önjelölt motoros hülye ne veszélyeztesse már a nővéremet főleg 6 hónapos terhesen.... -
Ácsi, az egy dolog, hogy meghallja az ember a másik gépet, (ami kocsiban nálam kb. 100-150m), de nem fogja azonnal tudni az irányát és sebességét stb. Ráadásul, mint a leírásban is olvasható, a motor kanyarból jött. Meg nehogy már a motoros felelőtlenségéért legyen az autós a hibás. Ha ésszel jött volna, akkor meg tudta volna előzni saját halálát. -
Ha hangosan szól a zene nem hallod meg a szirénázást... -
-
Bakker, te régebben valami disco patkány voltál, hogy ilye süket vagy? 

Én azt is hallom innen csepelről egyes éjszakákon, hogy erzsébeten a sok kis civic es ricer ott tolja a kis szarjával:C