37135
-
xD
-
tegnap annyit rally autó szaladgált itt miskolcon :) mindenfelé csodák gurultak :) nahh azokkal senki nem mert versenyezni sztem :D -
:/
Na mind1. Van ilyen.Majd megtapasztalom jövőre...Ha nem lesz ilyen buzi próbajogsi, hogy felviszik, 21 re a korhatásrt...
Télleg, most nem tud valaki erről valamit, hogy akkor most hogy lesz? -
spect16 #3011 Elég ha a páciens kezdő és nem ismeri a képességeit, vagy nagyon bízik abban ami nincsen neki.(de azért megtud szívatni viszonylag rutinos emberkéket is vagy sima vasárnapi vezetőket) -
Az okés, ezt megértem-tudom, de ehhez már nagyon nagy "tudás" kell.
-
jókor szólsz vazze :) már kicseréltük,de kint van az udvaron a törött motorháztető :) majd telóval csinálok róla képet később ;) -
ezzel is egyet tudok érteni :) HA valami okból a hátsó kerekek alatt megszűnik a tapadás, akkor akármilyen kocsi be tud "driftelni", de ennek megértéséhez legalább egyszer meg kell csúszni kocsival :) -
-.-" -
Képet! -
ezt pár HSZ-el lejjebb már levezettük, hogy miért nem tudsz rájönni. -
most beállhatok én is a sorba,reggel haza ért apám a b.nőjétől..és ,mikor megláttam a kocsit..a szivem elállt...ugyanis tegnap este eléjük ugrott egy őz...és a kocsi eleje megsinylette a találkozást,úgy,hogy ma reggel jártuk a bontókat,hogy találjunk motorháztetőt...találtunk is,de nem olyan színben...mellesleg a lámpát is összetörte a hülye vad... -
ez az eset itt volt tőlem nem messze. A srác padlóval esett be a kanyarba, hozzá ért a szemben lévő patkához majd átvágódott ide. negyed órát küzdöttek az életéért, de meghalt. -
Az durva:OOOOO
De azza még mindÍg nem jöttem rá, hogy lehet valaki olyan béne, hogy elsőkerekes autóval megforog, vagy akárcsak igy lecsúszik az útról:C -
ez a kiflibe hajtás:
-
kifli? lol -
a "kiflibe hajtott" azért enyhe túlzás... -
Kiflibe hajtott Passat CC -
-
-.- -
öregember #2995 te lehetnél a babszem lajcsi (LáL) -
lol
-
most nézem, hogy lemaradt egy a. nem bab, hanem baba XD kemény lenne, ha egy kibaszott nagy bab jönne ki a nővéremből XD -
csak részben volt OFF az én részem. Kibaszott nagy baleset eredménye az eljövendő bab XD -
öregember #2991 ja és NE OFFOLJ -
öregember #2990 autókat "tesztelni" is ...
"kényelmes ülések, jó vezetési élmény, elfogadható fogyasztás"
ehhez nem kell tudomány :P -
n003 #2989 hát egen .. így jobban belegondolva "szeegéény Lúji"
:DDD -
azt minden hülye tud XD -
öregember #2987 meg fotózni is %-D -
kötekedni azt tudsz te ringyó XD -
öregember #2985 a hejjessírásod is iJesztő ikszdé -
ne képzelgess félre, mert a gondolat is ilyesztő XD -
Transporter volt? -
n003 #2982 bammeg Weed mondta hogy már a hatodikban van a tesója mire te(?!) írtad hogy "máár hat hónapja volt" ebből én ezt szedtem le .. de lehet csak delíriumos állapotban félreláttam-képzeltem valamit ikszdé -
öregember #2981 -
hát ha kiderül, országra szóló családi botrány lesz XXD -
bebaszna ha autoszim lenne az apja XXD -
apa lettem? csaknem -
n003 #2977 lehet félreolvastam valamit ezé tisztázzuk
egy állat a férje és az autószimulátoros csávótól van a gyerek?? :O
:DD -
részvét :D -
na igen, a tempó sem erőssége a városnak, be is dugul mindig. De igazából az egész város olyan, hogy tele van kis utcákkal, ami nem kicsi, pl budapesti, az lámpákkal teli. Annál beljebb meg én sem tudok haladni, mert nézni az egyetemista leányokat :D:D