37135
-
n003 #3657 :DD szegéény Weed mindég a legkisebbet bántjátok .. -
Deee olvasni nem tud :DDD
Ja...bazz azt hittem Weedről van szó:DDD -
USAMEN POWER #3655
-
azé hírek nem csak a tv-ben vannak :D -
-
nagyon derék :D -
Nemnézek tv-t, ill nézek, de ritkán, akkor is csak discovery-t. -
USAMEN POWER #3650 Itt van, de nem értem hogy nem hallottál róla...
A hírekben állandóan ez ment, meghogy nem értik hogy a mai világunkban, hogy fordulhat elő, hogy egy jelenleg csúcstechnika élén álló utasszállító, csak úgy eltünik... -
Már megint egy AF gép?:C
Nem is hallottam róla:S -
USAMEN POWER #3648 Azon az oldalon most olvasom, hogy megtalálták a napokban lezuhant Air France járatának a roncsait... -
fent van már a boon.hu-n is a baleset...:S
200-zal elég kemény falba csapódni...de legalább nem szenvedtek -
lol... 200-al menj a sziklafalba bármivel. ott már édesmindegy -
USAMEN POWER #3645 Amúgy nem semmi maradványok lehetnek a roncsban, 3 emberből, vmi mixet tudok elképzelni...
Durva ! -
USAMEN POWER #3644 Tankban se élnéd túl nyugi...
180 km/h-ról, 1 sec leforgása alatt 0 km/h-ra megállni, önmagában is merész dolog...
Azért a földön bizonyos erők hatnak rád, a beleidet köpködnéd... -
alagútba be lehet, csak ne mellé :D :S -
régiek is mentek 80-nal..de 10km-en ettek 100litert :D
am meg a maiak mennek gyorsabban is...:D bár nem 180-nal..jól is nézne ki :D -
tank meg 70nél nem megy gyorsabban :D -
persze csak hülyéskedtem, azért egy alagútba közel 200-al bemenni... -
jó...180-nal falnak csapódsz,akkor mind1 miben ülsz:S
esetleg egy tankban túlélnéd...bár az se biztos -
azt hittem a lexus biztonságos autó -
Hogy kettétört középen! Durva! -
egyértelmű. aki elöl ült, abból pl tuti csak cafatok maradtak meg, de hátul is gyanús... -
hanem a becsapódáskor -
itt nem a lángoktól haltak meg... -
Sziasztok mai hír:
Horvát lapértesülések szerint hárman utaztak a kocsiban, amely a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, miután belerobbant a sziklafalba. Az egyik áldozat az első információk szerint magyar állampolgár. A horvát Radio Mre¾nica információi szerint a magyar rendszámú autó a Nestlé tulajdonában van.
Szemtanúk szerint a jármű több mint 200 km/órával tette meg az utolsó kilométereket mielőtt egyenesen az alagút bejárata melletti falba csapódott.
A kocsi a becsapódás után lángolni kezdett. A baleset láttán azonnal fékező autósok többen is megpróbálták poroltókkal eloltani a tüzet, de ez nem sikerült, a Lexus teljesen kiégett benne a három utassal - írja az index.hr. Bővebb tájékoztatást későbbre ígért a hatóság.
-
Tudom, de ez csak sima c5 szerintem:S -
mert a c5ből is volt z06-os... -
Szabi1991 #3630 de szép a kék szemével :O -
Jah, van, de c5 ösöket már itthon használtan kapni "olcsóért".
pölö itt egy c5, csak nemtudom miért z6 os néven:S -
nem oltcit... 
-
USAMEN POWER #3627 Habár a z06, biztos van 20 milka... -
USAMEN POWER #3626 Azthittem, hogy drágábbak, bár ez használt... -
c5 ös vett 6 milla jóállapotban.Nemdrágák. -
Nyugi, az egy tk...
Tető elcsapta az oszlopokat, szóval már fozs az egész.Akinek meg vette-re van della az vesz másikat. -
figyi nem tom,hogy mennyi egy corvette...de szerintem átszámítva 10millió ft felett van...
nah már most a motor+futómű az autó árának 60%-át teszi ki...így bizony 6 milla lenne alaphangon egy ilyen felújítása
szerintem legyen felejtős a téma
1.szerintem ez a corvette nem fog hozzád kerülni :D
2. kétlem,hogy van min. 6 millád egy roncsot rendbe hozni(bár kitudja) :S -
USAMEN POWER #3622 Amúgy a nagybátyám, hozott már rendbe olyan balesetes autót, aminek kb. nem volt eleje úgy összetört. Igaz az nem Corvette volt (árkülönbség) de ő helyrepofozta azt, amit lehet hogy másnak már nagyon nem éri meg hogy megcsinálja, és pénzt áldozzon rá... -
USAMEN POWER #3621 Valószínüleg aki ezt az autót összetörte, nem egy olyan ember, aki napi 24 órát dolgozik, azért hogy megéljen... Tökmind1 h mennyi lenne a javítása, max újat vesz. -
Szabi1991 #3620 pl. oltcit ? 
-
hát ez már csak arra jó,hogy kertbe rakd,és mondhatod,hogy van egy Corvetted..:S
a külső,meg a lámpa a legkisebb baja ennek
elég valószínű az alváz gyűrődés...futómű,tengely is tönkrement valszeg...tehát ez már csak alkatrész
túl drága lenne megcsinálni
a motor,váltó után a futómű a legdrágább része...annak a cseréje egy vagyon lenne...bár igen,egy corvett elég drága járgány -
Nem mondtam hogy kidobnám
Minden "szart" összegyűjtök.
A Ladás kommentedre blendéztem fel.