37135
-
Ez egy igen félelmetes mondat. Amúgy rossz belegondolni, hogy mi van, ha nem kapott sokkot és érezte :CCCC -
DeenQa #4420 "A vascső hosszában átfúródott a Fordon, s felnyársalta az autó vezetőjét. A román fiatalembert az ágyékánál szúrta át a vaskorlát, amely a farcsontjánál jött ki. "
ááá -
DeenQa #4419 nagy jani volt biztos -
ez se EU-szabvány szalagkorlát volt... szerencséje van hogy nem fentebb ment... -
USAMEN POWER #4417 Háth pedig jah... -
öregember #4416 fiesta vagy focus-ra tippelek -
öregember #4415 ugye ezt nem komolyan kérdezted... -
OMG, nem tudom megállapítani milyen autó ez. :o -
USAMEN POWER #4413 Az áldozat hullazsákban hagyta el a helyszínt ? -
öregember #4412 Kamion vs szgk -
-
-
-
én se, pedig érdekelne -
nem látom a képeket :| ti ?
-
pedig szép volt a biguli....
LINK -
ez se lehetett kellemes kaland... -
öhöm...jaja, látom érted 
-
sok(népművészeti agyagtárgy)? :D -
áhh, szerinted ilyenekre fordítják majd azt a pénzt, amit zsebre is tehetnének....kizárt....sok
-
azt hiszem ideje lesz átgondolni a védőkorlátok állapotát Magyarországon és sürgősen kicserélgetni őket biztonságosra... -
-
attól függ milyet fog ki az ember, az enyém gecijó volt műszakilag, lazán ment 90-el, úgy, hogy észre sem vettem.....na mind jó kis gép volt -
Nekünk is volt, bár több baj volt vele, mint a kispolákkal XD
-
jó kis autók azok, nekem is volt egyzser...geciszépen lehetett vele keresztbemenni :) -
Jónapot kÍvánok, énvagyok az új kertés. 
ehemm, nemcsoda, hogy berakta a 120 ast, farnehéz vacak..Nyáron is alaptartozék az 50 kiló cement előre:S -
rendet rakott a kis 120-as :) -
-Asszonyom! Úgy látom,hogy megérkeztek a vendégek.
-
Ez undorító :c -
vaze, ezt a mondatot magyarítsad még egy picit plíz^^ -
jajj... a cayanne nem megy tud olyan gyorsan menni heee... :D -
-
duuurva :/ -
USAMEN POWER #4388 Hátul őlők hálálkodhatnak Istennek. -
Max a barátnő nem örül majd...
-
pfúú...szegény...remélem azért túléli :S -
-
A Vásárosnamény-Gergelyiugornya felől Vásárosnamény irányába tartó, román rendszámú Ford Focus a Tisza híd és a Kraszna híd közötti szakaszon a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött, amelyen továbbcsúszva a szalagkorlát fölötti vaskorlátba hajtott. A vascső hosszában átfúródott a Fordon, s felnyársalta az autó vezetőjét. A román fiatalembert az ágyékánál szúrta át a vaskorlát, amely a farcsontjánál jött ki. A fiatalembert a vásárosnaményi önkéntes tűzoltók a vascsövet elvágva az üléssel együtt szabadították ki a kocsiból, majd így szállította mentőhelikopter kórházba. A Fordban ült még a fiatal sofőr román barátnője és a lány szülei. A vascső elment a vezető mögött ülő utas mellett, majd a csomagtartón jött ki a kocsiból.
-
vagy itt esett ki és a verda ment még egy darabig...
Ahogy a nyomokat látom a földön, ez a valószínűbb. -
Ne, ennyit szállt???