37135
-
Öcsipóknak nem volt makija. A wekker meg úgy tűnik ezúttal jó helyen akadt ki (roncs alapján)..
RIP -
Sajna semmit, ez a való élet:/ -
Mifakkomatszívtakmaazemberek? -
Városba talán nemkéne kilóval üvegelni-,-
Az ilyeneket annyira nemtudom sajnálni, hogy arra nincs kifejezés. -
Ehm.... Nemkellemes:S
Nekem se volt valami jó napom..Nemhogy még pár embernek:S
-
Halálos ütközés Debrecen belvárosában
A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetője, aki járművével egy kamion oldalának csapódott szombaton kora reggel Debrecenben, az Erzsébet és a Miklós utcák kereszteződésében
-
Nem kicsit volt gáz a mai nap...
Halálra gázoltak egy biciklist a Szentendrei úton -
Mielőbbi jobbulást neki, bármi is történt! -
MIért, mi történt ?:SHa megkérdezhetem.
Ugye most már jobban van? -
ij szegény :S -
ez se lehetett kellemes...
Villám csapott egy 17 éves fiúba -
az ilyen esetekben a hirtelen hangulathullám miatt is nagyon súlyos a dolog. Elindulnak boldogan, emelkedett hangulatban és előttük hal meg az ünnepelt személy, aki a féltett lányuk. Én nem tudom hogy bírnám ki, valószínüleg sehogy. 2 hete az én nővérem is életveszélyes állapotban került kórházba, hihetetlen szar érzés volt már az. Én nem tudnám feldolgozni... -
kevés ennél borzasztóbb dolog van......nagyon sajnálom az érintettek
-
istenem
-
szüleinek is végük lehet nem kicsit... -
Ejjjbazmeg de nem lennék a csávó :/ -
USAMEN POWER #4445 Élete egy részét végigtanulta, hiába...
-
RIP
-
szerencsétlen :/
Egy Citroënben az anyósülésen ült az a 22 éves lány, akit a diplomaosztójára vitt a barátja, ám árokba csapódtak és a lány meghalt
-
Tizenöt kilométeres a kocsisor az M7-esen
Tizenöt kilométeren keresztül csak araszolnak a járművek az M7-es autópályán a Balaton felé, mert a 30-as kilométernél több gépkocsi összekoccant - közölte az Útinform szombat délben.
A forgalmi szolgálat azt kéri, aki teheti, a 7-es főúton folytassa útját, bár valószínűleg ott sem lehet gyors haladásra számítani. -
erről nincs vhol kép ?:D -
USAMEN POWER #4440 Elnyalhatatlan nyalóka xD -
Totálkárosra törték az egynapos Hyundait csütörtökön az M7-es sztráda somogyi szakaszán
500 km sem volt benne még
-
Ha már CRV...
-
sztem a CRV pofozta meg -
szépen össze van törve a Lexus terepjáró eleje. azt ott megtámasztotta rendesen valami.. -
öregember #4435 rátolatott !!!
-
-
Ebbe se lettem volna utas. -
ezen néztem egy nagyot
-
16 méter mély
-
Ebben mi a furcsa? Minden komplex rendszer tönkremegy ha egyes (akár jelentéktelennek tűnő) alkotóelemi rendellenesen működnek.. Lásd pl autónál mekkora galibát okoz, ha elszakad a kuplungbovden, vagy ha mondjuk egy számítógép alaplapján elszáll a legkisebb venti, ami a chipsetet hűti :)) -
USAMEN POWER #4429 Ezért kell sietni a mentőnek ha gond van... -
besztos...nem értek hozzá...és tapasztalni sem szeretném :S :S
de érdekes,hogy a szerveink önmagukban,és rendes állapotukban nem veszélyesek a másikra
de,ha bármelyik megsérül,akkor probléma van
törött borda - átszúrhatja a tüdőt/szivet
húgyhólyag,ha kiszakad - abban olyan baktériumok vannak,amik halálos fertőzést okozhatnak
gyomor - szintén a sok baktérium halálos fertőzéseket okozhat,a gyomorsav pedig felér a sósav erejével,ami rendkívül maróhatású(hányásután nyald meg a fogad,elég érdes lesz/lemarta róla a sav a kálciumot/) -
USAMEN POWER #4427 Elvileg valami detox állhat elő, és ha nem kezelik hamar, akk halált is okozhat a vizelet elszivárgása. -
miért?
fertőzés? -
Kisiklott és felrobbant egy gázszállító vonat Olaszországban.
Összeütközött két személyvonat a kínai Hunan tartományban -
És ha a hugyhojagját találja el megishalt volna... -
lehet,jobban jár,ha meghal...valszeg olyan sérüleseket szenvedett,hogy szexuális élet minusz...mellesleg elég keményen átüthette...sok műtét vár még rá stb. :S
sajnálom az ilyeneket,bár nem tom,hogy okoskodta ezt ki :S -
DeenQa #4422 de ha nem érzed az is milyen érzés lehet?? ülsz és látod hogy egy vascső átfúrt épp a legkényesebb helyen és mozogni se tudsz. ja és még 3 csaj ül a kocsiba akiknek semmi bajuk se lett, és ott azok is szörnyülködhettek...