37135
-
öregember #4679 -
hídkorláton lóg a Suzuki, súlyosan megsérült a sofőr
-
-
USAMEN POWER #4676 #4622: "Egyes információk szerint az autón különböző méretű kerekek voltak különböző felnikkel, s egyesek azt feltételezik, hogy esetleg emiatt következett be a baleset." <--- Na végre ezt ők is észrevették ! -
öregember #4675 képek még
cikk -
USAMEN POWER #4674 Amig idejársz alaptalanul másokat fikázni, ugyanúgy szétbaszod te is a topikot szal ne fényezd magad. Másrészt az egészhez semmi közöd, minek szólsz mások dolgába ? -
én nem is akarom és nem is fogom szétbaszni de ez az újéletsrác produkálja magát kb ennyi az egész a 2 vagy 3 emberről.. :]
-
faszt veszekedtek már megint :S
elég baj,hogy ennyire pörög a topik,mert akkor baleset volt,de,hogy ez a 2 v. 3 ember marja magát..ez már unalmas...
linkeltem nektek a játszóteret múltkor,ott megölhetitek egymást felőlem,de ezt a tápigot ne basszátok szét!
köszi -
akkor így: Link -
öregember #4666 súgok valamit : ha a képekre kattintasz megnyitja nagyobb méretben
-
Halálos baleset Szegeden - kerekesszékes asszonyt gázoltak -
Ja ezt néztem és nem vágom hogy most mivan
"A szlovén rendszámú kamion vezetőfülkéje leszakadt, a sofőr kirepült. A balesetben az őz elpusztult, a nyerges vontatók vezetői nem sérültek meg."
Szerintem elírhatták, ha leszakad a fülke az ember meg kirepül akkor azért megsérül. vagy meghal.
-
Nem tudom hogy ez volt-e, vagy valami hasonló.2 kamion ütközött.KÉPEK -
újéletsrác alakíííííííííííít n1.
De itt 1 baleset:
több kép -
-
basszus ez is itt van tőlem nem messze :| -
Veled ilyen naponta előfordul nem? XD -
a nő könnyebben sérült
mákja volt... -
öregember #4643 képek -
jah, bár én nem sokat mentem, de a légkondi tepert rendesen. fáj is a fejem tőle, de inkább, mint bekómálás út közben... -
ZsirosKenyer #4641 amilyen álmosító meleg volt, nem csodálom.
Masszív hűtés kellett az arcomnak hogy ne bóbiskoljak el :[ -
hetes bömöst hitelre venni, khm.
aztán meg ittasan vezetni, majd széttörni. szép munka katona. -
érdekes ott balesetezni, mert a kanyarodósávok miatt 4 sáv van ott egyszerre, és VP felől tök egyenes is. -
Lehet, hogy multicar volt :) -
kegyetlen nap volt ez ma...
Halálos baleset a 8-as főúton
érdekes,hogy a teherautó sofőrje halt meg és nem a személyautóé... -
megint egy motorossal kevesebb :/
Életét vesztette az a motoros, aki összeütközött egy személyautóval a 10-es főúton; a helyszínen teljes útzár van érvényben. -
szegény MR:( -
Rendőrök helyszínelnek összetört autónál a Gyulát elkerülő 44-es számú út szélén, miután a személygépkocsi frontálisan ütközött egy kamionnal. Az autó vezetője életét vesztette.
-
Én utólag mindig rájöttem, hogy kivülről valószínűleg végtelenül gyanús egy olyan autó, ami kizárólag kis utcákban közlekedik és sosem lépi át a 30-at :DD Sőt egyszer mentem úgy is haza (akkor valami miatt nagyon paranoid voltam), hogy minden nagyobb kereszteződés előtt megálltam, kiszálltam, és körülnéztem nem állnak-e valahol 
Aztán persze nyilván jöttek szembe (ami amúgy természetesen nem ijesztő), engem meg levert a víz :DDDD -
voltam már én is így. Szép szabályosan mentem hazafelé mellékutakon, nehogy valami feltűnést keltsen. -
legalabb fizette a reszleteket a mocskos cigany es nem lopta :D az ilyen meg is erdemli. regen en is beultem kemeny alkoholos allapotban volan moge de olyankor eszembe sem jutott gyorsan menni, inkabb slisszantam finoman nehogy a zsernyakok lekapcsoljanak -
"hogy már a részleteket sem nagyon tudta fizetni"
De szerencsére kedvenc viszkijére és benzinre volt della.. HÚ, tudom, hogy halottakról vagy jót, vagy semmit, de ez kicsit bicskanyitogató :C -
– Ricsi a fiam barátja volt, imádta ezt az autót, még úgy is ragaszkodott hozzá, hogy már a részleteket sem nagyon tudta fizetni – mondta szomorúan László. Ricsit Esztergomban sokan szerették, azt azonban sokan szemére hányták, hogy a volán mögött túl vakmerően viselkedett. Információink szerint Richárd korábban elütött egy biciklist.
Értesülésünket a rendőrség nem kommentálta. A szörnyű baleset egyik túlélője Ricsi unokatestvére, Sz. Péter az esztergomi kórházban fekszik, az egyik lába szilánkosra tört. Az autó másik utasa, K. Dániel nem tartozott a baráti társasághoz, csak véletlenül csatlakozott Richárdékhoz. Őt most lélegeztetőgép tartja életben. Koponya-, csigolya- és bordatörést szenvedett, a fejében vérömleny keletkezett és a tüdeje is megsérült.
– Reméljük, hogy Dani felépül – sóhajtott a fiú nevelőapja.
– Nekünk senki sem szólt, hogy mi történt a gyerekkel. Egy kocsmában dolgozom, a vendégektől tudtam meg, hogy a nevelt fiam is a kocsiban ült. -
hát nem...
nagy sebesség,öv nem használata,alkohol...
"– Csak annyit mondhatok, már nem voltak szomjasak, a baleset előtt egy órával találkoztam velük. Ricsi az utóbbi időben a tűzzel játszott, gyakran ült a volán mögé ittasan, és úgy vezetett, hogy az ölében volt kedvenc viszkije, amit időnként meg is húzott – magyarázta a fiatalember egyik ismerőse. Egy másik férfi épp ottjártunkkor gyújtott gyertyát a baleset színhelyén."
-
A lényegen mit sem változtat. -
Nem P.Richárdnak hanem T.. Richárdnak hívták a srácot tudtommal -
-
defektes volt elotte a rendes -
Érdekelne miben utazott ez a P. Richárd, ha 24 évesen ilyennel szaladgált.. Bár, ahogy mondani szokták: "Az úr adta, az úr elvette"
-
a bal hástó felni miért kisebb és más mint a többi??? ha esetleg nem stimmelt a kerékméret, akkor az is adhatott a stabilitásnak...